Sziasztok!
Valamiért nem tudok "visszanézni" autóbérlés témában.... nem is értem...
Jól emlékszem, hogy 1 autókölcsönző van Sartin (a főutcában) ? Mennyi 1 napra a díja?
Köszönöm, ha valaki megírja....úgy tűnik lassan öregszem....ilyen infokat elfelejteni?!
Kela | #216011 | 2014-05-08 21:59:23 | Válasz a #215966. hsz-ra
Szia Bôby.
Mi július 15 én indulunk, reggel 5 orakkor. Én /mi/ még mindig kocsival mentem. Ha akarod , sok tanácsot tudok adni írj a sarti2005@gmail.com
címre .
Oké megnyugodtam Egyébként busszal is át tudtok menni Neos Marmarasba. kb 5-6 EUR a jegy egy útra. A busz abból az utcából indul, ahol a régi sárga supermarket volt, szemben van egy ékszerbolt, ahol a sarkon van a Karpouzaki.
Eddig akárhol nyaraltam mindig volt valami lehetőség valami szállást találni A színvonalra meg mindig azt szoktam mondani, hogy én egy kartondobozban is ellakom, csak Göröghonban lehessek
Ne viccelj már, dehogy bántottál meg. Ez eszembe sem ötlött, csak a gyalogost - gondolatátvitellel élve - azért írtam, hogy mi csak úgy közlekedünk.
Borkaandi leírását is boldogan olvastam, mint mindannyiótokét, hiszen rengeteg információ van majd mindegyik hozzászólásban.
Még egyszer: nehogy arra gondolj, hogy megbántódtam volna.
Üdv. Neipori
Valóban nagyon klassz a kis útmutatód, gratulálok hozzá. Annyi kiegészíteni valóm van, hogy én úgy hallottam, hogy Sassos büféje bezárt. A motorkölcsönző maradt, de úgy tudom megvett egy vendéglőt a tengerparton és ott lesznek koktélok meg mindenféle, de azt hiszem gyros már nem. Egy másik jópofa hely a George's Pub Ha valakinek van kedve egy picit visszamenni az időben, akkor érdemes ide is elnézni. Ez Sassos motorkölcsönzője mellett van, hátránya, hogy csak nagyon későn nyit, viszont hajnalig nyitva van
Kedves Kela!
Tatabányáról megyünk.de most elsőnek kocsival Már voltam Sartin 8 éve akkor busszal.Még nem tudjuk hogy július végén vagy Augusztus elején,
Te mivel utazol?
Köszi Böby