Ha ragaszkodsz a közvetlen repülőjárathoz, akkor úgy tudod megoldani, hogy valamelyik utazási irodánál veszel csak repjegyet az ő chartereikre. Nem a legolcsóbb megoldás, de működik, pl. Balázsbeáék is így utaztak Santorinire közvetlen járattal, magánszervezésben.
Tényleg van még ez az opció is, ezt kifelejtettem.
Tavaly kértem árat az Apollontól csak Bp-Santorini repjegyre, aug. 27-i indulással az alábbi árat kaptam:
"A kért időpontra 87.945,- / fő lenne a repülőjegy ára, reptéri illetékkel és a 1,5% útlemondási biztosítással együtt."
Ezt az árat június elején adták.
Szilvi,
igen, köszi, én is 90 000 Ft körüli összegre emlékeztem. A mostani Bp-Athén repjegyárak mellett egyébként nem is drága ez az opció, ebbe most gondoltam csak bele...! Szóval most már az ár sem igen szól az átszállásos verzió mellett... (hacsak nem emelt árat az Apollon is).
Helló mindenkinek!
Ha valaki volt már Santorinin saját autóval, kérem segítsen! Pontosan a komp árak érdekelnének(/főre és autóra lebontva), valamint, hogy mennyi idő a komp út.
Előre is köszi!
Itt rá tudsz keresni a kompokra: http://www.danae.gr/ferries-Greece.asp + ha regisztrálsz, az árak is megjeleníthetők.
A nyári menetrend még nem fix, de más, közelebbi dátumnál próbálkozhatsz.
Pl.: Blue Starral Pireus-Thira 7:25-től 15:10-ig tart az út, egy útra kocsi: 85 Euro, 1 utas: 35,5 Euro. Összesen kocsi + 4 személy: 227 Euro egy útra.
A repülőjegy árának visszatérítése érdekében a következő módon járjon el:
[...]
- ha utazási irodában repülőjegyet is tartalmazó utazási csomagot vásárolt, forduljon igényével az utazási irodához;
Sziasztok!
Mi az Apollónál foglaltunk és Malév gépre, június elejére. Nem tudom hogyan oldja ezt most meg az iroda?
Szia Tian!
Mi is az Apollonnál foglaltunk, csak mi szeptemberben megyünk.
Ma felhívta a párom az utazási irodát és azt mondta, hogy még nem fizették ki a Malévnak a jegyeket, úgyhogy a pénzünk megvan. Viszont kérnek egy kis türelmet (pár hónapot), amíg tisztázódik, hogy ki intézi a chartereket.
Viszont ha vmilyen oknál fogva nem tudnának Santorinire szervezni járatokat, akkor természetesen visszafizetik a foglalót.
Köszönöm szépen! Most megnyugtattál. Én még nem mertem az irodát felhívni, mert félek azt hallani, hogy meghiúsul az egész. Szantorini régi álmom és most először találkozhattam volna vele. De talán még nincs veszve minden.
Köszönöm szépen! Most megnyugtattál. Én még nem mertem az irodát felhívni, mert félek azt hallani, hogy meghiúsul az egész. Szantorini régi álmom és most először találkozhattam volna vele. De talán még nincs veszve minden.
Szia!
Mi is ugyanígy vagyunk vele. Már évek óta tervezzük Santorinit, még mi sem jártunk ott. Ráadásul nászút lenne. De szerintem lesz, aki elvisz majd minket Santorinire.
Reméljük a vulkán sem tör ki addig...
valóban, az Apollon után most a Neckermantól is azt a választ kaptam,
hogy Malévvel terveztek Santorinire repülni, így most átszervezés van/lesz.
Átmenetileg nem is lehet most oda foglalni.
Mediterraneo | #179202 | 2012-02-07 19:45:47 | Re:
AniFeri írta:
TIAN írta:
Szia!
Mi is ugyanígy vagyunk vele. Már évek óta tervezzük Santorinit, még mi sem jártunk ott. Ráadásul nászút lenne. De szerintem lesz, aki elvisz majd minket Santorinire.
Reméljük a vulkán sem tör ki addig...