Szia,kedves Firka!
Látom,neked is letelt,sajna
Egy szóban leirom,aztán majd lesz beszámolócska is,de jelenleg dolgozom:CSODÁLATOS volt,nagyon jól éreztük magunkat,bármikor visszamennék,mondjuk akkor Alikanas-Alikes vagy Vassilikos-vonalba
Képeket nemsokára látni fogod,ma bibelődöm a konvertálásukkal,nekem nem megy könnyen,sajna nincs olyan programom,ami mindegyiket átkonvertálná 640X480-ra,ezért egyenként kell bajlódnom vele.
Köszi egyébként az érdeklődést,majd ,,átugrom"a Lefkadás topicba,megkérdem majd ugyanezt tőled is!
Szió:
Szia Firka-kedves!
MILOS után nem hiszem,hogy Zantéra fogsz vágyni a jövőben...
Ha minden jól alakul és jövőre is el tudunk menni nyaralni,az valószinűleg Kalymnos lesz:off-bocs
Lenne hozzátok egy kérdésem (kettő) motorcsónakot is lehet gondolom bérelni a szigeten , ha igen a sziget melyik részén és mennyiért? Kell-e hozzá engedély?
Köszönöm a választ
Lenne hozzátok egy kérdésem (kettő) motorcsónakot is lehet gondolom bérelni a szigeten , ha igen a sziget melyik részén és mennyiért? Kell-e hozzá engedély?
Köszönöm a választ
Majdnem minden nagyobb strandon lehet bérelni motorcsónakot. Nem kell hozzá engedély. Általában tartanak egy fél perces "Tanfolyamot", elmondják hogy kell kezelni a gépet. Én most előszezonban voltam egy óra 20 euro volt egy egész napra 70 euro volt. A csónakok általában négy személyesek, de szívesebben adják ki két személy részére. Nem mehetsz vele viszont körbe a szigeten, mert sok helyen tiltott a motorcsónak a teknősök miatt. Ha tiltott helyen motorcsónakozol horror büntetést kapsz, és behajtják itthon is rajtad. No ennyi.
Üdv. Josza
Igen mi hagytuk ott a törölközőt, meg Gabóca fürdőruháját is. Aztán nem tudom mi lett vele, mert leveleztünk sokáig Vaszili-val de nem tudott róla semmi infót mondani.
Olympiában végülis nem voltunk, mert Gabi nem vállalta terhesen a hosszú kirándulást.
Szépnek szép volt a kilátás fentről, de mondjuk nyomába sem ér a Zephyrosnak.
Overland: igen Argassiban van a Costas. Más szállodában nem jártam. Illetve egyszer a Captain hotelben ami kicsit feljebb van, de oda úgy tudom magyarok nem szerveznek utat.
Igazából nekem nem is nagyon számított a kilátás, mivel szinte csak aludni jártam "haza". Na meg így többet tudtam beszélgetni a tulajjal, én sárgabarackot kaptam tőle
Olympiába nem volt fárasztó az utazás, de megértem, hogy nem vállaltátok be. De majd legközelebb!
A Zephyrosban akkor voltam, amikor Szepevaék. Nekünk azt mondta a srác, hogy odaadta a törölközőt az idegenvezetőnek. Igaz azt nem mondta, hogy melyiknek...
Köszi a kimerítő és gyors választ, északon is láttál a Kék-Barlangoknál, vagy Kerinél ?
Üdv
Szia Kvu!
Igen jószerivel az egész szigetet bejártam. Már nagyon készül a beszámolóm. Rövidesen felkerül a Hellasra. Északon is jártam a kék barlangoknál és délen, Kerinél hármszor, mert az annyira tetszett.
Itt van néhány kép addig is, hogy mire számíthatsz:
https://picasaweb.google.com/sz.cilla/Zakynthos?feat=directlink
Innen láthatod, hogy merre jártunk.
Üdv: Josza
Gyönyörüek a képeid, remélem jól vagytok,most van kicsike időnk, próbálom tervezni az utunkat. Szeptemberben Görögország, kell egy kis sós levegő kabóca hang, tenger nélkül nem élet az élet. Cillám hogy van
Timba
Szia Te Drága!
Éppen ebben a pillanatban küldtem Neked privit.
Örülök, hogy tetszenek a képek. Tündiék is nagyon szépeket csináltak ám.
Sok azegész családnak: Josza
Szia,drága Josza!
Nagyon-nagyon szuper volt minden,még akkor is,ha nem nézett tengerre a szállás
Mivel most uborkaszezon van,alig vagyok gépközelben,akkor is a fotóimat duplumozom,ezért majd kicsit később lesz minden,meg holnap már menni kell dolgozóba
Igy is sok-sok pusz,majd még irok:
Ciao Detti!
Két szintes az apartman,mi a földszinten laktunk,de mivel hegyoldalban van,innen is láttuk a tengert.Ráadásul a fsz.-i szobák erkélyein nincs korlát,így kb.tizet kellett lépni a szobából a medencéig.Viszont az a házrész,ami nem néz tengerre,annak semmi kilátása nincs.Nem tudom,hogy milyenek azok a szobák,csak láttuk,hogy van nem tengerre néző is.Sajnálom az ilyen kellemetlenségeket és át tudom érezni,volt már hasonlóban részem,de remélem azért mindannyian jól érzitek majd magatokat!Egyébként mi is a personallal mentünk,csak a chemol travelnál fizettük be!
ciao!
Szia Jamaica,
Még egy kérdésem lenne, de most az utazással kapcsolatosan. Ti is a reptéren vettétek át a jegyet a Personal képviselőjétől?
Tegnap volt a párom az utazási irodában és csak részvételi jegyet kapott. Azt mondták majd a reptéren kell megkeresnünk a Personal-os képviselőt és ő adja oda a jegyeket. Én még soha nem utaztam repülővel... nekem ez furi.
De ha ez így működik akkor nem aggódok tovább!