Kristi! Én nem ismerem, de mindenhol duplájába kerül, úgy-hogy ilyenformán alkalmi vételnek tűnik. Nézd meg a specifikációit ezen a linken. Angol nyelvű, de a célra megfelel.
LINK
Szia Kristi! Mi most vettünk a Decatlonba vízalatti fényképezőt amibe cserélhető a fim. Aztán majd meglátjuk jobb-e mint az eldobhatós.Azzal is jó képeket csináltunk. De ezen van vaku is.
balazsh!
A víz alatt a zoomnak nem sok hasznát veheted, legfeljebb egy rakás életlen képed lesz. A hal nem nagyon áll meg a kedvünkért, és állványt sem nagyon használhatsz. Én zoomot szárazföldön is vagy állványon, vagy egyéb módon rögzítve, esetleg ragyogó fényviszonyoknál használok.
Én tavaly a fiam gépét teszteltem vízálló tokkal, inkább videozni érdemes vele, mert a víz is hullámzik, a halak is úszkálnak, meg nem is nagyon láttam a kijelzőn, hogy egyáltalán mi lesz a képen, úgy tükröződött a nap.
Tök jó képek, mintha a búvárszemüvegen át nézném a vizivilágot. De a tok csak 1 specifikus 'burok' és üveglap a különböző fényképezőgépek körül. Lehet a tok akármilyen jó, ha belemegy egy kevésbé jó minőségű fényképező, azzal meg nem lesznek jó képek. Nekem is volt olcsó fényképezőm, márkátlan... azt betehettem volna valami univerzális vízalatti tokba, a kép nem lett volna semmilyen se sajnos Már a gépem jó, csak tokom nincs. (Pana FZ5) Pedig idén is remélem lesz vizicsillag, csikóhal, polip és társaik
Lehet bolond vagyok, vagy túl optimista (én az örök pesszimista!)? De nem aggódom.
Lesz, ami lesz.
Egy gyönyörű szigeten a szállás meg van, remélem busz is, ami levisz és visszahoz.
Mi kell ennél több?)))
A víz a látvány, a klíma és a közeg kárpótol mindenért.
Drágább a benzin, és az €...valóban.
Mit nekünk, 1-2 este akkor nem étteremben kajálunk...csak dinnyét eszünk, vagy gyrost.
Kristi!
Na hagyd, hogy a hangulatodat ennyire a pénz befolyásolja! )))
Ha nem fizettük volna már ki az utat ,most tuti nem fizetnék be egy görögországi nyaralást.....
Evvel én is így lennék, megmondom őszintén örülök,hogy ebben a káosz helyzetben nem megyünk sok év után görögbe.Valahogy ez a helyzet nem adna jó előérzetet,na nem is beszélve az anyagi részéről.