Nem feltétlen kell bérelni motorcsónakot, mert van ott egy amúgy is állandóan közlekedő hajó a Kéb barlanokhoz is meg a hajóroncshoz is.
A kék barlangos túra ha jól emlékszem 30 euro volt kettőnknek.
Elizin: javaslom hogy magatoknak szervezzetek mindent mert sokkal olcsóban kijöttök illetve az id.vez. is az ottani irodáknál fizeti be a programot némi haszonnal.
Zsófi, Karaj!
Köszi a válaszokat!!
Hát igen, karaj -van némi tapasztalatunk ezen a téren.
Más.:
Nézegettem videókat Laganasról....hjújjjj-Gyerekek! Én nem merek majd este kimenni az utcára...nagyon durva, ami ott megy-Tisztára olyan volt, mintha Amcsiban valami elvetemült negyedben lennénk..
Mi is fiatalok vagyunk, de -ebből a bulizós korszakból már kinőttünk , de amit láttunk -nem csak (1-2 videót!!) az sokkolt...
/picit kiábrándultam most/
Helló mindenkinek !! Mi harmadjára megyünk laganasra és szerintünk ez a legg...hely az egészszigeten !!! Ha valami infó kell szivesen segítünk mindenkinek !! Mi aeolussal járunk jókm a szállásaik mind ,és az áraik a legggggg olcsóbbak .A grand drága meg az 1hét aeolus min.11 éj grand szállások a világvégén vannak !!!
Sziasztok! Mi már tűkön ülünk. Holnap indulunk Laganasba. 13:50-kor indul a gépünk. Természetesen taxi megrendelve, bőröndök bepakolva. Ha hazaértünk, mindenképpen számíthattok egy kis beszámolóra /már nagyon várom, még sosem voltam Görögországban /
kmaja!
Már irtam itt véleményt a Vasilikosi-félszigetről,valóban nagyon nyugis hely,de ha strandokat kerestek itt szépek vannak.Elindulsz a parton és egymás mellett sorakoznak.Argassiba be lehet menni busszal,probáljatok meg szerezni térképet,sokfelé láttam kirakva/el lehet venni/ és az alapján lehet barangolni..Porto Zorroval kezdődnek a strandok,s egészen Gerakasig le lehet menni.Mi innen el se mentünk/Argassiban voltunk/ mert ezt is elég volt bebarangolni,és még igy se láttunk mindent.Jó nyaralást.
Nagyon szép nyaralást kívánok! Biztos nagyon jó lesz, én a Görögökben még soha nem csalódtam, már nagyon sok helyen jártunk Görögországban, eddig mindenhol jól éreztük magunkat!
Tényleg iszonyú amit ezek a fiatalok művelnek Laganasban. Pedig mi még nem is voltunk ott este, csak nappali strandoláson.
Vízibiciklizett 4-5 fiatal (kb. 16-18 évesek voltak), aztán azzal szórakoztak, hogy a vízibiciklin ugrálva fel tudják-e borítani azt. Persze sikerült is nekik. A rémült kölcsönzős egy perc alatt ott termett a motorcsónakjával, azt hitte szegény, hogy baleset történt. Készségesen segített nekik visszafordítani, majd elindult kifelé. Még alig félúton járt a part irányában, mikor látta, hogy újra a fején áll a vízibicikli. Na akkor már igen felmérgelődött, rájött, vagy lehet, hogy látta is, hogy direkt csinálták. Megint segített nekik visszafordítani a járművet, de akkor már rendesen kiabált velük. Akkor már nem engedett csak egyet felülni, hogy tekerjen ki, a többit elzavarta, hogy ússzanak ki.
Gondolom, hogy ezek este és éjszaka mit művelhettek...
Jocika 78!
Igen tudom, hogy (pld.) a Grand-szállások a messze vannak "mindenttől". Mi azonban kocsival megyünk, ill. nem ijedünk meg a sétától sem.
üdv.:
Zsófi73
Sziasztok!
köszönöm szépen a válaszokat...
Sokat segítettek,viszont még mindig vacilálok kicsit,nem csak enyém a döntés.Majd megírom melyiket választottam..
Sziasztok!
Nem értem miről beszéltek,hogy a Grand szállások messze vannak mindentől.
Három szállásuk van, mind Agios Sostisban.
1. Ibéria apartmanház. Sétálva 3 percre a tengerparttól az Agios Sostis kikötőjétől és 10 percre Agios Sostis központjától, 20 percre Laganas központjától.
2. Georgina apartmanház.Sétálva 2 percre Agios Sostis központjától és 2 percre a két külömböző tengeri strandtól (Koukla Beach, Agios Sostis Beach) Mindkettő kellemes, homokos, lassan méyülő, mint az a nagykönyvben meg van írva.
3. Jenny apartmanház. A Georgina apartmanházzal szemben áll. Szembe-szomszédok.
Mi a Jennyben voltunk júniusban. Prímán éreztük magunkat, de mindegyik helyet szívből ajánlom. A Grand egyébként az egyik legtisztességesebb utazási iroda.
Üdv: Josza
Josza2!
Végre valaki GrandTours-szal utazott! Csak egy icipici, könnyed kérdésem lenne (egyenlőre ). Meg tudod - é mondani, hogy melyik 4 fős apartman néz a tengerre, persze aminek erkélye is van? Előre is köszönöm.
üdv.: Zsófi73
ui.: egyébként télleg azt hallottam, hogy a GT-os ap.-ok nem igazán a központban vannak; bár lehet, hogy ez igazából úgy hangzott, - csendes helyen.
A GT irodával eddig 2 x utaztam (egyénileg), és tényleg semminemű problémám nem merült fel, ill. az áraikat sem tartom magasnak (persze ez relatív)
Ezzel a hajóval mentünk sziget körüli kirándulásra 18 euró/fő áron.
2 db Travel bogyóval túl is éltem az egésznapos túrát. A hajó 3X állt meg, hogy pancsolhassunk. Travel gum-ot akartunk venni, de nem volt csak ez a gyógynövényes tablettácska, de a lényeg, hogy használt...