Nem is tudod mennyire irigyellek!!! A lehetõ legszebb helyre mentek nászútra!!!
A gyerkõcöm épp tegnap mondta, hogy az biztos, hogy nászútra Pargara fog menni.
Nem tudom mi van abban a kis városban, de teljesen megfertõzi az embert a szépségével, a hangulatával.
Jó utat nektek!
Ha van kérdésetek, amit még esetleg nem találtok meg itt a fórumon, akkor kérdezz nyugodtan.
Andra! Nagyon egyetértek veled. Igaz, hogy most máshová készülök, és nem is panaszkodom, hisz örülök, hogy mehetek, de azért a szivem idehúz, ebbe a topicba, és persze Pargára.
Nagyon remélem, hogy -ha nem is nászútra-, de még eljutok Pargára!!!
Egyszerûen nem lehet elfelejteni azt a gyönyörû környéket, és azt a kisvárost!!! De jó lenne ott lenni!!!
de azért a szivem idehúz, ebbe a topicba, és persze Pargára.
Sziasztok!
Egy biztos, hogy ennek a Parga topicnak, és peresze Pargának van valami sajátos varázsa. Mi is Cillával ennek kapcsán szerettünk bele a "Hellasba". Valahogy olyan szeretetteljes. Annyi kedvességet, aggódást, jó tanácsok kaptunk és késõbb adtunk is egymásnak ismeretlenül, hogy az a mai világban szinte hihetetlen.
Ezek az igazi értékek. Ebben a szeretet és szolidaritás nélüli önzõ világban ez egy szeretni való kis sziget. Fel lehet belõle töltõdni.
Pargara csak az Aelous szervez utat? Róluk sajnos elég sok negatív kritikát olvastam.
Úgy tudom, hogy idén az Anett tours is indít utat Pargára, de nagyságrendekkel drágábban, mint az Aeolus.
Mi a baj az Aeolussal? Mi is azzal voltunk nagyon jól éreztük magunkat. A pénzünkért azt kaptuk, amire számítottunk, sõt még többet. Mindig vannak elégedetlenkedõk, akik,ha nekik nem sikerült valamiért a nyaralás el akarják venni mások kedvét is.
Egyébként javaslom, nézd végig ezt a topicot. Nagyon sokan Aeolus utasokként voltunk Pargában nem sokan szidják õket. Mi idén is velük megyünk, ha nem is Pargára.
Egyébként röviden összefoglalva. A busz és az utazás hibátlan volt. A szállás kiemelkedõen jó volt. Az idegenvezetõ minõsíthetetlenül vacak, de mi nem is tartottunk rá igényt.
szia igen tavaly julius 30- aug 16 ig a diogenes apartmanban kellemes és szép csak hegymenet mint minden pargan , de gyönyörü és eltudsz menni lefkadára is ami egy csoda deaz egész környék szép nem lehet unatkozni.
Junius 9-én Makrigialosra megyünk Dias ap ki mit tud róla ??
Parga-n van ugyan Dias apartman, de az nem Makrigialos... Szerintem eltévedtél a sok topic között! Menj át a Makrigialos topicba, ott olvashatsz róla hideget-meleget. Nem egy luxus, de pl. busaianiko szereti, most is oda megy... Jól mondám; Aniko?