Na kezdek belejönni!!szoval képzeljétek hogy nyugat krétéra megyünk és a gép állitólag heraklionban száll le!!!!!!!!!akkor még mennyi lessz vajh a transzfer idõ plataniasig????????????????
Tényleg volt már szó a dologról, de röviden. Ha szereted a nyüzsgést, akkor jól választottál! Hersonissos nem egy nyugalmas hely, hanem inkább egy buliközpont, annak minden velejárójával. Szerintem motorügyben nézd meg a Hersonissos itt sokmindent megtalálsz árakat is. A Maria Beach apartmanról, mintha valaki írt volna korábban, sajnos neki nem voltak jó tapasztalatai, de mások vagyunk, nem feltétlenül kell készpéznek venni mindent. Ami az egyiknek jó az a másiknak nem annyira. Mikor utaztok? Biztos vagyok benne, hogy szupi lesz a nyaralás, mert Kréta gyönyörû hely!
Antero ebben a topicban ajánl linkeket Hersonisszoszról a 42080. számú hozzászólásában.
Ferrari pedig a 42031.-ben mond rövid véleményt.
Sziró egy hetet töltött el Hersonisszoszban emlékeim szerint. Próbáld meg privát üzenetben megkeresni. Biztosan szívesen válaszol a kérdésedre amennyiben tud.
Igazán köszönöm a gyors reagálást!
Aug.-12-én indulunk 2 hétre és már nagyon nagyon várjuk!!!!
Rengeteg helyen jártunk már Görögbe ughogy azt gondolom ez is fantasztikus lesz, ha nem jobb!!!
Jó látni, hogy nemcsak én várom ennyire az indulást.
Ferma:
sztem ha éppen ott nem is, de azért a környékbeli helyeken biztos lehet autót kölcsönözni. Mi pl. pont mellette leszünk, egy Koutsounari nevû faluban, és a szállásfoglaláskor a tulaj kérdezte, hogy szeretnénk-e autót is. Ebbõl úgy sejtem, hogy van kölcsönzõjük is. (Vagy ismerõsük a környéken, akinek van.)
Egyébként mindenhol azt olvasni, hogy dél kevésbé látogatottabb, de látom, hogy itt sokan mennek mégis (vagy éppen ezért oda. Gondolom, ebben nem kis szerepe van Valcsi képeinek is. Nekem mindenesetre nagy lökést adtak.
Erika!Ugye,ha hazajössz,nem veszel el,irsz nekünk Plataniasról,árakról,élményekrõl,mindenrõl?Elõször mi is arra akartunk menni,aztán jött ez a Ferma és végül Makri maradt.Sztem bárhova is menj Krétán belül,mindenhol megtalálod amit keresel...
Sajnos nem az Achilia, hanem a Porto Bellassario. Mi ragaszkodunk ahoz, hogy kajánk legyen ( reggeli, vacsora ). A korunkról pedig egy szót se.
Köszi az infót.
Pont váltjuk egymást. Mi aug 24-én magyünk. Az apartmanotok melletti szállodában fogunk lakni!
Szerintem mindenképpen érdemes kocsit bérelni, a motor csak akkor jó, ha nem akrtok messzire menni. Egyébként nagyon sok autókölcsönzõ van Hersonissosban, végig kell nézni az összeset, és akkor tudtok dönteni.
Nagyon jól néz ki a Porto,csak azt nem értem,miért ragaszkodtok annyira a kajához?Ha önellátóak lennétek,nem kellene idõhöz kötõdni,ide-oda elmehetnétek anélkül,hogy az órát kelljen nézni,mikor lesz vacsoraidõ,ráadásul minden 5méteren szinte találhatsz helyi tavernákat nem drágán és legalább fincsi görög izeket élvezhetnétek,dehát izlések és pofonok.
Persze hogy irok!!!Persze ha kijutunk,mert eddig az utazási iroda(5 kontinens)szerdára igért emil-jét még nem kaptuk meg ,és nem tudjuk még mikor indulunk!
Ha jól tudom õk a Malév járatával utaztatnak. 18.05-kor indul és21.10-kor landol a gép. szerda
(JÚN11 - OKT01 MALÉV 2A MA-1918 BUD - HER 18:05 - 21:10 BOEING 738)
Szia Erika!Ne aggódj,biztosan utazni fogtok,még senki nem maradt itthon Elmentek valamelyik nagyvárosba is vagy egy helyben maradtok?Mik az uticélok?Csá!