Szia Andi! (Kérésedre ide írok a Kiklád szigetkombinációs topik helyett.)
Egy hét Kefalónia és egy hét Lefkada lesz a cél. A honlapomra már feltettem a terveinket és 22 képet a két szigetről, mi az, amit feltétlenül látni szeretnénk: www.balazsbea.hu/gorog.html
OFF: Mielőbbi gyógyulást Michaelnek és egy igazi spontán nyaralást a Peloponnészoszon! Ha mozgásban korlátozottabbak lesztek is, biztosan sokat számít majd a gyönyörű környezet, meggyorsítja a felépülést. Örülök, hogy a szerencsétlenség ellenére el tudtok menni!
Örülök, hogy ennyire tetszik a honlap! Nyugodtan belinkelheted más fórumokra, azért is csináltam, hogy ne csak magamnak, hanem másoknak is örömet szerezzek vele. Mindig ezzel húzom ki a következő görög nyaralásig... Már csak 75 nap!!!
Szia ! Kedves elgondolás, köszönöm -mindenki nevében, akinek még örömet szerzel vele.
Nem sokára elszalad az a most még hosszúnak tűnó idő, de a várakozásnak is megvcan az öröme. Gondolom, a picilány is várja már, a nagy tengeri pancsikat !
Remélem tényleg 30-35 fok körül van kint a hőmérséklet, mert a rossz időből már elegem van! Hihetetlen ami itthon van! Már csak 12 nap, talán addig még a tenger is melegszik kicsit! Nagyon várom az indulást!
Sajnos csak 1 hét! Ugyhogy ti lesztek a váltás! szoros lesz a program, mert a lehető legtöbb dolgot szeretnénk megnézni, ami ennyi időbe belefér! Csak az a tudat vigasztal, hogy augusztus végén visszamegyünk Görögországba, de akkor Neos Marmaras lesz az uticél! Ott tavaly voltunk és nagyon tetszett, de Kefalónia még ismeretlen! De már nem sokáig!
nekünk ugyanez a gond - csak egy hét...
látni és pihenni is szeretnénk - próbáljuk megtalálni az egyensúlyt.
igen, Ti lesztek a váltás. érdekes, h sok fórumos van a Ti turnusotokból, de senki a miénkből! (Kristiék maradnak két hétre, együtt jövünk haza, amúgy senki nem jelentkezett be, akivel egyszerre indulnánk... fura )
Igen, ez tényleg fura! De lehet addig még valaki rábukkan erre az oldalra! Én már sajna függő lettem, mindig ez az első, hogy megnézem mi történt itt, mik az új hírek! Szerintem azért 1 hét alatt is elég sok mindent fel lehet fedezni (persze nem mindent), főleg ha az ember kocsit bérel! Én már azokra az infókra vagyok kíváncsi, amit az első turnusból visszaérkezők osztanak meg velünk! És amit a Marcsi ír a GT fórumon! Bár sok ideje már biztos nem lesz, mert már a vendégekkel foglalkozik! Engem az időjárás izgat a legjobban!
Bizony olvastam,és azt is milyen sokára értek ki
Sejtettem,hogy hosszú utazásunk lesz.....kicsit letört a hír.Nem is emlékszem mikor utaztam több mint 24ó buszon. Legalább Agni jönne és válaszolna a kérdéseinkre...
lehet, h éppenhogycsak lekésték a kompot és 3 órát üldögéltek egy parti bárban egy frappé felett... ezzel számolnunk kell sajna, de azért hátha majd összejön a 7 órás komp.
remélem valaki majd beszámol a fórumon a mostani turnusból.