Mediterraneo | #179203 | 2012-02-07 19:48:30 | Re:
Bocsi, valami elrontottam, de majd Jox kimoderálja
Azt akartam írni, de pont ez lemaradt, hogy GRATULÁLOK, SANTORINI A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZTÁS EGY NÁSZÚTHOZ!
Bocsi, valami elrontottam, de majd Jox kimoderálja
Azt akartam írni, de pont ez lemaradt, hogy GRATULÁLOK, SANTORINI A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZTÁS EGY NÁSZÚTHOZ!
Köszi! Remélem össze is jön az út! Már 3 éve nézegetjük...
Üdv
Mi is jun elejére foglaltunk az apollonnál, én viszont felhivtam őket hogy mi lesz. Igazábol semmit nem tudtak mondani csak azt hogy még nem tudják. Ezért felhivtam egy másik irodát akik ugyanezeket az utakat árulják, ők viszont megnyugtattak, hogy lesz Santorini járat a malév helyett más társasággal, folynak a tárgyalások, 2-3 hét és kiderül. Szóval azt az igéretet kapták hogy mindenképp megy gép Santorinire , csak még nem tudják hogy: mennyiért, melyik cég, és milyen napon, lehet hogy nem szombat az indulás. Ha valami fapados cég veszi át lehet még olcsóbb lesz az út )) vagy nem:)
Most szóltak az Apollontól, hogy nem lesz charter Santorinire, így vagy visszakérjük a pénzt, vagy más repülős úticélt választunk, vagy van még egy (bizonytalan) lehetőség, athéni átszállással (de ebben az esetben, akkor még az utazási irodáknak egyeztetni kell a szállásokkal is, mivel az indulási napok hétfő, szerda, péntek és vasárnap lennének).
Így sajnos az idei Santorini út nekünk elmarad.
Mediterraneo | #180828 | 2012-03-12 17:12:37 | Válasz a #180827. hsz-ra
Miért maradna el? Kérjétek vissza a pénzt és menjetek el magánszervezésben!
Tavaly mi magán szervezésben voltunk augusztus végén és jobb áron ki tudtam hozni, mintha az Apollonnal lett volna.
Most ráadásul az Aegean már repül Budapestről Athénba így náluk megvehető a Budapest-Santorini jegy egyben (athéni átszállással).
Szeptemberben mennétek?
Miért maradna el? Kérjétek vissza a pénzt és menjetek el magánszervezésben!
Csatlakozom! Abba meg nagyon botorság lenne belemenni, hogy ők intézzék nektek athéni átszállással... Szóval tényleg vagy kérjétek át másik szigetre (van még sok szépség), vagy irány önállóan!
Látom kicsit halott most ez a topik... (bár így is lesz mit végigolvasnom nyaralás előtt )
Mi most annyira boldogok vagyunk, lemondtuk Törökországot és ismét elcsábultunk Görögországra; 2napja vettük meg a repülőjegyeket és lefoglaltuk a szállásokat, július 15-től megyünk 6nap Ios és 10 nap Santorini Odafelé repülőzünk és kompozunk, ami külön jó, mert láthatjuk a tavalyi szigetünket egy kikötés erejéig (Naxos), visszafelé pedig csak repülőzünk...
3hét múlva van még egy államvizsgám,de már 2 napja nem tudok aludni, illetve csak ezzel álmodom most, hogy már biztos, hogy megyünk
Aegeanairrel repülünk odafelé csak Athénig ez 23.000 Ft/fő mindennel együtt; visszafelé szintén velük meg lehet venni egyben a repülőjegyet Santorini-Budapest Athéni átszállással 39.000 Ft/fő...több járat is van Santoriniről Athénig persze, nekünk sikerült arra vennünk amivel a csatlakozási idő csak 2 óra tehát pont jó.
Egyébként ha 2 nappal előbb vesszük a jegyeket, ahogy akartuk is csak valami baj volt a VISA kártyánkkal akkor ez az egész 65 ezer lett volna de úgy hogy odafelé is visszafelé is repülő repülő...ez szerintem jó, hát erről lecsúsztunk így most kompozunk odafelé, mert az kevesebbe kerül..( nagyon változóak a repjegyárak júliusban napról napra és nem találtunk már annyira jót, bár főleg inkább a szállásokkal egybenézve - így volt árban a legjobb a szállások szempontjából, hogy Ioson kezdünk 5éjszakát, utána 4 éj Oia és 7éjj Perissa) Egyébként Olympicairnek is vannak egész jó jegyei ATH-Thira vonalon... Még Mykonost is néztük, mert ott tavaly csak egy hajókirándulás keretében voltunk, az is kihozható ennyiből repülőkkel.. de azt majd máskor valamelyik kis Kikláddal kombinálva
az durván jó ár tényleg!
a 65K/fő BUD-ATH-Thira retúr az végig Aegean lett volna?
Én a kikládokon még csak neten keresztűl vagyok ismerős (képek, fórumok) és de azok alapján nekem tán elég lenne csak pár nap Santorinin a többit Ioson tölteném és (ha elbírok szakadni ) akkor vagy Amorgosra, vagy Folegandrosra hoppingolnék ...
De szerencsére mindenkinek más a csodás!
Szia Dávid, semmi baj, jót nevettem a Gizinek szólításomon
Igen, Aegean lett volna a jó retúr jegy, igaz általában odafelé úgy volt a csatlakozás, hogy este vagy éjjel érsz Athénba és fél 6kor megy a gép Thirára..mondjuk az ilyeneken mi nem problémázunk, de nyílván van aki igen...
Mi tavaly voltunk először Kikládokon Naxoson és onnan láttuk Mykonost, Delost és kicsit Parost, de csak pár órára sajnos...hát csodás volt (kivéve a tengeribetegség,ami engem is elért kb. minden második utitárssasl egyetemben a Delos - Mykonos fakultatívon, ahol háborgott a tenger rendesen ), de igazából bármelyik görög nyaralásunk az volt...Folegandros nekem is nagyon tetszik..ha most nem lesz elég az időnk Ioson majd összekötjük még Folegandrossal és hát ott van Milos is, de azt majd ha már tudunk kocsit bérelni..bár egyébként mókás dolog a helyi járatos buszozás, de azért nagyobb szigeteket nem lehet annyira úgy bejárni...
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a gyors hajó Iraklionból Santorinire, s hogy megy-e naponta? Szeptember második felében megyünk Krétára, onnan szeretnék 3 napra átmennei Oia-ba. Vagy ha menetrend web-lap címet adtok, az is jó .Köszönöm
Szerintem írj Hellenic Seawaysnek ezzel kapcsolatban, mert jelenleg csak szeptember 9.-ig van fent a menetrend a honlapjukon..egyébként addig naponta megy gyorshajó, 2óra az út, odafelé 9:45-kor indul vissza pedig 17:55-kor és ha jól láttam elég drága; 51 EUR/fő/út...