sziasztok.Azoknak üzenem akik a melissiröl és vassorol érdeklődtök:én voltam a mellissiben -szép apartman de rengeteg a szúnyog!a vasso kicsit lejjebb van és ott már nem voltak kellemetlen szúnyogok,és az sem rossz apartman.ezt onnan tudom hogy csoport társunk ott szállt meg és voltam is bent,valamint a szúnyogriasztót is ők adták oda mert ott nem volt rá szükség.hihetetlen ez a pár méter szint különbség hogy befolyásolja a szunyikat!
Sziasztok!
Azt gondoltuk, hogy május 12-én elmennénk Sartiba. Még nem voltunk ott. A Grandtours-sal mennénk, a Holiday appartmanba. Valaki ismeri, milyen?
Májusban lehet már fürdeni, jó idő van? Az appartman környékén van bolt vagy a másfél km-re lévő központban lehet csak vásárolni? Még nem jártunk itt, tavaly Korfun voltunk, előtte pedig Parálián. Hétfőn kellene bemennem az utazási irodába kifizetni az utat, ezért kérem ha valaki tudna információval szolgálni Sartiról akk azt nagyon megköszönném.(főleg az, hogy milyen az idő ált. május közepén) Köszi Zsike
A Holiday apartman az utolsó házsor, a parttól nem messze van. Belül nem láttam. Nekem egy kicsi hasonlít a körfolyosós házakra. Van a közelben egy kis bolt, de valószínű, hogy érdemesebb bemenni a faluba.
Május 12., az szerintem még nem alkalmas fürdésre, ha csaknem bírjátok a hideg vizet.
Szia'
Mindenképpen' 2002-ben május 13-20-ig voltam Olympic Beac-en. Fantasztikusan jó idő volt. Isteni volt a viz. Kivéve Skiathos szigetén. Ott nagyon hideg volt a viz. Bár ott is sokan fürödtek. Én nem birtam a vizben sokáig. Tavaly május utolsó hetében Stavroson úgyszint nagyon jó volt. Lehetett fürödni, teljesen jó volt a viz hőmérséklete. Az imént olvastam a Sarti-infon, valaki azt irta, hogy 7 alkalommal volt Sartin, és mindig ebben az időpontban. Csokibarnán tért mindig haza, a viz 21-22 fokos szokott lenni. Az illető most is juni 12-én utazik Sartira.
Köszi frézia, bár most 1 kicsit elszomorodtam :
Azért bíztam benne, hogy ha a hőmérséklet kb 25-27 fok, akkor már akár fürödni is lehet. Most így hirtelen nem is tudom mit csináljunk
Mégha nem is úgy mint nyáron de szerettünk volna egy kicsit fürdeni, napozni.
Ne aggódjál! Egészen biztosan jó lesz. Fogsz tudni fürödni. Ebben biztos vagyok. A lebarnulással sem lesz gond. Sőt..! Inkább majd vigyázni kell, hogy le ne égjen a bőröd. Nagyon erősen tud sütni ebben az időben a nap.
Az nagyon helyes! Én is mindig igy csinálom. Nem is szokott gond lenni! Bár tavaly május 28-án 35 fok meleg volt és még igy is majdnem sikerült összeégnem.
Szívesen. Sajnos az időjárás kiszámíthatatlan, mi tavaly szeptember végén voltunk és akkor még jó időnek kellett volna lenni, de nem az volt. Április 21-től az előrejelzés szerint lehülés lesz Sartin, 13-15 fok, sőt még 9-et is írnak. Nem hiszem, hogy a tenger fel tudna melegedni, mert ott nincs ilyen jó idő mint nálunk.
De, kívánom, hogy legyen nagyon jó időtök.