A Grandtours honlapján megkeresed a katalógust, ott a Horvátországot, a 6. oldalon lehet az alábbi kis bejegyzés
" Egy napra a tengerparton. Utasaink az egész szezonban bármikor retúr autóbuszjegyet vásárolhatnak Porecre. A Lanterna apartmantelepen tartózkodhatnak szombatonként kb. 9-17 óráig, melynek során lehetőség nyílik strandolásra, napozásra, pihenésre, sportolásra ... A jegy ára 13.000,-Ft/fő."
Edit17!
A grand honlapját és katalógusát néztem, de egy napos utat nem láttam sehol. Milyen néven keressem?
Esetleg tud valaki olyan utakat, ami 1-2 éjszakás vagy 1 hétvégés, ilyen tengerparti dolog?
Alisha:én a grand tours-szl tudok 1 napos horvát "strandolást" 13000 ft, és szombati napokon va.Én mindenképpen mennék, na meg hugomat is befizetném szülinapjára, mert ő még soha nem járt tengerparton, úgyh. biztos örülne neki:)ha érdekel, akkor nézd meg a grandtours.hu-t vagy a katalógusukat:)
Kefalónia pedig nekem is nagyon tetszik, mondhatni beleszerettem, így neten keresztül, de majd vmikor máskor, az Ibuszos "akció" most nagyon megfogott:)))
Nem neked szántam az üzit,hanem Alisha22-nek...:)Azt tudom,h a neoline oda nem utaztat.
De ha már itt tartunk....az apollon travel utaztat oda azt hiszem...
Apollon már nem utaztat Kefalóniára, és amikor utaztatott akkor is csak repülős út keretében [/quote/
Nem neked szántam az üzit,hanem Alisha22-nek...:)Azt tudom,h a neoline oda nem utaztat.
Apollon már nem utaztat Kefalóniára, és amikor utaztatott akkor is csak repülős út keretében
Sziasztok! Az érdekelne, hogy tud-e valaki olyan utazási irodát a Grand Tourson kívül (nincs velük semmi bajom), aki indít buszos utazást Kefalóniára? Köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel: Larik
Nagyon jó, köszönöm szépen!!! Szerintem igénybe is fogom venni. Azt mondod hogy utalással lehet foglalni? Az nagyon jó lenne, mert vidéki vagyok.
Igen, lehet, vagy utalod, vagy pedig bemész személyesen a bankba Ki kell töltened megrendelőt, elküldeni e-mailen, visszaigazolnak, az alapján kell befizetned, ha befizetted egyből jön a részvételi visszaigazolás.
Felszállási lehetőségről viszont érdeklődj foglalás előtt telefonon mindenképp !!!!