Spanyolország
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 43 44 45   >
Üzenet
  Nagyéva | #171521 Üzenet | 2011-07-31 18:48:55 |
üdv marija!
Csatlakozom joszához Imre József tényleg kézségesen segitett minket is az ott tartózkodásunk idelyén nagyon közvetlen és segitkész.Mi SALOU-ba szerettünk volna eljutni (1998-ban nyaraltunk ott) gondoltuk ujra megnézzük !Vonatindulást ,árakat minden információt kinyomtatott nekünk.
A fogyózást tartogasd itthonra :)ha elég aktivak vagytok a nyaralásalatt akkor nem hiszem hogy ez probléma lenne.
Élményekkel teli nyaralást kivánok !
  Josza2 | #171503 Üzenet | 2011-07-31 15:22:34 | Válasz a #171461. hsz-ra Előzmény #171461
Szia Marija!
Sajnos telefonszámot nem tudok adni, mert nem találom, de ha este 6 után busszal átmentek Tossába, azon a téren, ahol a busz-pályaudvar van, ahová a lloreti busz érkezik, megtaláljátok a a Sol 2 apartmanházat. Ott a 206 szobábát keressétek. Ott "lakik" a Grand Tours 2000 utazási iroda idegenvezetője Imre József, aki készséggel fog tudni Nektek segíteni. Van nekik útjuk Port Aventúrába. Van nekik Lloretben is szállásuk, de ott nincs helyi idegenvezető, de onnan is fel lehet szállni a fakultatív úthoz. Remélem tudtam segíteni. Jó nyaralást és sok sikert Port Aventurához! Ha átmentek, szeretettel üdvözlöm Jóskát, aki nagyszerű ember és kiváló idegenvezető. Majd meglátjátok. Egyébként Adrikáék is ott nyaralnak a 202 szobában, ha jól tudom. Ezen a fórumon, ha beregisztrálsz on line is fel tudod venni vele a kapcsolatot, esetleg megkérdezni a telefonszámát. http://www.grandtours.hu/forum.php?altema=7
Üdv: Josza
  Marija | #171461 Üzenet | 2011-07-30 21:00:30 |
Sziasztok!
Ma reggel megérkeztünk végre Lloret de Marba, és sürgős segítségre lenne szükségünk.
Valamilyen magyar utazási irodán keresztül szeretnénk eljutni a port aventuraba, mivel mint kiderült a mieink nem mennek oda.
Ezért a kérdésem az lenne, hogy pá magyar irodának mi a nevei a kinti társ irodáiknak (ill ezek hol találhatóak itt lloreten), vagy hol tudnánk jelentkezni a port aventurára. (esetleg valami telefonszám vagy hotel név ahol vannak magyarok)

Légyszi, gyorsan segítsetek, köszi icon_smile.gif
  Marija | #170780 Üzenet | 2011-07-23 21:06:22 |
Köszi, hogy válaszoltatok! icon_smile.gif
Akkor már nem is izgulok annyira, remélem én is leszek olyan szerencsés, hogy inkább fogyok nyaralás alatt, mintsem, hogy hízok! icon_biggrin.gif
Josza köszi, megvan!
  Josza2 | #170766 Üzenet | 2011-07-23 17:26:13 | Válasz a #170758. hsz-ra Előzmény #170758
Kedves Marija!
Mi a feleségemmel együtt, mint legtöbb nyaralásunkkor, most is fogytunk pár kilót ottlétünk alatt. Köszönhető ez a sok úszós, sétálós, kirándulós programnak, másrészt annak, hogy inkább zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottunk, mint nehezebb kajákat. A nagy melegben nem is kíván nehezebb kaját az ember. Egyébként a mediterrán konyha végig a mediterrániumban nem igazán hízlaló. Mindenhez sok zöldséget használnak.
Jó készülődést!
Üdv: Josza
  Vikso | #170761 Üzenet | 2011-07-23 15:48:50 |
Marija írta:
josza, nagyéva!
Még 1 kérdésem lenne.
Idén sokat fogytam [számszerint 18 és fél kilót], és még mindig fogyózom, a célom még -4,5 kg. Nem tervezek a nyaralás alatt fogyózni, viszont azt kérdezném tőletek, hogy ti nyaralás alatt mennyit híztatok? Nem szeretném, ha a fogyókúrám kárba menne...

Bocsi, hogy beleszólok, csak tetszik a kérdés. icon_biggrin.gif Még én soha nem hiztam a nyaralás alatt, mindig fogytam. Pedig ettem és eszek is rendesen. Valószinü a nyugalom, és a sok mozgás teszi. /Ha már eddig eljutottál ne is add fel, nehéz dolog ez a fogyás./

üdv.vikso ajajj kicsit OFF
  Marija | #170758 Üzenet | 2011-07-23 14:56:19 |
josza, nagyéva!
Még 1 kérdésem lenne.
Idén sokat fogytam [számszerint 18 és fél kilót], és még mindig fogyózom, a célom még -4,5 kg. Nem tervezek a nyaralás alatt fogyózni, viszont azt kérdezném tőletek, hogy ti nyaralás alatt mennyit híztatok? Nem szeretném, ha a fogyókúrám kárba menne...
  Marija | #170664 Üzenet | 2011-07-22 12:36:29 |
Adrikanemeth, ha még nem indultatok el, akkor ismételten nagyon jó, kellemes nyaralást kívánok nektek, semmi gond nélkül! icon_smile.gif
  Adrikanemeth | #170618 Üzenet | 2011-07-21 21:14:13 | Válasz a #170579. hsz-ra Előzmény #170579
Kedves Josza!

Köszi szépen a jókívánságokat! Reméljük, minden szép lesz és jó! icon_smile.gif
A csomagok készen,már csak az utolsó simítások vannak hátra. Reggel még elkészítjük a szendvicseket, aztán indulásra készen is leszünk.
Aludni nem sokat fogunk, főleg nekem nem megy a nagy izgalom miatt, de annál jobb, mert így a fáradtságtól majd tudok aludni a buszon.
Ha hazaérünk jelentkezni fogok, addig is szép napokat neked, üdv: Adri

ui: Az üzenetedet nem felejtettem el!
  Josza2 | #170579 Üzenet | 2011-07-21 18:06:32 | Válasz a #170371. hsz-ra Előzmény #170371
Kedves Adrika!
Biztos nagy készülődésben vagytok a holnapi indulás miatt, ezért nem tudom, hogy olvasol e még minket? Minden esetre kellemes utazást és napfényes, boldogságos nyaralást kívánok Nektek. icon_lol.gif icon_wink.gif icon_cool.gif
Sziasztok!
Josza
  Marija | #170515 Üzenet | 2011-07-21 10:50:55 |
nagyéva! Köszi az ötletet, de nem hiszem, hogy elmegyünk Blanesbe. Egyszer szeretnénk átmenni valahová hajóval, Blanes és Tossa de Mar között gondolkoztunk, de inkább Tossa mellett döntöttünk. icon_smile.gif
josza: Most azt hiszem mégis úgy állunk, hogy nem viszünk laptopot, dehát mire valók az okostelefonok? Majd szerintem telóról párszor felmegyek, bár nem igazán szeretek telefonon netezni...
  Nagyéva | #170446 Üzenet | 2011-07-20 21:02:30 |
szia marija!Mi tavaly voltunk a grand toursal Tossaba kár hogy elöbb nem találtam meg ezt a fórumot !Egy ötlet ha elfogadod,ha már átmentek loretbe onnan csak egy ugrás blanes csodálatos botanikus kertet találhattok ott ,és persze a tengerpart is csodálatos !Kellemes nyaralást kivánok!
  Marija | #170396 Üzenet | 2011-07-20 13:11:28 |
Andorrába mi is szerettünk volna elmenni, de sajnos nekünk sem fér bele, mert azért fürdeni is szeretnénk. icon_smile.gif
Mi fakultatívnak Barcelonát, Port Aventurát, vitéz [vagy milyen] estet választottuk. + ezen kívül, saját szervezésben szeretnénk átnézni Tossába. icon_biggrin.gif [hajóval] Meg úgy vagyunk vele, hogy ha nem nyűgöz le minket a spanyol tengerpart, akkor esetleg benézünk a lloreti aquaparkba, bár ebből nem hiszem, hogy lesz valami.
Eddig mi sem vittünk laptopot a nyaralásra, de szerintem 1 euró 10 perc netezésért sok. Tavaly a görögöknél fél [vagy 1 ?!] órát bírtunk netezni ennyi pénzért. Ezért most valószínű [még nem biztos, majd ha készülődünk megbeszéljük a családdal], hogy visszük a laptopot, aztán majd késő este, mikor már nincs kedvünk a városban mászkálni, felmegyünk netre 1-2 órára, és beszélünk az itthoniakkal, meg persze én írok ide, esetleg ha szükségünk lesz ott kint valami infóra, akkor majd informálódunk onnan.
Ami meg a Port Aventurát illeti, rajtam kívül nem igazán kedveli senki itthon a kalandparkokat, úgyhogy oda nem is megy az egész családunk, csak ketten megyünk, de valószínű, hogy aki velem jön, az nem igazán ül majd fel semmire, esetleg a kevésbé "veszélyes" dolgokra. icon_smile.gif
  Dettix | #170383 Üzenet | 2011-07-20 11:06:25 |
Szia Adri!
Köszönöm a jókívánságokat, nektek is hasonlókat kívánok. Természetesen beszámolok majd Tolóról, ha hazaértünk.
  Adrikanemeth | #170371 Üzenet | 2011-07-20 09:45:08 | Válasz a #170352. hsz-ra Előzmény #170352
Szia Josza! A férjemmel úgy döntöttünk, hogy a laptop inkább itthon pihen 10 napig. icon_smile.gif Bár szerintem internet függő vagyok, de csak kibírom. Ha meg ott nem sikerül a gép elé ülni, majd itthonról fogok jelentkezni.
Köszönöm, hogy drukkolsz nekünk, igazán jól esik! icon_smile.gif
Szokás szerint eszméletlen sok csomagunk lesz. Elkezdtem összeszedni a holmikat, hát ne tudd meg...borzasztó vagyok..legszívesebben mindent vinnék, a "hátha kell" alapon.
A Grand Tours fórumán megtudtuk, hogy 54 személyes busszal fogunk menni. ( Szegény idegenvezetőt biztos kikészítettem a sok kérdéssel, kicsit restellem is magam, de szakmai ártalom. icon_smile.gif )Ennek azért örülök, mert abban fel lehet állni, ha már nagyon nem bírja a hátsónk a kiképzést. icon_smile.gif Szerencsére tavaly is megengedték a sofőrök, hogy ácsorogjunk, akik már szétülték a feneküket. Illetve a lábam oly mértékben bedagadt, hogy az már ijesztő volt. Szóval örülök a busznak. No meg annak is, hogy az előrejelzést nézve, nagy valószínűséggel jó időnek lesz.
Szóval 2 nap és irány Tossa!
Szép napot, üdv: Adri

ui: Mindjárt írok privit is!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 43 44 45   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu