Mi addigra már eléggé strapáltak voltunk, egész éjszaka jöttünk, igaz, hogy felváltva vezettünk, de én már képtelen voltam a táblákat elolvasni is Nekünk a GPS pont Thesszaloniki előtt gondolt úgy, hogy elromlik és hülyeségeket fog beszélni. Úgyhogy mi kapásból kikötöttünk a centrumban Szóval mi nem úgy mentünk végül ahogy kellett volna, mert végig a part mellett mentünk, úgyhogy nagyon nem tudunk volna utána eltévedni. Mi Nikitit néztük a táblákon, mert persze a térkép itthon volt az ágyon
Idén megpróbálunk úgy menni ahogy elvileg a legjobb
A lényeg, hogy Thesszalonikinél a RingRoadra kell menni, csak kicsit hülye a kereszteződés, főleg, ha valaki már fáradt, vagy nem azt sasolja..
Abban kérnék segítséget, hogy melyik itthoni biztosítónál kössünk utazás-biztosítást.
Tudom soknál lehet, de csak olyan érdekelne, hogy a kinti (Sarti) orvossal melyik biztosítónak van szerződése. Magyarán, ha ott bármi gond érne minket, akkor ne kelljen az ellátásárt fizetni, mert az orvos rendezné a biztosítóval.
GROUPAMA GARANCIA biztosítását elfogadják, sajnos ez le van már tesztelve.
Semmit nem kellett fizetnem, csak lemásolták a kötvényt, és itthon a biztosító küldött egy nyilatkozatot amit ki kellett tölteni, majd visszaküldeni nekik, és kifizették a görög orvosnak az általa megállapított összeget. Mondjuk addig rám sem nézett mielőtt meg nem nézte a biztosítást.
Én injekciókat, gyógyszert, és kenőcsöt is kaptam a dokitól, nem kellett mennem a gyógyszertárba. (megjegyzem szép kis összeget felszámolt mindezért na de nekik is meg kell élni valamiből
Amennyiben garanciás az utasbiztosításod, és az ATM-en keresztül kötöd igen, HA magaddal viszed az utazási keretszerződésedet, amely határozatlan tartamú és minden adatodat tartalmazza, akkor az ATM által kiadott "kutyanyelvet " elfogadják, ezzel együtt, mert azon rajta van a tartam dátuma, és a nevedet is meg kell adni, így beazonosítható leszel,
Ezt a módozatot arra találták ki, hogy akinek nincs ideje az utazás előtt elmenni az irodába vagy üzletkötőnél biztosítást kötni, ezt a határig megteheti bármelyik OTP-s automatánál.
Én CIB-es vagyok s most olvastam, hogy a cib-en belül az AIG europe S.A - val kötsz biztosítást
én erről eddig nem is hallottam...te tudsz erről valamit??
GROUPAMA GARANCIA biztosítását elfogadják, sajnos ez le van már tesztelve.
Semmit nem kellett fizetnem, csak lemásolták a kötvényt, és itthon a biztosító küldött egy nyilatkozatot amit ki kellett tölteni, majd visszaküldeni nekik, és kifizették a görög orvosnak az általa megállapított összeget. Mondjuk addig rám sem nézett mielőtt meg nem nézte a biztosítást.
Én injekciókat, gyógyszert, és kenőcsöt is kaptam a dokitól, nem kellett mennem a gyógyszertárba. (megjegyzem szép kis összeget felszámolt mindezért na de nekik is meg kell élni valamiből