Mamó!
Ez Attól függ hol kapol helyet az irodánál.Több gépen is van bérelt helyük.Nekunk úgy volt múlt pénteken az Unitravellel,hogy 5kor menetrendszerinti wizerrel majd hétfőn módosítottak hogy 11,30 travelservice.
delben jöttem vissza, tömören csak annyit, eletembe be nem teszem többet a labam Rodoszra.
Ha nem tudtam volna atmenni Tilosra 5 oranyit , ( a valsztasok miatt volt egy extra hajo beallitva ) az egesz kiadott penz semmit nem ert volna .egy fabatkat sem .
ennyi
na most ez így, ebben a formában biztosan nem igaz, még a minden szubjektív-változót beleszámítva sem.
lindos, a hét forrás, monolithos és tág környezete, Kritinia környéke, a kis hegyi falvak, a több helyütt meglepően zöld és buja növényzet, a felszíni formák, prasonissi kettőssége...mind-mind különlegesek, nyugodtak, barátságosak, csodásak.
úgyhogy továbbra is tanácsolom, hogy ha egyszer ott jársz, menj el még messzebb a reptér-főváros-faliraki háromszögből, ha kíváncsi vagy egy másik rodoszra is.
mostmegyek 22-en, de csak egy hetre, annak ellenere hogy utalom Rodoszt a tömeg miatt. Viszont halal olcso ajanlatot kaptam, igy lemegyek.
Hotel a varosban (ezert is döntöttem) ismerem a terepet-
Rodoszon ami maga a gyülölet az a repter !
Ha visszaolvasol rajössz .
Egy vendeglö, ami egyedül oda vonz, es maga az ovarosi utcak (ott is van 2 kedvenc vendeglöm)
Tilosra atmenni nem fogok, mert a nyaron motorral megyek amugy is , es nem reszkirozok egy rossz viharos idöt, ami miatt esetleg nem indulnanak a hajok, es nem tudnek visszajutni = a repterre kijutni !!
a forum vezetöi elintezhetnek, hogy direktbe is lehessen die Fotokat feltölteni !!!
Sziasztok!
Az idei nyaralásunk Rodoszra van kitűzve.Szeretnék néhány információt a repülős útról.Tényleg olyan kaotikus a Samairrel mint a fórumon olvastam.Segítsen aki tud .Köszi