Ezt hol nézted? Én egy oldalon se látok ilyen keveset.
Ha napsütést ír, akkor tuti nagyon meleg lesz.
Tavaly Thassoson még eső is esett több nap, de úgy is nagyon meleg volt.
Mi is jövő héten indulunk. Szerintem ne aggódj!
Az alábbi oldalakat is nézted? Régóta figyelem őket, eddig még mind a várható szélerősség, mind a hőmérséklet tekintetében megbízhatónak bizonyultak. A hőérzet talán picit magasabb lesz várhatóan, mint az előrejelzett hőmérsékleti maximum.
Jó, de a meteo.gr szerint éjszakára várható az a 23 fok...
Az Égei-tenger pedig rendre szeles, változó intenzitással fúj a meltemi. Minden bizonnyal fogtok találni szélvédett öblöt, s a linkelt oldalak szerint a vízhőfok sem kellemetlen a térségben.
Sziasztok! Hazaérkeztünk a nyaralásból és gondoltam megosztom a tapasztalataimat Karpathosról. Iszonyú jóó!!!!!!!!!!! Voltak fenntartásaink a nyaralás előtt a szél miatt, de nagyon jó volt! Első két nap fújt a szél nagyon, a parton szétverte a lábunkat a homok. De utána egyre jobban csökkent, utolsó nap már a szélért imádkoztunk. Nagyon sok szép strand van, mi is béreltünk autót 3 napra. Olympos gyönyörű szép, de igazából minden. Szerintem kicsit drágább a sziget, mint az eddigi görög szigetek, 1-2 euróval átlagosan drágább a kaja is. Végül a Ladis Apartmanhotelben voltunk. Szép a hely, nagyon jó, de a konyha tele volt hangyával, így másnap be is ruháztunk egy irtóra, utána már nem jöttek. TV van, bár adás, hálózat nem volt. Szerintem nincs rossz helyen sem, a város elérhető 15 perc alatt. Menjen el mindenki, ne gondolkozzatok sokat, mert nem lehet csalódni benne. Már sok helyen voltunk, de ez a hely a top 3-ban benne van. Ha van kérdése valakinek írjon, válaszolok bármire.
Szia! Én kérdeznék! Esténként mennyire hűl le a levegő? Elég egy vékony kardigán, vagy készüljünk vastagabb ruházattal is? Nem vagyunk fázósak.
Nem tudom, hogy béreltetek -e autót, de szted melyik az a partszakasz, amit ajánlatosabb terepjáróval megközelíteni?
Köszi előre is!
barbeszka! Nálunk első két nap durván fújt a szél, estére elkélt a vékony hosszúujju, én sem vagyok amúgy fázós, de jól esett a felső. Utána már nem kellett tényleg. 23 fok volt végig este, de a szél eleinte hűtötte a levegőt. Mi lementünk pár helyre, ahová terepjáró kellett, de a kutya nem nézte, meg nem mentünk olyan hosszú partszakaszon. Azért a hajóroncsot nem mentünk el sima kocsival megnézni. A legszebb helyekre bőven elég a sima autó is