Ne haragudj bocsika! Akkor elnéztem az apartmant, én azt hittem,hogy ebben voltatok, a képen annyira hasonlít a Ti apartmanotokra.
A Bebula, azt tudom, hogy melyik, az biztos, de a másikat elnéztem.
Bocsika! Jól láttam, hogy idén Thassos az uticélotok? Remélem sikerül!?
A kiállítás előtt írok, hátha sikerülne találkoznunk, mert megyünk fel pénteken Zolival.
Renault | #89374 | 2009-02-03 19:40:11 | Válasz a #41724. hsz-ra
Szia!
Olvastam, hogy 2007 be voltatok Stavrosba,
mi is az idén készülünk oda .
Tudnál ajánlani helyeket, hogy mit érdemes a környéken megnézni?
Melyik apartmanban voltatok, Sofia vagy Bebula?
Esetleg tudnál képet küldeni az apartmanról, belülről?
Milyen a parkolási lehetőség?
Esetleg ha emlékszel, mennyibe került az autópálya a Görög határtól Stavrosig?
Sziasztok!
Sajnos nem voltam egyik apartmanba sem,Mi a Nickbe voltunk elképzelésem sincs hol lehet ez a két apartman,de probálom keresni és segíteni!
killerlaca!
Pici babával nem ajánlom ,hogy szállás foglalás nélkül indulj el Stavrosba,nem Sarti,nincs annyi kiadó szoba,Én is nagyon ajánlom a Diast,Stavrosban nekik van a legtöbb szállásuk.Anick apartman part közeli ,új és elégtágas is.Ha van kérdés szivesen segítek már 7szer voltunk Stavrosba pici babával is.
Sziasztok!
Nálunk még a szabadságok egyeztetése van folyamatban amit a mai helyzetben nem is oly egyszerü, mivel 2 esetleg ha összejön 3 család menne egyszerre. Egyébként mi is az Apollon ill. vagy a Car-Tours szervezésében mennénk autóval. Július 18. vagy 25. -i érkezéssel.
Mi a Dias Zeus Travelnál fogjuk lefoglalni előreláthatólag az utazást, de utaztam már az Apollon Travellal is, mindkettő irodát csak ajánlani tudom!
Sajnos az egyéni szállás ügyében én nem tudok segíteni, de biztos van itt néhány kedves fórumozó, aki ellát tanácsokkal
Én is Stavrost néztem ki párommal + most féléves babánkkal mennénk.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki melyik irodánál foglalja a szállást esetleg lehet privát szállást is találni?
Sartin voltunk az nagyon tetszett és azt mondják ez hasonló hely.
Sajnos nekem sincs személyes tapasztalatom ezekről az apartmanokról, de a képek alapján a Bebula apartmanban most szilveszterkor voltak ismerősök, és mondták, hogy szép nagyok a szobák, kényelmesek, a Sofia pedig ha jól gondolom ott van a Rendinával szemben, és ott nyáron voltak ismerősök, azt mondták, hogy szépek és kényelmesek azok a szobák is.
Ha jól látom bocsikáék abban nyaraltak a nyáron, ha esetleg olvassa majd ezt a beírást, biztos tud válaszolni rá, talán még fotói is vannak!?
Sajnos személyes információkkal nem tudok szolgálni Neked a kért szállásokkal kapcsolatosan.
Valóban nem sok infó van a neten ezekről az apartmanokról. Én is csak egyetlen olyan oldalt találtam, ahol egy pici belső kép van a Sofia apartmanról.
Az itt található:
Sziasztok!
Az idén Görögország/Stavros az uticélunk. Segítségeteket kérném ha van valakinek közületek bővebb információja a Sofia és Bebula apartmanokról esetleg a belső képek, örülnék ha megosztaná velem. Sehol nem találtam a studió felszereltségérő fotókat.
Előre is köszönöm!
Szivesen Dinyus! Remélem tényleg szerencsétek lesz a foglalással!
Bofefe! Örülök, ha a fotóimmal segíthettem a döntésben. MI is megszerettük Stavrost, és biztos, hogy még visszatérünk majd, de idén szeretnénk újat is látni, ezért biztos, hogy nem oda megyünk, de aki azt választja biztos, hogy nem bánja meg, ahogy mi sem!
Stavrosba utazók figyelmébe ajánlom, hogy csütörtökönként van piac. Fenn az ófaluban, a templomon túl. Csak egyenesen felfelé kell menni. Érdemes körülnézni! Vrasnára gyalogosan is át lehet menni. Igaz jó kis séta, de van ott egy Lidl áruház. Minden sokkal olcsóbb!
Kedves Bofefe!
Örülök, hogy hozzájárulhattam döntésedhez. Meggyőződésem, hogy jól választottál. Nem ismerem nyaralási szokásaidat, de mind utazgatásos, kirándulós, műemléknézős, városlátogatós, mind egyszerű tengerezős nyaralásnak kíváló hely. Az, hogy már most lefoglaltad lehet, hogy jó döntés, mivel a válság miatt nem tudni hogy fognak az árak alakulni idén.
Egy biztos nem csökkenni fognak.
Jó tervezgetést! Ha kérdésed van szívesen válaszolok mindenre:
Josza
Bofefe! Ebben igazad lehet, de azért bízom benne, hogy lesz még hely
Mi is Stavrosba megyünk, és június végére tervezzük az indulást..... Én is csak jókat tudok mondani Neked róla, konkrétan én nagyon szeretem azt a helyet, visszatérő vendég vagyok ott
Anikó! Köszi szépen az infót, tök jó lenne, ha így lenne