Sziasztok!
Igaz,van még egy évem,de több helyre is rákezdek ,,gyúrni",kérdem tőletek,akik Tunéziában jártatok:KAGYLÓK vannak-e mindenhol pl.PEK-ben,Sousse-ban,Monastirnál Skanesben,Hammamet-en,mert Mahdián tutti,hogy vannak szépek,csak érdeklődnék,hogy máshol is találhatók-e???
Köszi előre is!
Helló!!!
Próbáltam én már ezerszer,de akinek viziszonya van,annál inkább sem... belemegy az elején kb2méterig eljut,aztán már jön is ki...szörnyű!Semmi fondorlattal nem tudom bentmarasztalni!!!
Sziasztok!
Ismeri valaki az El Hana Beach ill. az Orient Palace Hotelokat? Soussenál találhatók. Vélemény?Milyen távol esnek a várostól? Úgy néz ki, hogy Tunéziába fogunk utazni.
Köszi:Szanna
Teszek fel térképeket, melyeken megtalálod a hotelek elhelyezkedését. A Prima Life Skanes-t ne keresd, mert az már jóval a városon kívül esik Monastír felé.
Mi 2004-ben voltunk a Karawánban. Azóta más az üzemeltetője, így nem tudom, hogy most milyen. Akkor megütötte a 3*-os mércét. Ez a hotel van a legközelebb a Medinához (óváros), üzletek sokasága van körülötte. Közvetlen mellette a General Magazin, ami egy nagyobbacska bevásárló hely. Nincs nagy udvara, de a tengerpart ott van mindjárt, csak egy úton kell átmenni. A kaják nem voltak valami túl ízletesek nekem, mert én elég fűszeresen főzök. Választák azért volt bőven. Éhen sosem maradtuk. Ja, akkor csak félpanziós volt.
Az utcai front zajos lehet, a másik oldal viszont tengerre néző szobákkal rendelkezik (páratlan számú szobák).
Az El Hana Beach is ott van tőle nem messze, kb. 300 méter Port El Kantaouni felé. Volt aki nagyon szidta, volt aki dícsérte ezt a hotelt.
Az Orient Palacéről általában jókat írnak, csak sokak szerint nagyon keskeny a tengerpartja.
Én ugyan egyiket sem választanám, mert a legjobb szállodaláncok Tunéziában az El Mouradik és a Marhabák. Ezekkel nagyon nem foghatsz mellé. Ezekre nem igen van panasz, így nagyobb esélyed van rá, hogy Neked is minden tökéletes legyen. A leggyengébbek az El Hana szállodák, de a Te döntésed, hogy melyik hotelt választod.
Egyébként Tunéziában hihetetlenül olcsó a tömegközlekedés és a taxi is. Fillérekért be lehet jutni a központba a várostól távolabb eső hotelből is. Tavaly pl. kb. 800,-Ft-ért vitt Sousséba a hotelünktől a taxi (kb. 8 km).