Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 52 53 54   >
Üzenet
  Csutek | #14491 Üzenet | 2006-08-23 12:17:22 |
Tény, ha az ember lánya pihenni akar két hetet, az pikk-pakk eltelik.
Szerintem Andra is maradt volna még, a csata zaj ellenére is.
  Kristin1 | #14492 Üzenet | 2006-08-23 12:18:34 |
Csutek!

Szorítok, hogy ne legyen semmi gond a nyaralással. Pénteken indultok, igaz? Az azt jelenti, hogy szombaton érkeztek meg, addigra csak normalizálódik a helyzet. Reméljük a legjobbakat. Õrület amúgy, tavaly úgy emlékszem Thesszalonikiben földrengés volt, idén erdõtûz... icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif

Amúgy errõl a Fourka Beach-rõl nem hallottam még, nagyon kíváncsi leszek a képekre. Biztos szép. Polihrono jó kis hely, ott nyaraltak szüleim 2 éve. És most pont ott volt baj. icon_sad.gif
  Kristin1 | #14493 Üzenet | 2006-08-23 12:20:15 |
Csutek írta:
Tény, ha az ember lánya pihenni akar két hetet, az pikk-pakk eltelik.
Szerintem Andra is maradt volna még, a csata zaj ellenére is.

Aha, szerintem még egy igen zajos nyaralóhely is jobb, mint itthon lenni, és melózni... icon_confused.gif
  Kvalcsi | #14495 Üzenet | 2006-08-23 12:34:32 |
Sziasztok!

Teljesen egyetértek, hogy jobb ott lenni mint itthon melózni. Egyébként az a legszomorúbb az egészben, hogy Vrasna egy nagyon csöndes, nyugodt nyaralóhely volt még 2003 júliusában. Szegény Andra lehet hogy csak rossz idõpontot fogott ki, amikor sok bunkó nyaralt ott éppen. Nagyon bánt a dolog, mert én mondtam Andrának, hogy itt nyugi lesz és közel sem olyan zajos mint Sarti. Abban az idõben Asprovalta volt a legnyüzsgõbb, legzajosabb üdülõfalu azon a környéken.
  Andra | #14496 Üzenet | 2006-08-23 12:34:48 |
Igazad van CSutek, a zaj ellenére is szívesen lennék ott. icon_smile.gif
Amúgy is, aludni itthon is lehet. icon_biggrin.gif

Szia kristin!

Neked is igazad van. Százszor inkább egy zajos helyen nyaralni, mint most itt bent dolgozni. icon_sad.gif
És még egy év, mire legjobb esetben is visszamehetek. icon_sad.gif
  Csutek | #14503 Üzenet | 2006-08-23 12:57:18 |
Nekem is meglepõ volt, hogy zajosnak minõsült Vrasna. Nagyon szerettem ott lenni(2000-ben).
Egyébként ahová megyek kb 10 km-re van a tûztõl, a nyugati oldalon, kicsit északabbra, mint Polichorno. Van egy kis öböl szerû képzõdmény, ott kell keresni.
  Andra | #14504 Üzenet | 2006-08-23 13:21:38 |
Szia kvalcsi!

Semmi rossz érzésed ne legyen, nem csak te mondtad egyedül, hogy csendes hely. Amúgy sem haragszok ezért senkire sem. icon_smile.gif
Szerintem a mi szállásunk volt nagyon rossz helyen.
Az a ház, aminek a tetejérõl fotóztatok, emlékszel? Még mindig ugyan olyan állapotban van. Pont a mi apartmanunk után volt és ott le is zárták az utat, mert éppen kövezték ki az elõtte levõ útszakaszt.
Épp ezért örültem, hogy emiatt a lezárás miatt nincs egyenes útszakasz és majd nem fognak ott "rodeózni" a jármûvek.
Hát tévedtem. icon_sad.gif De ez van. Kibírtam és ennek ellenére nem volt rossz hely.
Amúgy érdekes, mert most olvasgattam bele egy másik oldalon egy Vrasnai élménybeszámolóba és érdekes módon ott sem panaszkodott senki sem a zajra. icon_eek.gif
Nem értem.
A gyerkõcöm úgy tud aludni, hogy ha bomba robbanna mellette, arra se kelne fel, de itt még õ sem tudott aludni, márpedig ez nála nagy szám.
Úgyhogy csak nem velem van a baj. icon_smile.gif
Szerintem az apartman rossz fekvése lehet a magyarázat rá, vagy tényleg pont egy hülye csapatot fogtunk ki, nem tudom.
De higgyétek el, hogy nem túlzok, mert tényleg iszonyú zajos volt. Még videóra is felvettem,hogy itthon meg tudjam majd mutatni.
Még az asprovaltaiak, akikkel jöttünk haza, õk is kérdezték, hogy hogy tudtunk aludni, mert õk csak elsétáltak egyszer arra este és már akkor kiakadtak, hogy micsoda zaj van itt a motorosoktól.
  Kristin1 | #14509 Üzenet | 2006-08-23 13:33:40 |
Szia Andra,

szerintem is egyszerûen pechetek volt. icon_sad.gif Én is mindenhol azt olvastam, hogy Vrasna nyugis, csendes hely. És ezt is tapasztaltam, de nem csoda, mert mint ahogy már sokszor írtam, a mi apartmanunk jól eldugva volt, messze a központi résztõl. Most kiderült, hogy ennek is megvolt az elõnye. Ti viszont a teraszról láttátok a tengert, az azért nagyon hangulatos lehetett.

Azért örülök, hogy a zaj ellenére is pozitív maradtál, és nem mondod, hogy rossz hely Vrasna! icon_lol.gif Én nagyon visszavágyom.
  Andra | #14580 Üzenet | 2006-08-24 10:15:36 |
Szia kristin!

Dehogy mondom, hogy rossz hely Vrasna!!!! icon_lol.gif Én megszerettem és sajnáltam hazajönni.
A gyerkõcöm is Sartizott egyfolytában, mikor megérkeztünk, de mikor jobban szétnéztünk a környéken, Asprovaltanál azt mondta, hogy most már tetszik neki annyira, mint Sarti. icon_smile.gif
Úgyhogy semmiképpen nincs rossz élményem a zaj miatt.
Aludni itthon is lehet, nem? icon_wink.gif
  Kristin1 | #14587 Üzenet | 2006-08-24 10:55:06 |
"A gyerkõcöm is Sartizott egyfolytában" icon_biggrin.gif hihi, akárcsak apukám... de végül mindenki megszerette a helyet, Asprovaltát is nagyon bírtuk. Anyuék teraszáról pedig látszott Stavros, nagyon szép volt este, ahogy ki volt világítva.

Jut eszembe, megnéztétek a vidámparkot? Láttátok esetleg a hajóhintát mûködés közben? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Andra | #14602 Üzenet | 2006-08-24 14:06:52 |
Sarti sok embert megfog és látod, én is mindig hozzá hasonlítok mindent, pedig már voltam Paralián is. icon_smile.gif

Ugye milyen szép volt Stavros este kivilágítva???? Minden este, mikor jöttünk haza Asprovaltáról és láttuk Stavros fényeit, mindig megjegyeztem, hogy ez milyen gyönyörû. A gyerkõcöm már egyszer magától mondta, mikor jöttünk haza, hogy igen, tudom milyen gyönyörû Stavros így kivilágítva. icon_redface.gif icon_lol.gif

De ha egyszer tényleg szé látvány volt. icon_smile.gif Én mindig egy kivilágított karácsonyfához hasonlítottam. icon_lol.gif

Igen, láttuk a vidámparkot is, meg a hintát is, de késztetést nem éreztünk rá, hogy felüljünk.
  Kristin1 | #14620 Üzenet | 2006-08-25 06:31:08 |
Andra!

Jó fej lehet a gyerkõc. icon_biggrin.gif
  Andra | #14638 Üzenet | 2006-08-25 12:21:30 |
kristin!

Köszönöm. icon_lol.gif Hát néha vannak beszólásai. icon_smile.gif
  Miskolciutas | #14922 Üzenet | 2006-08-30 19:49:46 | andra
Szia Andra!

Én már a jövõ nyárra gyüjtögetem az információkat,és ezért néztem meg most a fotóalbumon a képeidet.Kacérkodom Thasszosszal/én is azok közé tartozom,akik Sartihoz hasonlitják aq dolgokat!/.Ilyen szempontból kérdezem tõled:az általad látottak közül melyiket ajánlanád:Vrasna Stsvros Asprovalta,vagy Thasszosz szigete?
  Andra | #14947 Üzenet | 2006-08-31 08:47:44 |
Szia Miskolciutas! icon_smile.gif

Ezek szerint te is szereted Sartit? icon_wink.gif Nekünk is nagyon bejött, oda bármikor visszamennénk.
A felsoroltak közül szerintem mindenképpen Thassos a nyerõ, bár Limenason kívül nem sokat láttam belõle, de nekem ennyi is elég volt ahhoz, hogy beleszeressek a kis szigetbe.
És ha nézegetted a Thassosról hazaérkezõk képeit, akkor abból is látszik, hogy Thassos más részei is igen szépnek ígérkeznek.
EGyszer a vojandi nevezte meg Görögországgal kapcsolatban, hogy van ott VALAMI, ami megfogja az embert. Nekem ez az érzés hiányzott Vrasnánál. Nem volt ott a VALAMI. Viszont Thassoson ott volt.
Nem tudom jobban elmagyarázni, de biztosan érted, hogy mit akarok mondani. icon_lol.gif

A Vrasna-Asprovalta-Stavros trióból nekünk leginkább Asprovalta jött be, de lehet, hogy azért, mert Vrasnán a szállásunk nagyon vacak helyen volt. Ezek se rossz helyek és ahogy írtam egész megszerettük a végén.
Nekem Stavros kicsit csalódás volt. Elég koszosak az utcák és nekem nem volt olyan hangulatos, mint a másik két hely és a VALAMI pláne nem volt ott. Bár az ófaluba nem mentünk fel és azt mondják, hogy az a része nagyon szép. Viszont nagyon sokan imádják Stavrost, lehet, hogy az én ízlésem más.

Én is nagyon hajlok afelé, hogy jövõre Thassosra kellene menni. Sokan mondták, hogy szebbek a szigetek, mint a szárazföldi részek és én ezt most tapasztaltam, ez tényleg igaz.

Persze a leírtak csak az én véleményem, nem biztos, hogy más is így gondolja.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu