A retekbe, tudtam hogy egy hét kevés lesz ! Olvasva Bejus élmény beszámolóját, látva Kónyu képeit,most már 100 % hogy nagyon kevés,nem is olvasok többet a szigetről látunk amit látunk, de hát így járunk minden szigettel, de hátra van még a nagy álmom Szamotraki bocs az Off.-ért
-törölt nick 10391 | #237074 | 2016-02-09 13:21:03 | Válasz a #237063. hozzászólásra
Csatlakoznék Pontikoshoz annyiban, hogy "bizony ám".
Nem gondolom, hogy a Blue Bay lenne népszerűbb a többi szállásnál, az utóbbi években egyre inkább elterjedt a jó előre foglalás! Pár éve még elég volt február táján vagy az Utazás Kiállításon foglalni, először a prosik is ott jelentek meg, aztán 2-3 éve már érdemes volt az év első munkanapján foglalni egyes felkapottabb helyeket, majd tavaly már karácsonykor kellett, idén pedig novemberben. Legközelebb nyaralásról hazaindulva rögtön befizethető lesz a jövő év Szóval ezentúl aki irodával megy, legokosabb, ha előre megérdeklődi, mikortól vannak meg a jövő szezon szállásai és árai, én már évek óta elsőnek foglalok, tavaly Karpathosszal is így volt, reggel felkerült az Apollon oldalára, egy fél óra múlva már ott voltam foglalni Igaz, az apartmant hiába kértem, egy februári foglalás kapta...de ez egy régi story
Azért esett a választás a Blue Bay-re mert a Kaliméria Apartmannal , közel van a tengerhez 50 méter, a többi messzebb van, a városba van, a domboldalba van, és van amelyik nagyon drága.
Szerintem a Kalimera pont megfelelő lehet És ha valaki a legfelső szint középső apartmanját kapja ki, az több, mint elég Nekünk sajnos első foglalóként sem sikerült
Pigadiában változott a közlekedési rend (nem tudom, hogy szezonra is úgy marad-e), így a Kalimera apartman (és az az utca) sokkal zajosabb lesz, ezt érdemes esetleg figyelembe venni. (A Blue Bay a főút mellett van eleve, a tulajdonosa ált. nagyon kedves, ha sokat költesz a bárban, egyébként megtűr azért... )
Attól függ, miben változik, mert ez nem egészen világos De mivel ez az utca szezonban tulajdonképpen a parti sétány bevezetője, nem hiszem, hogy ezen valami változna! Ha autós forgalomra gondolsz, nem tudom, mi indokolná, hogy a szezonra ide terelnék a forgalmat. Bár nem írtál konkrétumokat, így nem tudom, mire gondoljak.
A buszállomástól az Aperi felé menő forgalmat leterelték ide (egyirányú), a Seven Eleven tavernánál tér vissza az eredeti főútra. Ennek megfelelően az Aperi felől érkező út a Seven Eleventől a buszállomás felé egyirányú lett. Értsd: minden autó, busz, teherautó és motor a Kalimera (és az utca többi hotelja) előtt hussan el. Mivel egyelőre a helyiek sem kedvelik, azért írtam, hogy nem végleges, de ettől még lehet, hogy forgalmi okok miatt így marad. Azért szóltam, mert könnyen lehet, hogy az utazási iroda erről mit sem tud (vagy, ha tud is, vsz. nem fogja nagy betűkel hirdetni, hogy a csendes szállásból főútmeni lett)