Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Eeraa | #13082 Üzenet | 2006-08-01 08:06:07 |
Sziasztok!
Én is úgy hallottam, hogy mikor csõdbe ment a Jorgos, már nem Jorgos Nanakos (remélem jól írtam) volt a tulaj, hanem magyarok, akik vérszemet kaptak az iroda sikereitõl és nagyot akartak szakítani.

Azt hiszem minden irodának vannak olykor melléfogásai. Én pl. kétszer utaztam az Apollón Travellal, korrektek voltak, jó volt a szervezés, és a buszos út alatt sem volt probléma, a sofõrõk profik voltak, és a busz is jó volt. A szálláshelyünkkel egy probléma volt, nem takarították ki rendesen, és a fürdõ penészes volt. Hiába szóltam, az egész turnusban én voltam az egyetlen, (bár tudom más sem volt elégedett, de nem szólt miatta), így nem foglalkoztak vele, elnézést kértek. Ennyi. (biztos én voltam a "problémás utas"). Ennek ellenére idén is velük utazunk, remélem most sem fogok csalódni.
Nekem a Neckermannal voltak anno rossz tapasztalataim, mások meg õket dícsérik.

Üdv.

Era
  Juhi | #13085 Üzenet | 2006-08-01 08:35:03 |
Szia Csutek!
Nagyon jól írtad. Ha nem engedi ki a kezébõl az irányitást, még ma is üzemelne. icon_lol.gif
Én mindig velük utaztam. Most a Zeus Diassal.
  Csutek | #13086 Üzenet | 2006-08-01 08:36:18 |
eeraa írta:
A szálláshelyünkkel egy probléma volt, nem takarították ki rendesen, és a fürdõ penészes volt. Hiába szóltam, az egész turnusban én voltam az egyetlen, (bár tudom más sem volt elégedett, de nem szólt miatta), így nem foglalkoztak vele, elnézést kértek. Ennyi. (biztos én voltam a "problémás utas"). Ennek ellenére idén is velük utazunk, remélem most sem fogok csalódni.

Nekünk az elsõ dolgunk, ha megérkezünk, hogy veszünk valami sûrü fertõtlenítõ szert és átmossuk a konyhát és a fürdõszobát. Max egy órát vesz igénybe, de aztán biztonságban érezzük magunkat. Ezt mindenkinek ajánlom icon_exclaim.gif
Valaki ismeri a RED TREFF utazási irodát icon_question.gif
Igaz, hogy már késõ kérdéseket feltenni róla (az utat már teljesen kifizettük), de hátha nyugodtabban utaznék el, ha többet tudok róluk.
  Csutek | #13087 Üzenet | 2006-08-01 08:39:41 |
juhi írta:
Szia Csutek!
Nagyon jól írtad. Ha nem engedi ki a kezébõl az irányitást, még ma is üzemelne. icon_lol.gif
Én mindig velük utaztam. Most a Zeus Diassal.

Én csak jót hallottam róluk, míg nem változott a tulaj.
Idén a Dias Zeus-al akartunk utazni, de türelmetlenek voltunk és nem vártuk ki az idei katalógus megjelenését. Majd legközelebb icon_exclaim.gif
  Eeraa | #13088 Üzenet | 2006-08-01 08:59:33 |
Idézet:
Nekünk az elsõ dolgunk, ha megérkezünk, hogy veszünk valami sûrü fertõtlenítõ szert és átmossuk a konyhát és a fürdõszobát. Max egy órát vesz igénybe, de aztán biztonságban érezzük magunkat. Ezt mindenkinek ajánlom

Én is mindig takarítok, de nem mindegy hogy csak át kell mosni, vagy felsikálni az egészet. Mindegy, ilyen apróság az én kedvemet nem veszi el a nyaralástól.
Mintha már kérdezte volna valaki ezt az utazási irodát régebben... de nem tudom volt e rá válasz. Helyileg hol van?

Era
  Eeraa | #13089 Üzenet | 2006-08-01 09:02:03 |
Úgy látom a Red Treff csak közvetítõ iroda, a neckermann, tui, gulet stb. útjait értékesíti. Ilyenkor szerintem nem is õk a lényegesek, hanem aki közvetlenül a szervezõ.

Era
  Csutek | #13090 Üzenet | 2006-08-01 09:03:58 |
eeraa írta:
Úgy látom a Red Treff csak közvetítõ iroda, a neckermann, tui, gulet stb. útjait értékesíti. Ilyenkor szerintem nem is õk a lényegesek, hanem aki közvetlenül a szervezõ.

Era

Debrecenben van és tényleg a TUI-hoz tartozik.
  Leenda | #13098 Üzenet | 2006-08-01 10:40:39 |
Sziasztok!
A Campust az Andromédával én sem ajánlanám senkinek. Ismerõsök voltak kint idén és mi intézkedtünk az itthoni irodáknál helyettük mert Makrigialoson nem volt kint senki sé az e-mailekre sem válaszoltak itthonról. Elõszezonban voltak de még nem volt kint az idegenvezetõ és így persze semmi fakultatív. Oké, hogy elõszezon de akkor mondják meg mire számítsanak. A 2. hétre átkértük õket Paraliára. Ott már jó volt. Többször nem vették fel a telefont, kb egy hétig tartott intézkedni. A kintiek telefonszámlája nem 20.000 Ft alatt volt azt elhihetitek.
Szóval ez a két utazási iroda elég gáz és komplikált. Egyáltalán nem voltak segítõkészek!!!
Kerüljétek ha lehet.
  Miskolciutas | #13161 Üzenet | 2006-08-01 20:09:30 |
A piacon lévõ legszebb katalógus az Aeolus ut.irodáé.Bele is szerettünk,és kiválasztottunk egy középkategóriás 3 cs.-os szállodát,aztán boldogan vártuk az indulást.A kalandos repülõut után még az következett,hogy a faluba érve kiderült,hogy a szállodai szobánk nem az,ami a csodaszép katalógusban le lett fényképezve,hanem attól mélyen elmarad.Borzasztó elkeseredés vett elõ,még nem jártunk igy sose,bár mostanában olvasok itt különféle fórumokon ilyen eseteket.Hosszas veszekedés,sirás-rivás után megtalálták nekünk a lefényképezett szobát?!Igaza van annak,aki azt irta,az ilyen eseteknek nagyobb nyilvánosságot kell kapni,hogy kevesebbszer forduljanak elõ.Szerencsére Kréta szépsége hamar elfelejttette velünk a dolgot
  Juhi | #13202 Üzenet | 2006-08-02 07:55:34 |
Szia Leenda!
Mi nem az Andromédával utaztunk, csak az õ katalogusukbol néztem ki, hogy Makrigialosban július 22-23 kagylo fesztivál lesz. Paraliáról mentünk át, és láss csodát a fesztivál egy héttel korábban volt. Biztos, hogy nem utazok velük soha, mert már ez nagy csalodás volt.
  Rita Viktória | #13205 Üzenet | 2006-08-02 08:56:34 |
Sziasztok!
Mivel én utazási irodában dolgozom azért egy-két irodát már elég jól ismerek.
Én a Tensivel voltam Korfun és állítom, hogy ami a katalógusukban benne van az megfelel a valóságnak!!! Még sosem volt velük gondunk. Ugyanígy a Bella Tourssal sem!! A legjobb görögös irodák az Apollonnal, az 5 Kontival és az Imperator Travellal egyetemben.
  Kyra | #13222 Üzenet | 2006-08-02 11:34:13 |
Az 5 kont. jó lenne, csak az õ utjaik a legdrágábbak.
  Rebeka | #13231 Üzenet | 2006-08-02 12:12:31 |
Nos csak az a kérdés, hogy a magasabb árak vajon magasabb színvonalat takarnak-e. Esetleg megbízhatóságot?
  Juhi | #13237 Üzenet | 2006-08-02 12:52:29 |
Az én tapasztalatom alapján, az olcsobb utak néha sokkal jobbak. icon_lol.gif
  Vojandi | #13238 Üzenet | 2006-08-02 12:56:07 |
Erre az egészre nincs törvény. Szerencse kérdése is, meg amit már korábban írtam, meg azóta más is írta, lehet hogy egyik utazási iroda hibázik 1-2-szer és pont kifogjuk. Én ilyen hiba ellenére is utaztam másodszor ugyanazzal és akkor nem volt semmi gáz. Egy iroda több ezer útja közül, talán pár rosszul sül el, de a maradék útjai jól sikerülnek, szóval ettõl, még nem feltétlenül teljes egészében rossz az az iroda. Szerintem.
Andi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu