Köszönöm a válaszokat!
Nagyon át kell még gondolnom a dolgokat. Hajós dolog kizárva, csak repülővel szeretnénk menni.
Suzuki, írok majd pü-t, de csak hétvégén, akkor lesz több időm.
Én viszont lecsaptam az ajánlatodra, és írtam pü-t.
Elkezdtem visszaolvasni, de azt gondoltam inkább konkrét kérdéseket tennék fel, mivel nem egy hétre tervezek csak egy egyéjszakás magán-fakultatívra Krétáról. Illetve inkább úgy mondom: ismét felmerült, de nem tudom érdemes-e. (persze inkább így mint irodával reggel oda este vissza).
közetlen repülővel bécsből, átszállással pedig szerte európából: róma, milano, brüsszel, london... akár hagyományos, akár fapados légitársaságokkal. egyik sem hiszem, h kifejezetten olcsó volna.
fentieknél talán olcsóbb a budapest-athén-santorini, illetve budapest-thessaloniki-santorini, főként utóbbi.
minden bizonnyal a legolcsóbb autóval pireuszba, és onnan átkompozni a szigetre.
de oda vszeg rentábilis lehet vmelyik utazási iroda ajánlatát megnézni.
-törölt nick 11881 | #206112 | 2013-07-07 16:48:17 | Válasz a #206110. hsz-ra
Sajna, a közvetlen járatok Bécsből baromira megdrágultak a tavalyi évhez képest. Minden görög célpontra. Jó (de inkább csak jobb) áron csak az év elején lehet vásárolni. Utána meg már folyamatosan emelkedik.
Sziasztok!
Mi cseh utazási irodával voltunk prágai indulással. A reptéren foglaltunk a nyaralás idejére parkolást és még így is nagyon jó árra jött ki az egész.
Ismételten látogatható Santorinin a több éve zárva tartó Akrotiri ásatások!
Belépő 5 euro/fő.
Aki Santorinire utazik és van egy kis ideje feltétlenül látogasson el Akrotiribe, mert jóval nagyobb területen látogatható a kiállítás, mint a bezárása előtti időben.
Sziasztok! Megy valaki idén Santorini-re az Apollon-nal? De érdekelne más utazási iroda is. Vagy ha valaki magánszervezésben menne és segitene. Köszönöm!