Szia Fazika!
Köszi a választ... Csak AutoCAD-es látványkép van róla, igazi fotót nem találtam... e már ez is segítség volt.. Asszem Ő lesz az idén a kiválasztott..
Miindenkinek jó nyaralást előre is!!
Gudli!
Homokos part az új részen van,ott keresgélj apartmant.Itt lassan mélyül a part és nagyon finom homokos.Feljebb aprókavicsos és elég hamar mélyül,sziklás rész pedig csak az ófalu végén van.Szóval mindent megtalálsz amit csak szeretnél.
Ja,és sajnos apartman ügyben nem tudok segíteni,de az irodában biztos segítenek,de ha megnézed pl.az Apollontravelnak a katalógusát ott minden apartman mellé oda van írva,hogy melyik részen található.
Sóki András | #91357 | 2009-03-01 07:17:00 | Válasz a #91307. hsz-ra
hali.valaki tudna infot adni arrol hogy a babis apartmannál konkrétan hemzsegnek e a szúnyogok?(mert voltam 2004ben sartin a templomnál rengeteg volt.)
Szerintem szunyog mindenhol van!Vigyél magaddal valami elektromos írtót.Itthon olcsóbb.Sajna idén kimarad nekünk a tengerparti nyaralás,pedig ,de szívesen csíptetném magam a görög szunyogokkal!!!
Sziasztok!
Volt valaki az utazás kiállításon? Mennyire fogynak a Sartis utak?
Még nem tudom, mikor tudnék utazni, HA lesz rá lehetőség! De nagyon hiányzik! Hihetetlenül jól esik már az apartmanokról is olvasgatni itt! Imádom Sartit!
Az évi szúnyogmennyiség attól is függ, hogy a polgármester úr mit hajlandó beruházni. De, mint tudjuk a polgármester urak általában a saját zsebükbe ruháznak be (itt is, nem csak otthon). Az elektromos riasztóval egyetértek. Én évek óta egy fajtát használok, nekem bejött. A Bluelagoon helyett szeretnék nektek ajánlani valamit. A kalózhajót. Viszonylag kis létszámmal indulnak el, a hajó is kisebb, de eddig még mindenki elégedetten jött vissza. A tulajdonosa (aki egyben a kapitánya is) magyar, nagyon jó arc, és itt is van fürdőzés, evés, ivás, delfinles. Van egy weboldaluk is, ami persze most nem jut az eszembe, de később felteszem.