Igazi kis görög halászfalu, fehér-kék házakkal. Nyugodt, nincs zsufi. Gyönyörû tiszta a tenger. Álom szép. Tündéri görögökkel találkoztunk. Egy pici szálloda van csak, apartman, stúdió viszont van néhány. Ha lesz idõm, rakom fel a képeket, videókat, de már dolgozom.
Hû, ez nekem való!!! Mindenképp várok róla legalább egy fotót!!! Bár ahogy most felizgattál vele, megyek is és utánakeresek a neten!
Noni, még a térképre kérek szépen választ, azután ígérem egy darabig csendben maradok!
(Hétvégén kinn vagyunk a tanyán , így nem leszek gépközelben.)
Mikor lesz már aug.23??????????
Szia noni!Örülök,hogy te is sok infót adsz ki magadból,gondolom,még ti sem nagyon ocsúdtatok fel a sok szépség után???Hát,a turistákról annyit,hogy Makrin biza volt belõlük rengeteg,fõleg angol,svéd,német,bár azért pár magyar családdal együtt fürödtünk az aranyhomokos tengerparton,ha a kedves Fermába készülõk szeretnének homokos partot is látni a szállásukhoz közel,feltétlenül jöjjenek át Makrira,nem fogják megbánni,olyan kristálytiszta a viz,mint a trópusokon,cipõ sem kell,süni pedig abszolút nincs.Remélem,ti azért jobban voltatok,a repülõn nem akartam nyavalyogni a repedt bordám miatt,de ez már off..bocs
Szia Zsebkuty!
Persze, hogy próbálok segíteni, hiszen milyen jó volt az nekünk is! Annyira mennék vissza!!!! Valami csoda volt! Lett még egy Görögország õrült!!!!
Visszafelé nem nagyon tudtunk beszélgetni, mert annyira el voltam kettyenve, hogy még a táskám is elhagytam Ferihegyen. (meglett, mázlim volt) Kicsit szórakozott voltam ... Bocs'!
Kedves Haspók!Kutsunarin csak átutaztunk,de ott is inkább aprókavicsos a part,cipõt biztosan ott is be tudtok szerezni,minden nyaralóhelyen van azért legalább 1bolt vagy taverna,de mondom,onnan Makri kb.5km,menjetek el elõször oda minden ilyesmit beszerezni sztem,korán kelni csak a hõség miatt érdemes,ha autókázni mentek,az utakat szuperül megcsinálták,nem sajnálták ki belõlük az anyagot,legfeljebb,ha nem rohantok annyira,pl.Sitiába biztos feljuttok 2órán belül,persze,ha megálltok minden gyönyörû part mellett,az út tuti hosszabb lesz!!
Szia Haspók!
Úszócipõt ráértek venni kint, ha tényleg kellene. Minden kacatárusnál szokott lenni 5-7 Euróért, ezer féle színben. Szerintem, nem árt, ha az embernek van egy, nem az adott strand miatt, hanem, ha elmentek máshova, ahol sziklás, sünös, akkor jól jön, vagy másik nyaralásra is (ahol esetleg nem lehet kapni). Az enyém az idén ment tönkre, de Koson tutira veszek egy újat.
Egy hosszú naci és kardigán nem árt. Legtöbbször nem kell, de ha késõ éjszakai életet éltek és éjjel blattyogtok haza valahonnan, márkellemetlen tud lenni a szél miatt.
neeee, ne legyen még aug. 23! Mi ugyanis majd pont aznap jövünk haza, úgyhogy nekünk az annyira nem várt idõpont... De az érzésedet megértem, én is így várom már az indulás napját...
Bennem fel sem merült, hogy nem lehet papíros térkép alapján tájékozódni, remélem, hogy errõl szó sincs.
Noni, még a térképre kérek szépen választ, azután ígérem egy darabig csendben maradok!
(Hétvégén kinn vagyunk a tanyán , így nem leszek gépközelben.)
Mikor lesz már aug.23??????????
Bocs', elfelejtettem! Jól ki vannak táblázva az utak, szerintem nem kell GPS. Könnyen el tudtok menni bárhová! Mi kaptunk a telepített képviselõtõl elsõ este térképet, de az autókölcsönzõbõl is. Az simán elég!
Nyugi, gyorsan eljön! Istenem!!! Mintha magam látnám-hallanám két hónappal ezelõtt!
Ja,még annyit Haspókom,ha az Aeolussal mentek biztos kaptok térképet,Makrin legalábbis adtak nagyon jó minõségût annak,aki kocsikázni akart!Strandsátrat sztem érdemes vinni,ruha különben sem kell annyi!!!!
Mi saját szervezésben megyünk, de azért gondolom, az autókölcsönzõben így is kapunk térképét. Ha meg mégsem, akkor majd beszerzünk egyet az elsõ napon Chaniában.
Szia Obi és Judit!Mivel nekünk sajna 3napig kb.100km-es szél fújt,addig nem kellett éjjelre a légkondi,de aztán megállt a szél,én 7napig birtam napi2óra alvással,amit itthon is sokszor bevállaltam,de az utolsó 4napra kértünk légkondit,mert meg sem moccant a levegõ!!!VISZONT:1fia szúnyog sem volt,1db.léggyel találkoztunk csak,pók is 1db.volt,úgyhogy nyitott ajtónál feküdtünk,erre nem gondoltam,azt hittem,rengeteg szúnyog lesz Mondtam is,mikor hazaértünk Magyarhonba,hogy 12nap alatt annyi bogarat nem láttam,mint idehaza pár óra alatt...
Igaza van az elõttem szólónak, valóban felpezsdült a topik.
Zsebkuty én annyira sajnállak amiért repedt bordával kellett ezt a csodát végig élned. Nekem hasonló volt Sapanyolországban( a kislábam ujja törött el amikor a kisfiam 46-s edzõcipõjén keresztül estem az utazás elõtti napon) Kérünk még sok-sok információt mindenrõl. Isszuk szavaitokat. Mint az istenre tekintünk rátok.
Judithka