Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Rrinya | #109670 Üzenet | 2009-07-16 22:55:39 | Válasz a #109645. hsz-ra
Szia,

Szerintem a laganasi part nagyon szép, igaz a partrész a sok bár és az angolok miatt kicsit szemetes, de a víz kristálytiszta és múlt héten már szinte langyos volt. Az Anastasia már nincs annyira a központi részen, szóval talán arrafelé nem akar majd mindenki behívni titeket minden 5. percben az éttermébe. icon_smile.gif Először egyébként nagyon idegesített, de a végén már csak nevettünk rajtuk.
Ha pedig kicsit mélyebb vízbe merészkedtek, akkor akár teknősökkel is találkozhattok. Mi együtt úsztunk velük múlt héten, hatalmas élmény volt. icon_biggrin.gif
  Karaj | #109674 Üzenet | 2009-07-16 23:21:48 |
Osztom Rrinya véleményét, Laganasban valóban langyi a víz szerintem van 27-28 fokos is!
Viszont áldo az eget hogy nem oda kaptunk szállást, mivel ott a legtöbb az angol és a fiatal, tehát kicsit zajosabb meg nyüzsisebb mint pl Argassi.
  Airamanna | #109675 Üzenet | 2009-07-16 23:53:24 |
Köszönöm, a langyos tengervíz igazán megnyugtató, meg a teknőcök is:). Igazából nem a kereskedők, kupecek, árusok - gyakran agresszív - direkt marketingjétől tartok, (a török bazárosoknál ők sem lehetnek rosszabbak:) hanem a sok angol / DE bármilyen nemzetiségű duhaj turistától, meg a velük járó szeméttől. Sajnos a hotelről sem olvastam túl sok jó véleményt...általában mindenki arról panaszkodik, hogy alagsori szobát kaptak, a 'cselédsoron', pedig másra fizettek be. Nos, mi last minute-tal, ami jut, ugye...ajjjajjj, marad a pince?icon_smile.gif. (nincsenek nagy elvárásaink, minimál, tiszta szoba, tudjunk benne v-é-g-r-e pihenni, ennyi) Amúgy van valakinek ilyen rendű tapasztalata, hogy mást / vagy nagyon rosszat kapott, mint amire befizetett / számított, reklamált, és valóban megoldották? Sok eldobált sörösdoboz és cigarettacsikk esetén merre keressük a legközelebbi nyugodt, tiszta - félreeső - strandot? Köszönettel, A.
  Annesz | #109688 Üzenet | 2009-07-17 08:35:40 |
Sziasztok!Szeretnék egy kis infót a Georgina apartmannról hogy v.ki járt-e már ott és milyen tapasztalatai vannak. Agios Sostis milyen hely és hogy Navaggion kívül vannak e még szép helyek.Nagyon kíváncsi lennék még az árakra robi bérlés étterem stb. Busszal mennénk eddig még úgy néz ki. Azt írják kb.24 órás az út de én nem hiszem el ha valaki volt mostanába busszal azt is jó lenne tudni mennyi idő volt.Nagyon szépen köszönöm előre is aki válaszol.
  Knut | #109722 Üzenet | 2009-07-17 12:40:45 |
Sziasztok!Július 29.-én indulunk Zantera,Laganasba a Zefyros apartmanba!Amennyiben tud valaki infóval szolgálni azt megköszönném!(PL,milyen az apartman,milyen az elhelyezkedése?)Köszönettel!
  Zitaa | #109724 Üzenet | 2009-07-17 13:01:47 | Válasz a #109645. hsz-ra Előzmény #109645
Szia,

mi tavaly voltunk az Anastasiában, azt nem tudom hogy azóta mennyit változhatott az ellátás, de mi nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Ma hajnalban jöttünk meg Korfuról és igen sokszor felemlegettük a múlt héten hogy mennyivel jobb volt az Anastasia hotel a mostani szállásunknál.
A reggeli büférendszerben volt, többfajta felvágott sajtok, zöldésegek, többféle zsemle, változatosan lehetett reggelizni egy héten keresztül(míg a mostani szállásunkon Korfu-Sidari-Mimosa hotel, az volt a változatosság, hogy eper vagy baracklekváros pirítost eszel). A vacsi is büfé rendszerben volt az Anastasiában, többfajta leves, legalább 3 féle főétel, desszert és gyümölcs. Az mondjuk nem tetszett hogy az italt külön kellett fizetni és igen boros áron mérték, de kb a 3-dik naptól áttértünk a "big waterra".
Az kifejezetten tetszett, hogy a medence mellett vannak napernyők, így nem kellett a parton bérelni, és csak pár lépés volt a tenger és mi tavaly július elején voltunk és nagyon kellemesen meleg volt a víz.
A szobák is elég kulturáltak, mi az erkélyünkről kiláttunk a tengerre(nem kifejezetten tengerre néző szoba volt, csak a két épület között volt egy járda és abban a vonalban láttuk a tengert.
Számunkra szuper nyaralás volt még most is emlegetjük, hogy a sziget szépségéhez sokat hozzátett a szállás elhelyezkedése is. Nyugis környéken van ide már nem hallatszik el a sok diszkó dübörgése. Írd majd meg neked hogyan tetszett.
  Ildiko25 | #109747 Üzenet | 2009-07-17 15:27:15 | Válasz a #109629. hsz-ra Előzmény #109629
Szia kvu!

Nagyon szépen köszönöm!

Kellemes nyaralást kívánok! icon_biggrin.gif

Üdv:
Ildikó
  Zsebkuty | #109753 Üzenet | 2009-07-17 16:00:46 | Válasz a #109722. hsz-ra Előzmény #109722
Szia Knut!
A Vaso-Zefyros-Nikolas stúdiók a Laganasi part legjobb részén,az Anastasia Beach Hotel/előbbi kérdések/melletti párhuzamos utcában vannak,ez az utca az utolsó laganasi út,innen kezdődik aztán a Kalamaki kistelepülés.
A part nagyon szuper,múlt héten cirka 27fokos volt a viz,azóta már biztosan csak több.
Zefyros:a 3 stúdió közül ez szerintem a legigényesebb,rengeteg növény,pálma,virág a kertben,paradicsomok,helyes háziak,ingyenes medence,bár cirka 100méter a part,mi nem medencéznénk,mert a part gyönyörű,lassan mélyülő,kristálytiszta vizű.
VISZONT:Ha kiléptek a kertből egy kis földút fog vinni a partig,ne ijedjetek meg,kis pocsolyaszag lesz,mert szerintem mellette van egy kiszáradóban lévő folyócska,aminek a vize kissé büdi,de nem vészes.
Szúnyog pont ezért rengeteg van,de ne vigyetek szerintem itthonról szúnyogriasztót,hanem 1-2 EURO egy ottani boltban kapható elektromos,amibe 10db utántölthető citromillatú lapocska kerül 0.9Eu-ba,ami KIVÁLÓ a nyuszogok ellen,mi ezt tapasztaltuk.
Úgyhogy:NO PARA,minden jó lesz,nem lesz dizsinesz,csak a kabócahang.
  Josza2 | #109762 Üzenet | 2009-07-17 18:11:55 | Válasz a #109688. hsz-ra Előzmény #109688
Szia Annesz!
A Georgina Agios Sostis legszebb épülete. Nevét a tulajdonos nőről kapta, aki rendkívül aranyos szeretetre méltó hölgy. Aljában egy gyönyörü medence és egy príma taverna+ bár üzemel. Ott magyar alkalmazott Sanyi gondoskodik arról, hogy ne legyenek nyelvi problémák. Nagyon rendes srác. Agios Sostis egy kedves kis település, ugyanakkor rendkívül jól ellátott mindennel. Több szupermarket, taverna, szórakozó hely ajándékbolt is van a Georgina közelben. A Georginában még egy saját pékség is üzemel és a Grand Tours utasainak bolti áron árúsítanak kenyeret és isteni sütiket. A Tavernájukban isteni a kaja és elfogadható árú. Péntekenként "görög estet" tartanak tánccal, műsorral, tűznyeléssel. Nincs belépődíj, csak illik fogyasztani. Két strand van a közelben mindkettő kb 3 perc séta távolságban. Kellemes homokos, lassan mélyülő mindkettő.
Egyetlen kis negatívum talán, hogy előfordulhat, hogy nagyon zajosak a tavernában a vendégek és ez felszűrődhet az apartmanba, már akit zavar.
Nagyon jó helyre mész. Légy nyugodt. A Grand Tours igazi profi társaság. Jó választás. Ha van még kérdésed a hellyel kapcsolatban, bátran kérdezz, szívesen segítek.
Jó készülődést! Josza
  Subimariann | #109773 Üzenet | 2009-07-17 19:38:24 |
Sziasztok már csak 4 ,5 óra és indulunk ferihegyre ,aztán 03.40 indulás Zakyntosra. Tsilivi Admiralba.Mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok.
  Kvu | #109776 Üzenet | 2009-07-17 19:43:34 | Válasz a #109773. hsz-ra Előzmény #109773
Jó útat subimariann!
Érezzétek jól magatokat és meséljetek majd ha megjöttetek.
Jó nyaralást!
  Kvu | #109777 Üzenet | 2009-07-17 19:49:38 |
Halihó ha valaki megy Tsilivibe kérem szépen nézze meg a Rania apartmant, hogy létezik-e icon_smile.gif)) www.zanterania.com
Nagyon köszi!
  Knut | #109781 Üzenet | 2009-07-17 20:46:23 | Válasz a #109753. hsz-ra Előzmény #109753
Köszönöm a tájékoztatást!Üdvözlettel!Knut
  Subimariann | #109783 Üzenet | 2009-07-17 21:31:10 | Válasz a #109777. hsz-ra Előzmény #109777
Szioka okés megnézem neked az apartmant , hogy van e ilyen és ha 29 -én haza jövünk irok ide a forumba.
  Annesz | #109785 Üzenet | 2009-07-17 21:47:41 |
Szia josza2!
Nagyon köszönöm az infót kicsit megnyugodtam és élnék is a lehetőséggel,hogy kérdezzek még ha lehet?Ami nagyon érdekelne hogy kb. hány óra az út,és az árak pl. robogó bérlés?étterem?Köszi a segítséget!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu