Autóval mennyire könnyen lehet megközelíteni? Volt már valaki így?
Eddig az Ismerőseim, csak busszal mentek oda. De gondolom nem lehet nagyon bonyolult, met majdnem végig autópálya van.
Autóval egyszerű odamenni. Thesszalonikinél nagyon kell figyelni, hogy az ember a körgyűrűre menjen fel, utána az elvisz Sithoniáig. Vagyis ki lesz irva Kassandra is. A féslziget közelében már a városok is ki vannak írva, mi Nikiti felé mentünk, végig a tengerparton levitt egy jó kis kanyargós út, aztán egyszercsak meglátod fentről egy kanyarból Sartit Ott már nem tudsz eltévedni! 2 helyen is be tudsz menni Sartiba, lehet, hogy több is van, én kettőre emlékszem
Mi addigra már eléggé strapáltak voltunk, egész éjszaka jöttünk, igaz, hogy felváltva vezettünk, de én már képtelen voltam a táblákat elolvasni is Nekünk a GPS pont Thesszaloniki előtt gondolt úgy, hogy elromlik és hülyeségeket fog beszélni. Úgyhogy mi kapásból kikötöttünk a centrumban Szóval mi nem úgy mentünk végül ahogy kellett volna, mert végig a part mellett mentünk, úgyhogy nagyon nem tudunk volna utána eltévedni. Mi Nikitit néztük a táblákon, mert persze a térkép itthon volt az ágyon
Idén megpróbálunk úgy menni ahogy elvileg a legjobb
A lényeg, hogy Thesszalonikinél a RingRoadra kell menni, csak kicsit hülye a kereszteződés, főleg, ha valaki már fáradt, vagy nem azt sasolja..
Abban kérnék segítséget, hogy melyik itthoni biztosítónál kössünk utazás-biztosítást.
Tudom soknál lehet, de csak olyan érdekelne, hogy a kinti (Sarti) orvossal melyik biztosítónak van szerződése. Magyarán, ha ott bármi gond érne minket, akkor ne kelljen az ellátásárt fizetni, mert az orvos rendezné a biztosítóval.
GROUPAMA GARANCIA biztosítását elfogadják, sajnos ez le van már tesztelve.
Semmit nem kellett fizetnem, csak lemásolták a kötvényt, és itthon a biztosító küldött egy nyilatkozatot amit ki kellett tölteni, majd visszaküldeni nekik, és kifizették a görög orvosnak az általa megállapított összeget. Mondjuk addig rám sem nézett mielőtt meg nem nézte a biztosítást.
Én injekciókat, gyógyszert, és kenőcsöt is kaptam a dokitól, nem kellett mennem a gyógyszertárba. (megjegyzem szép kis összeget felszámolt mindezért na de nekik is meg kell élni valamiből
Amennyiben garanciás az utasbiztosításod, és az ATM-en keresztül kötöd igen, HA magaddal viszed az utazási keretszerződésedet, amely határozatlan tartamú és minden adatodat tartalmazza, akkor az ATM által kiadott "kutyanyelvet " elfogadják, ezzel együtt, mert azon rajta van a tartam dátuma, és a nevedet is meg kell adni, így beazonosítható leszel,
Ezt a módozatot arra találták ki, hogy akinek nincs ideje az utazás előtt elmenni az irodába vagy üzletkötőnél biztosítást kötni, ezt a határig megteheti bármelyik OTP-s automatánál.
Én CIB-es vagyok s most olvastam, hogy a cib-en belül az AIG europe S.A - val kötsz biztosítást
én erről eddig nem is hallottam...te tudsz erről valamit??