Bár mi idén is busszal tettük meg az utat, de nem voltam rest és begyüjtüttem nektek pár üzemanyagárat Görögföldön, a kirándulásaink alatt. Tól-ig formában adom meg. A látottak alapján nekem úgy tünt, hogy az Aegeon kutak a legolcsobbak.
Az árak Euroban értendõk
95-ös 1.150-1.260
Super 1.180-1.260
Super 100-as 1.280-1.420
Diesel 1.310-1.399
Sziasztok, pénteken reggel indulunk Lefkadára, autóval, van valami különleges szabály a szerbeknél amit jó tudni. Azt hallottam kell valami szemeteszsák féle, meg csak annyi étel legyen nálunk ami az útra elegendõ, persze nem is akartam többet vinni. Láthatósági mellény, elég egy? Ha valaki tud valami vadiúj infót köszönettel veszem, de azért majd még visszaolvasgatok.
Volt egy tanárom úgy hivták hogy Kakadu õ azt tanította nekem hogy Görögország és hogy ne legyünk lusták kiírni................Bocsi (van benne valami)
Ez vicces is lehet, mit mondanátok, ha Párizsba látogatnátok? Idén Francba megyünk????
igaz, kicsit off, de egyetértek Cserrobival.
Köszi mindenkinek az új infókat, nekünk, akik ezután indulunk, ennyi elõnyünk már lesz, hogy van idei tapasztalat.
Az meg külön értékes, hogy BRobert vette a fáradságot és nekünk gyûjtögette az árakat!
Követendõ példa!
Most mézem az üzemanyag árakat Szerbiában,lehet hogy buta a kérdés de nekem benzines autóm van és itt azt látom hogy van Premium(95oct) meg van egy Bezolovni üzemanyag is...
Na most mit csurgassak a tankomba????
Elõre is kösz a válaszokat...Üdv Robi