Előre foglalni mindig jobb, mert tudsz számítani rá és kalkulálni ismerve az árakat. Ha helyben akarjátok mindezt, akkor rizikós, hogy van-e és milyen, mekkora és mennyiért?
Pefanist ajánlom, mi mindig tőle béreltünk és nagyon korrekt. Nem kell mást tenni, mint írni neki, megalkudni, fixálni és kész. Nem kell előleget küldeni semmit.
Mi augusztus 8.-án indulunk a szigetre. Tavaly Zakynthoson voltunk, az egész szigetet motorral jártuk körbe, most pedig autót szeretnénk bérelni, mivel ezen a szigeten nagyobb távok vannak. Előre nem foglaltunk még sehol, kérdésem, hogy milyenek az esélyeink, ha ott szeretnénk majd bérelni?
Szia
Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő..
üdv
Marcsi
Kedves Marcsi!
Köszönöm szépen a tippet! Mi ugyan nem GT-al utazunk de ha úgy döntenénk, hogy szeretnénk résztvenni a kiránduláson akkor hogy tudnánk jelentkezni Nálad? Megoldható lenne? Azt esetleg lehet előre tudni mely napo(ko)n indul ez a kirándulás a júl. 19-26. közötti időszakban?
Üdv.
Experte
Szia
Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő..
üdv
Marcsi
Igazolom!! Lőttem is vagy 300-at, és üzenem, Fiscardoban nehogy múzeumozásra pazaroljátok azt a kevés időt, inkább a világítótornyokat és a bazilika romjait nézzétek meg Gyönyörűségesek!!
Idei képek a szigetről akit érdekel: ALBUM
Fura mód ahhoz képest, hogy most vettem új gépet, hogy majd sok képet csinálok, összesen nem lett 800 kép, a két hét alatt, ha a teknősöket nem számolom belel. Úgy látszik ez a fotózás nem nekem való
Szia MaciG!
Sajnos nem sikerült megnéznem az albumodat. Az androidos rendszer lehet az oka vagy a bénázásom?