Kiváncsi lennék, hogy van-e valakinek olyan élménye Peloponészoszon, amit feltétlen javasolna, mint megnézni valót, gondolok itt fõleg eldugottabb, kevésbé ismert helyekre... Nyári terveim között van pl: Máni fsz., Monemavasszia, meg ilyesmi, de minden jó ötletre vevõ vagyok! Kalandorok, NEE KÍMÉLJETEK!!!
Ha ezt a topicot végigolvastad, rákererstél már a témára a neten is képben és szövegben egyaránt, elolvastad az itteni beszámolókat, netántán a tengerpartok.hu beszámolóit is, s ezek után még ilyen kérdésed van, akkor Te átlagon felül kíváncsi vagy, de mondhatnám másképp is...
A képek önmagukért szólnak! Köszi H.apci! Valóban kiváncsi vagyok! Bár lehet, hogy akad még valaki , aki látott érdekes, de nem felkapott dolgot és még nem nyilt meg, nem terjesztette az igét! Mivel különbözõek vagyunk, nyilván másra indul be a fantáziánk! Ezért nem tartom kizártnak, hogy rátalálhatunk még valami újra, s ha nem akkor, a régebbi tudásunkat erõsítjük...
Mindazt megismerni ezen a helyen, ami valamit is számít, s sokan leírták már, nos, ahhoz egy fél élet is kevés. Lehet keresni és kezdeni a megismerést még fel sem fedezett helyekkel, de ez - már megbocsáss - perverzitás... Kellemes kalandozást!
Na, jó, legyen... Remélem, tudsz németül... Itt van egy Tolo környékén élö német pár weblapja: http://www.argolis.de/argolisframe.htm Csak itt 97 kirándulási tippet és egyéb érdekességet találsz! Láthatod azt is, hogy Toloban a víz már 19 fokos, tehát az edzettebbek már fürödhetnek! Jó szórakozást! (Ha ezt mind bejártad - és én még élek, keresek Neked még valami mást is...)
Haaat igen...
En is mar 10 eve ismerkedem a Peloponneszoszon es kornyeken levo ismert es kevesbe ismert latnivalokkal, es meg mindig van amit nem lattam a nemet par honlapjan felsoroltak kozul ...
Köszönöm H.apci! Reményeim szerint nem csak egyszeri alkalom lesz, még életem folyamán, hogy bejárjam Peloponészoszt. Szeretném ha ez lenne a a nyitó kalandom, hiszen azt tisztán látom, hogy két hét kevés
arra, hogy minden részletében megismerhessem a félszigetet. Viszont a lehetõségekhez képest szeretnék minnél többet látni és mutatni a családomnak a görög föld csodáiból!
Én ugyan jól elviccelõdtem itt a témával , de ha nem tudsz németül, hát azt nagyon sajnálhatod! A német pár weblapja, amit megadtam, igazi különlegesség! Nem kispályások...
Szia Jimko, most Teneriferol irok, igy csak nagzon roviden, azt javaslom neked, olvasd ela beszamolok kozott a Peloponneszosz - 2005- os korutazasunkat, abbol megismerhetsz egy par nem annyira ismert helyet is.
Majd otthonrol irok bovebben.
Udv
Kiváncsi lennék, hogy van-e valakinek olyan élménye Peloponészoszon, amit feltétlen javasolna, mint megnézni valót, gondolok itt fõleg eldugottabb, kevésbé ismert helyekre... Nyári terveim között van pl: Máni fsz., Monemavasszia, meg ilyesmi, de minden jó ötletre vevõ vagyok! Kalandorok, NEE KÍMÉLJETEK!!!
Jimkó
Szia Jimko!
Most írtam le egy kellemes utat a "Korintosi csatorna" topicban. érdemes végigjárni. Menj át és olasd el!
Üdv: Josza