Sziasztok Asprovaltások!Mi is a Panagiotisban nyaraltunk tavaly,nagyon szuper,tiszta,erkélyes,légkondihasználat tavaly 5euro/nap,a tenger morajlását lehet hallani,szép a kilátás a hegyekre,esténként jön egy kis pörgés/zene,ami jól hallható,de akkor és ott nagyon jó volt/a sétányon pálmafák,rengeteg taverna magyar nyelvû étlapokkal is/némelyikben/a tenger kb.50méter az aparttól,kicsit tényleg gyorsan mélyül/kb.3méter után/de nagyon TISZTA!A ,,belváros"kb.500méter,motrobérléssel,kocsibérléssel,több bolttal,zöldségessel,tavernával,bár sztem,ha jót akartok enni a parti sétányon térjetek be oda ahol többen vannak.Jó nyaralást,sztem szuper lesz!
Kedves /szépszemű/Sancho!!!
Most rohanásban vagyok,de bemásoltam neked,amit a tavalyelőtti nyaralásunkról szólt,persze a teljesség igénye nélkül...a sétányon,ami gyönyörű pálmafás egy élmény volt esténként Vrasnába sétálni!!!
NO PARA!!!Istenien fogjátok érezni magatokat!
Ja és térjetek be a szökőkút melletti utcába,Dimitrisnél isteni a gyros...már ha szereted
Mi elég régen, 2003-ban jártunk Asprovaltán. A szállásunk Vrasnán volt, de mivel össze van nőve a két település, sokat jártunk át vásárolni és nézelődni. Az én véleményem szerint semmi extra, egy homokos, itt-ott aprókavicsos tengerparttal rendelkező település. A vásárlási lehetőség jó, sok taverna és szórakozóhely van a Vrasnánál sokkal nyüzsgőbb faluban.
Összegezve: tiszta, rendezett, mozgalmasabb nyaralóhely, de semmi extra. Itt nincs olyan hangulatos ófalu, mint Stavrosban. Ettől függetlenül nagyon jól el lehet tölteni a nyaralást. Érdemes bemenni busszal Szalonikibe.
Nagyon szépen köszönöm a választ és a jó kívánságokat Jó tudni, hogy nem mindig megalapozottak a negatív vélemények és így nyugodt szívvel vágunk neki a nyaralásnak Mégegyszer köszönöm
Köszönöm szépen a leírást De, hogy szépszemű... a végén még zavarba hozol
A motorbérlés érdekel, mert szeretnénk mindenfelé elmenni és körbenézni. Az éttermeket is meglátogatjuk majd és hogy magyar nyelvű a menű ez plusz pont A zenés dolgok is érdekelnek, mert imádom a görög zenét és táncokat Úgy látom tényleg nem fogunk unatkozni
Köszönöm szépen a Te válaszodat is Stavrosban már voltam és úgy tudom az annyira nincs is messze Asprovaltától... Majd átrándulunk A Thessaloniki kirándulást még átgondolom, ott már jártam többször, de van néhány program amit mindenképpen szeretnénk megnézni. Néha a sétálgatás és nézelődés is nagyon jó kis program tud lenni Köszönöm a választ...
Első ízben szeretném megköszönni az eddigi hozzászólóknak, hogy megosztották velünk tapasztalataikat!
Bár nagyon sok hasznos információ található a korábbi bejegyzések között, mégis szeretnék egy-két aktuális dologra is fényt deríteni!
Július 3-13 között megyünk az iskolával Asprovatába nyaralni. Sajnos sok költőpénzt nem tudok magammal vinni (kb. 20000 Ft, a kaját itthonról visszük ki), viszont helyi specialitások kedvelőjeként feltétlen szeretném kipróbálni az igazi görög gyrost és a musaca-t is. Hol lehet olcsón finomat kapni?
Milyen árak vannak kint most? Melyik a legolcsóbb élelmiszerbolt? Milyen árban lehet dohányárut, tejtermékeket, pékárut kapni?
Milyen fakultatív programok vannak, és milyen áron?
Segítségetek előre is köszönöm!
b.
Megváltozott a konstrukció, Thassos szigetére megyünk, így a fentebb feltett kérdéseim már tárgytalanok!
Az idei nyaralóknak kellemes időtöltést kívánok!
.eB.
Sajnos, nem nagyon találok újabb infókat Asprovaltáról, pedig szorgalmasan lesem a netet. Már csak abban bízom, hogy nemsokára indulunk és talán jó idő lesz. Nem tudom most milyen idő lehet arra, de ha ilyen, mint itthon akkor a sírás kerülget De addigra csak kegyes lesz hozzánk az időjárás és egy csodálatos nyaralásnak nézünk elébe Ha valaki járt kint mostanában, kérem írjon pár sort a kinti helyzetről
Előre is köszönöm
Köszönöm szépen Egy site nekem is van ahol az időjárást meg lehet lesni, de ott is hüsi van most Csak abban bízom, hogy mire megyünk eljön a nyár
A képeket szoktam nézni,de sok újat nem találok
Na de nem adom fel, majd csak lesz valami Mégegyszer köszönöm a bíztatást
Szia ildi13! 2009 júli 17-én indulunk Mi is Asprovaltára a Panagiotis apart-
manba az Apollónnal. Olvastam a hozzászólásaidat és még szeretnék
kérdezni Tőled! Mikorra értetek ki Asprovaltára és mikor tudtátok a szállást elfoglalni? (persze ha Ti is busszal mentetek) Az apartmannal minden rendben volt?Kell-e valamit vinnünk? Legutoljára pedig,hogy
mikor indultatok és mikorra érkeztetek haza? Tavaly mi is Parálián voltunk és idén Asprovaltával folytatjuk a görög föld megismerését.
Kicsit én is tartok tőle,hogy csendes lesz Parália után. Előre is köszönöm válaszod ! kcsaba
Mi tavaly előtt voltunk a Stella apartmanban. Egyszerűen berendezett apartman. A felső szinten volt klíma az alsón akkor szerelték. Gondolom azóta végeztek vele:). Csendes utcában van a fő út és a tenger között, a fő útra merőleges. Asprovalta túlsó oldalán van a tengertől kb.150 méterre. A közelben van közért is. Esténkéntv. inkább délutánonként jött egy pickup és abból árultak friss és nagyon finom nektarint. Mi a dias-szal mentünk és a kinti utazási irodában osztogattak névjegykártya méretű szórólapokat. Az étterembe felmutattuk és kaptunk 20 % kedvezményt.
Érdemes esténként a parton sétálni nagy a nyüzsgés, rengeteg az árus.
A szállás onnan kb. 2-3 percre van és ott már teljes a nyugalom.
Kicsit hosszú voltam, bocs.
ha valamire kiváncs Vagy szívesen válaszolok, esténként itt Vagyok, de csak csütörtökig, mert pénteken indulunk STAVROSRA! JEE