Sziasztok! Szeretnék információt a Kék házról, valamint azt kérdezném, hogy a parton lehet-e napernyőt bérelni, vagy hogy lehet elérni, hogy ne égjünk le teljesen?
szia ! júliusban megyünk ide , és valószínüleg itt szálunk meg , kérhetnék infot a szállásról ? képet ha van róla , és térképen hol van helyileg ? nagyon nagyon köszönöm
Mi tavaly voltunk autóval. Az út teljesen biztonságos és migráns mentes volt. Hogy idén nyáron mi lesz azt nem lehet tudni, de szerintem akkor is biztonságban lesztek.
Javaslom olvasgatásra az Autóval görögországba topicot, itt a fórumon.
Üdv itt Mi 2009-ben voltunk 2 gyerekkel a Dora-ba jó hely és azóta is mindig autóval megyünk. Többször is mondták, hogy nem tudunk haza jönni, mert mindig volt valami gond. Becsődölnek stb. Soha nem éreztünk semmit abból, hogy gond lenne. Idén is megyünk, csak már 3 gyerekkel és ismét Nei Pori a cél Mi júliusba megyünk, majd hozok infókat
Tomex85 | #243361 | 2017-03-15 17:58:16 | Nei pori autóval
Üdv mindenkinek.
Augusztus 28-szept 5.ig megyünk Nei Pori Dora apartmanba. Örömmel olvastam, hogy nagyon sok pozitív írás van helyről. Mi még nem voltunk soha Görögországba első utunk lesz két kisgyermekkel, első és legfontosabb kérdésem lenne a tapasztaltabb nyaralókhoz, hogy mennyire kockázatos ill. veszélyes autóval az oda-vissza út. Úgy olvastam végig autópályán lehet nyugodtan haladni.
Aggodalmam picit itt most a szerb belpolitikai miatti feszültség na meg persze a migránskérdés.
Válaszokat előre is köszönöm.
Mi kétszer 2007,2010-ben május 23,25 és június eleje között voltunk. Mind kétszer jó idő volt, sőt 2007-ben kimondottan. Ha csak termál vízhez nem vagy szokva úgy jó a víz már.
Magán szálást tudok ajánlani. Legegyszerűbb a Facebook -on megkeresned Gabriella Gedeont. Ő kint élő magyar. Ajánlom még ugyancsak itt a Nei Pori csoportot.
Szia Gajdi, Ha olyan menűs éttermekre gondolsz amik itthon is vannak. Nincsenek, legalábbis amikor ott jártam nem voltak. De ettől függetlenül, nem drágák az éttermek. Mi szinte az éttermek 80%-át kipróbáltuk Mindenhol volt valami ami a családból valakinek ízlett. A gyerekeknek a látvány pizzás tetszett nagyon. Párom húsos ételeket kóstolt, nekem tészta, zöldség és tengeri herkentyű is jöhet Mindenhol adnak valami pluszt, van ahol dinnyét vacsi után, van ahol ouzot.