Sziasztok!
Tud esetleg valaki olyan autókölcsönzőt, ahol nincs kaució, amit beterhelnek bankkártyán? A Hotwheels-t már megtaláltam, de hátha van olcsóbb (náluk 45 euro/nap augusztusban).
Köszi előre is!
Mi kétszer béreltünk már autót a Hot Wheels-től, náluk a teljes biztosítás benne van az árban, más kölcsönzőknél az F.D.W. pluszban napi 7-8 euros áron kérhető.
A Bravo ad kedvezményt elég jól. 3 napra 103 euró volt az autó teljes biztosítással korlátlan km-el. A főszezon minden bizonnyal kicsit drágább de ahogy olvastam náluk akkor is csak 40 euro/nap körül vannak az autók. Nekünk Hyundai i-10-esünk volt ami bőven megfelelő a sziget beutazásához. A hegyekben nem kell sietni és elbírja a motor. Egy 1.4-es is mindössze 14 euróval lett volna drágább de mint írtam nincs rá szükség mert az utak nagyon jó minőségűek. A sziklás tengerpartokhoz meg inkább jeep való. Azok plusz minimum 15 euróval többe kerülnek naponta. A másik ok amiért nem érdemes nagy autót bérelni a benzin és annak ára. Egyrészt kifogyhat a szigeten, másrészt baromi drága még a Görög viszonylatokhoz is.
Ha az az épület az, amelyiken a Dolphin Studios felirat van, akkor tényleg egész jó helyen van (A hegyen a bal oldali vörös tetős kis kápolnától jobbra látható fehér, lapos tetős ház homlokzatán keresd)