Köszönöm a seítséget és az információkat.
Mai infó a Dias-tól: Január 31-ig lehet befizetni az idei nyaralást 2007-es áron, amennyiben a teljes összeget befizetésre kerül. Az áremelés kb. 10 % lesz 2008-ban.
sziasztok
Szeretnék érdeklõdni Nei Poriban szállás és elérhetõség, esetéleg árak után. Most a nyáron kocsival mennék hatan plusz a kisfiam, két-két pár, plusz a feleségem és a gyerek.
Pedig Mi a tetõtéri apartmanban voltunk, még kép is van errõl.Alig van befejezve és oldalt még a beton és a cserép is látszik. Azért kerültünk oda, mert véletlen kiadták hosszabb idõre a mienket és csak a 2. napon tudtuk elfoglalni.
Remélem tudtam segíteni valamicskét a képekkel, ezért küldem el. Nekem nagyon tetszett az apartman, mert nagyon közel volt a tenger és ha valamit elfelejtettünk vagy a gyerek akart valamit akkor csak felszaladt és még a partról is szinte láttuk, hogy odaért-e. Egy véletlen folytán találtam meg ezt a helyet,de nagyon nem bántam meg olyannyira, hogy az idén is ez az uticélunk és még ráadásul úgy néz ki, hogy barátok is jönnek így egy nagy csapattal megyünk remélhetõleg. Elég sok helyen jártunk már, de a fiamnak nagyon tetszett, hogy nem mélyült és nem mindig azt kellett figyelnie, hogy mély és visít az anyja, hogy gyere visszább. Én csak jót tudok mondani errõl a helyrõl. Ha kérdésed van akkor szívesen segítek.
Igen, sokat segítettek a képek. Ezért is jó ez a fórum A prospektusokba, netre, csak egy két kép kerül fel, amirõl nehéz megitélni, hogy valójában milyen is az apartman és persze merre helyezkedik el.
cerezintõl kapott képeknek köszönhetõen jöttem rá, hogy az az apartman amiben õk voltak csak 50 méterre volt a milyenktõl és ha kiültem az erkélyre mindig szem elõtt volt
Mikor akartok menni? Mi már eldöntöttük, hogy augusztusban fogunk menni csak még az apartman a kérdés, hogy melyikbe. Ha autóval mentek és van rá lehetõségetek akkor menjetek el az Edessa vízeséshez csaj ajánlani tudom.
Egyenlõre úgy nézz ki, hogy június elsõ 2 hetében megyünk Nei Poriba. Edessába tavaly voltunk, van is fent kép a fotóalbumunkba
Ami biztos, hogy busszal megyünk és hogy van 3 kirándulás célunk, ahol a párom még nem járt...Skiatos, Thesszaloniki, Oliposz-Zeusz kádja.
Ezen kívül van még sok más tervünk is, így valószínûleg megint aktív nyarlásunk lesz