öket regota ismerem, rengeteg különfele motorjuk van, irj nekik, kiviszik a repterre a motort , es ott leteheted a vegen. auot is berelhetsz naluk
googlen meg tovabb erdeklödhetsz -
MARGARITIS RENT A CAR (Margaritis Michail I.)
Kazouli Stefanou 23, Rhodes, 85132, DODECANESE Map View
2241037420--ez a telefon
2241039485--fax
Sziasztok!
Hamarosan indulunk Rodoszra!! Most állítjuk össze, mit nézzünk meg, hova, mennyi a belépőjegy, nyitva tartás stb. Találtam egy nagyon részletes (2017-es) leírást itt az oldalon, nagyon hasznos, de mi 2 kamasszal megyünk, ezért a kérdésem az lenne, hogy amit pl. a Görög Kultúrális Minisztérium honlapján találtam belépő árak és kedvezmények esetében, valóban így is van, azaz 18 éves kor alatt (személyi, vagy útlevél bemutatása kell) ingyenes pl. Lindos-Acropolis, Nagymesterk Palotája? Köszönöm előre is az infókat.
Update: Már haza is jöttünk Rodoszról. A feltett kérdésemre, hogy 18 év alatt ingyenes én is válaszolok: Igen ingyenes, a 2 nagykamasz esetén, azért ez 12,-EUR talált pénzt jelentett, a Nagymesterek Palotájában nem kellett fizetniük, de a pénztárnál szólnunk kellett, be kellett mutatni a személyi igazolványukat (nem a diákot)/vagy útlevelet. Hozzáteszem, ha nem szólunk, kifizettették volna a belépő árát... Így a bazárban utána DAVINCI fagyizóban kicsit kiegészítve még 5,-EUR-ral óriási és nagyon finom fagyit, milkshaket, frappét ettünk, ittunk.
eddig fel 9-kor indult a Dodekanissos Katamaran Simi Nissiros stb fele, de most nem latom Simit beirva hogy ott kikötne . . .
viszont minden jegyirodaban halal pontosan megmondjak mikor mennyiert mehetsz ...viszont esznel kell lenned mivel a Katamaran autokat csak keveset tud felvenni ( 2-3 auto ) es a zöldseges stb helybelli szallitok is ott varakoznak, hogy felfersz-e kerdeses -
ha megis kikötnek, ugy delutan vissza is tudnal velük jönni--ha lesz hely ugyanis ök Kalymnosrol indulnak vissza
en Rhodoszrol kismotorral mennek az mindig felfer, , azzal ott mozoghatsz es delutan is visszajöhetsz - - - - -
Köszönöm! Az van, hogy mi foglaltunk Simin is szállást 1 éjszakára, hogy kicsit jobban ráérezzünk a szigetre, de nem tudjuk a hajó árakat, mert innen valahogy nem találjuk. Autót már béreltünk 2 hétre, nem vagyunk motorra valók Szóval a komp árától tennénk függővé, hogy aludjunk-e ott vagy sem, mert nem olcsó a szállás sem+2 hét Rodos...tralala
Ha végig játszol mondjuk egy próbafoglalást, akkor előjönnek az árak is.
Eszerint Rodosz és Symi között a Blue Star valamelyik hajója heti 3 alkalommal közlekedik. Hétfőn, szerdán és pénteken. Az ő kompjukra biztosan fel fog férni az autó. De a biztonság kedvéért javaslom, hogy váltsátok meg a jegyet pár nappal az utazás előtt!
Egyébként most megnéztem, az ő hajójukon a legolcsóbb személyjegy 8 €, az autó pedig 14 € irányonként.