Ez is egy jó oldal, én épp most kerestem itt magunknak, mindegyik társaság hajóját kihozza találatnak aznapra, amit beírsz és az árakat is meg lehet nézni egyszerűen és gyorsan..
Köszönöm, megnéztem mindet. 09.22-én /vasárnap/ nincs hajó, a szállásokat pedig addig, ill. onnan foglaltam. Legföljebb megváltoztatom. A Hellenic-cel leveleztem Tolo-Hydra viszonylatban tavalyelőtt ugyancsak szeptember második felét illetően, de sajnos még augusztus végén sem tudták, hogy melyik nap lesz járatuk. Végül le kellett mondanom az előre foglalt hydrai szállást és amikor Tolo-ban voltunk, onnan foglalni ad hoch. Na majd valahogy az idén is megoldjuk.
Roppant olvasmányos és szórakoztató beszámolót írtál.
Nekem nagyon tetszett!
Remélem, valamikor majd személyesen is tudom hasznosítani az olvasottakat.
Neked köszönhetően már most tudom, hogy a buszozást ki fogjuk hagyni.
Köszi, hogy megosztottad velünk az élményeket!
Azt tervezzük a párommal, hogy jövőre elmegyünk Santorinire, mert már évek óta tervezzük.
Sokat olvasgattam a szigetről és a lehetőségekről és csak azt szeretném kérdezni, hogy árban milyen a sziget?
Gondolok a következőkre: fakultatív kirándulások, boltok, tavernák.
Amikor mi külföldön vagyunk, akkor szeretjük a helyi ételeket megkóstolni és azt olvastam, hogy a szigeten a hal/tengeri herkentyűs kaják eléggé drágák. Ez igaz?
Nem szoktam ezt a fórumot olvasni, úgyhogy elnézést kérek, ha már hasonló téma volt valamikor visszamenőleg.
Szia Gabesz!
Santorini gyönyörű, de tényleg nem tartozik a nagyon olcsó szigetek közé. Fakultatív kirándulásra nem nagyon érdemes menni csak abban az esetben, ha nincs lehetőségetek bérelni autót. Egyénileg sokkal olcsóbban és kényelmesebben bejárható a sziget, mert nem nagy.
A párom is imádja a tengeri herkentyűket ezért Ő is evett többször is. Mi 2010-ben nyaraltunk Kamariban. Arra emlékszem, hogy 24,-eurot fizettünk egy kisebb homárért amit ki lehetett választani. A garnéla sem túl olcsó, ezt sem úsztuk meg 10,-euró alatt. Ezek egy személyes adagok voltak. A sör is 2,5,-eurónál kezdődött a tavernákban, de ez volt a legolcsóbb.
Belinkelem ide a fotóalbumomat, abban találsz olyan képet amin olvasható az Andreasz taverna (Kamariban van) egyik árlapja is.
http://www.hellasz.hu/fotoalbum/gyorslista/1/album/2431/varazslatos-santorini/1/
Hello Mindenki!!!!
Ma érkeztünk férjemmel SANTORINI csodás szigetére!
Amit eddig olvastam és hallottam a szigetröl nagyon szuper!Amiket eddig láttunk Tetszik és már alig várom, hogy körbejárjuk a szigetet.11 nap is kevés gondolom hogy mindent megnézzünk, de erösen próbálkozni fogunk!!
Szeretnék tanácsot kérni aki már járt a szigeten mit gondoltok robogóval körbe tudnánk járni a szigetet???????? Mi nagyon robogó pártiak vagyunk, igaz eddig Sartit,Korfut,Thassost és zakhyntost sikerült körbe robiznunk.
Nagyon nagy dilemmában vagyunk
Az itteniek állitása szerint simán motorozható terep a sziget,de ahogy Kamaritól felnézek a hegyre vannak kétségeim.....
Nagyon örülnék ha valaki válaszolna!Elöre is köszönöm a segitséget!
Mi Prágából utaztunk és mindenkinek nagyon nagyon nyugodt szivvel tudom ajánlani!Utazási irodán keresztül!
Szia Jogo!
A két nagyobb hegy hegy (Mesa Vouno és a Profitis Ilias) kivételével mindenhová el tudtok jutni viszonylagos biztonságban a szigeten. Elég jó minőségű utak hálózzák be Santorinit. Még a Profitis Iliasra valahogy talán fel tudtok jutni bár elég meredek. Azt is két külön robogóval javaslom megpróbálni. A Mesa Vounot nem javaslom kismotorral megmászni. Ahhoz vagy gyalogszert, vagy autót javaslok. Nagyon veszélyes, túl azon, hogy nagyon meredek. Nem éri meg esetleg egy súlyosabb balesettel tönkretenni a nyaralásotokat. Javaslom az avatarképem alatt nyissátok meg a beszámolómat Santoriniról hátha hasznos információkhoz tudtok jutni. Ha kérdésetek van, nagyon szivesen segítek, amiben tudok.
Jó nyaralást kívánok! Kicsit irigykedek.
Üdv: Josza
Sziasztok!
Sikerült ma mocit bérelni 5 napra 50 euró 90cc
Eddig mindenhová sikerült vele eljutni, de lehet Profitis iliasre bérelünk kocsit 1 napra.
Köszönöm a segitséget!
Suzuki irtam egy rövidke üzit!
Nagyon kihalt a fórum, végre végigolvastam az elejétől, és most semmi élet.
Idén tervezi valaki, hogy Santorinire megy?
Ha igen, milyen módon? Iroda, vagy saját szervezés?
Én a tavalyi Apollon árakat néztem, és elterveztem, hogy ide megyünk nászútra a párommal. Aztán most fent vannak az idei árak a honlapon, és eléggé el vagyok keseredve... Sokat emelkedtek az árak.
És nem is nagyon találtam más lehetőséget, irodát...
Tud valaki valami jó lehetőséget erre a csodás szigetre?
Csilla
Mediterraneo | #197308 | 2013-01-08 19:48:08 | Válasz a #197305. hsz-ra
Szia Csilla!
Santorini annyira csodaszép, hogy megér egy kis keresgélést, szervezést. Mi mindig saját szervezésben megyünk, ezért nem tudom, hogy az Apollonon kívül ki szervez ide utat, de biztosan nem ők az egyetlenek. Érdemes lenne rákérdezni az utazási irodás topikban is!
2009-ben mi is nászúton voltunk Szantorinin! Nagyon szép volt!
Mi saját szervezésben utaztunk és Nektek is ezt javasolnám, ha lesz egy kis időtök utazás szervezésre, az esküvőre való készülődés mellett.
El lehet jutni a szigetre repülővel (átszállással) vagy repülő+komp kombinációval. Ha azonban nincs időtök az utazást megszervezni, az is egy megoldás lehet, hogy vesztek az egyik utazási irodánál charter járatra jegyet (persze ez így drágább, mint a menetrend szerinti) és a szállást pedig egyénileg foglaljátok le. Így esetleg a kaldérán is meg tudtok szállni elfogadható áron. Nekünk Oia-ban 55 euro volt a szállás, kilátással a tengerre.
Mi 9 alkalommal voltunk Santorinin, így sokat tudunk Nektek segíteni az utazással kapcsolatosan. Sajnos az Apollon is csak a szállásokat kötötte le a szigeten, mert a Malév charter megszűnésével nincs közvetlen járat a szigetre. Közvetlen járat a környező országokból általában indul a szigetre és ezek az utak általában 10-14 naposak. A menetrendszerinti járatra a repülőjegy Budapest-Athén- Santorini útvonalon szezonfüggő, de kb 60 000 -75 000 Ft/fő/1 hét o-v+ illeték. Jobban jártok egy fapados repülő+hajó kombinációval!
Kérlek írj pü-t és részletesen tájékoztatlak mindenről ami az utatok szervezésével kapcsolatos (repülő, hajó, szállások, látnivalók, árak, stb...)