Kiváncsiskodom,igaz ez nem egy férfi erény,de akkor ti Lesvost stornóztátok és lett Tunézia?Mert ha jól emlékszem szóba volt nálatok is Lesvos.Mi leálltunk idén külföldel,lényegében ez az általános utaztatói bizonytalanság és az € eszméletlen drágulása ami erre az évre/remélem csak erre/leállított bennünket.Furcsa lesz egy évtized után,de muszály megállni.De lábujjhegyen azé irigyellek...
Bizony így van! Ez csak 10 nap, de nem szólhatunk semmit, hiszen az első és utolsó nap az utazásé. Azért reménykedem benne, hogy esetleg hamarabb indul odafelé gép.
Nem az én érdemem, mert nem az én fotóim. A neten kerestem őket. Majd, ha hazajöttünk a nyaralásból akkor teszek fel a sajátból amiket készíteni fogok.
A barátaink is azért tudnak csak aug. 25-től jönni (1 hétre), mert kezdődik a suli a gyerekeknek. Így azért legalább 3 teljes napot együtt tudunk tölteni.
Nem tudom láttad-e már, hogy a Neuvelair gépe Monastírba (a Medina Tours járata) a jelenlegi infó szerint https://www.nouvelair.com/Publish/ListFlightsEN.asp
21.50-kor indul Ferihegyről és 23.15-kor száll le Monasztírban (feltéve, ha pontos).
Vissza sem a legjobb a helyzet, mert a honlap szerint 10.15-kor indul. Figyelembevéve a 2 órával korábbi reptéri jelenlétet és a transzfert (ami nem sok innen szerencsére), kb. reggel 7-fél 8-ra jön értünk a busz.
Látom!
Tehát ismét egy helyre megyünk nyaralni, mint évek óta. Most ráadásul még azonos szállodát is választottunk a sok közül. Legközelebb már ugyan abban az időben is megyünk?
Légyszíves figyelj meg mindent alaposan, készíts sok-sok fotót (kajákról is) mert kifaggatlak majd, hogy mire számíthatunk.