Hajo: mi is tavaly szeptember elejen voltunk kint, minden rendben volt. 25-30 fok kozotti homerseklet egy-ket kevesbe meleg+borongos idojarassal. Amint nem is bantunk mert szeretunk csavarogni es ahoz jol jonnek az ilyen napok is. Az egyik ismerosom szeptember vegen volt Paralian es eleg rossz idot fogtak ki. Sokat esett es emiatt nem is volt annyira alkalmas starndolasra az ido... Persze ez minden evben mas es mas lehet...
Tud valaki segiteni motor bérléssel kapcsolatban? Érdekele, hogy mennyibe kerül, kell e külön tankolni..stb? Alkudni?...
Zsombike | #33034 | 2007-06-25 20:54:10 | Parália augusztus
Sziaszttok!!!Megy valaki augusztusban nyaralni?? Én egy barátnõmmel megyek Paráliára,valami sulis szervezésben megyünk. 17-26ig. ha van aki ilyen tájba megy jelentkezzen! köszzzzzzi
zsombike@freemail.hu
Köszönöm mindenkinek a "szeptember végi idõjárás jelentést"
További infókat még szívesen fogadok .
Tavaly rokonok voltak, október 15-tõl Paralián.
Két esõs nap kivételével, fürdésre alkalmas idõ volt.
Az üzletek is nyitva voltak, de tömeg nélkül, ezért jelentõsebb engedményeket lehetett elérni. ( bõrcucc, arany )
Sziasztok!
Mi a párommal és egy bulis kis csapattal szeptember 11.-én megyünk, de már alig várom !!!
Minden segítség, jó tanács elkél !!!
Üdv Mindenkinek!
Látom kicsit visszaesett az aktivitás, miután a csapat egy része már nyaral
Az újaknak tudom ajánlani, hogy olvasgassanak vissza itt a fórumon, nagyon sok hasznos infót megtalálnak. A szept. eleji idõjárással megnyugtattatok, talán nem lesz 45 fok, mint most... (ki sem bírnánk)
Remélem a kinnt lévõk (dobodora, Myra, Erici...) jól szórakoznak, olvadnak a hõségben és buliznak helyettünk is Üdv. nekik itthonról!!!
Tudnád nekem továbbítani a véleményt az INO apartmanról?? Mi 9.-én indulunk nászútra!! Szeretnénk tudni, hogy ágynemût vigyünk? Meg edényeket?
Köszi elõre is!
Nem sok infót tudtam összeszedni az INO-ról, de itt az elõzõ oldalon 142, a 2123 számú hozzászólásban írt róla nekem Estella az ötödik mondatban találod, ahol külön engem is megszólít. Szerintem ágynemû nem kell, viszont amit a prospektusban írnak (Apollon) mosogatóruha, mosogatószer, konyharuha, rendes éles kés stb nem árt, én szoktam ruhacsipeszt vinni a fürdõruciknak. Ti is busszal jöttök??? A buszosoknak javasolt a buszra nyakpárna vagy kispárna, takaró mert éjjel hüsi van, zokni. Állítólag olcsók a strandcikkek, napernyõt olcsón lehet kinn venni, amit kirakhattok a parton. Egy másik fórumon annyit olvastam, hogy a Menta 2 közelében van az INO, nem a központban, de gyorsan elérhetõ a központ, ha netán nem discora akarsz elaludni, akkor ideális. Az irodában adtak térképmásolatot, be is jelöltték, hogy hol van.
Remélem, hasznosak az infók, és segítettem.
Üdv,Eduso
Nagyon szépen köszi az információkat!
2 éve voltunk a Menta2-ben, az jó helyen volt! Úgyhogy jónak ígérkezik az INo is! Inkább csendes, parthoz közeli legyen a hely, mint bent a központban.
Azért várom ám még a tapasztalatokat (meg a képeket is)
Na jó éjt mindenkinek!