Mi partnerirodán keresztül foglaltul le a Grandos utazást. A buszos uthoz a részvételi jegyet (tavaly, tavaly előtt is) a partneriroda adta ide nekem kb két héttel az út előtt eddig. Ezt bemutatva engedett fel a sofőr a buszra. Idén is azt mondták az utazási irodában, hogy telefonálnak majd ha megérkezett hozzájuk és akkor be kell érte menni.
aki a Grand Tours-nál fizetett, annak a GT nem küld részvételi jegyet; lévén saját adatbázisba került rögtön minden és felkerültünk az utaslistára. megkérdeztem.
csak a repülősöknek küldenek/adnak voucher-t.
Valószínű a Grandosok a saját utasainak azért nem ad voichert, mert hozzájuk fizetünk és biztosak abban, hogy csak annak megy ki a számla, aki rendezte a részvételét. Így fel is kerülhet az utaslistára. Akinek elmaradása van, azt értesítik levélben vagy telefonon. Engem pl. hívtak, mert elcsesztem az utalást, kereken 2.000 Ft-ot elszámoltam. Jelezték, hogy biztosak abban, hogy nem direkt, hanem a többszöri befizetés miatt rosszul adtam össze, utaljak már legyek szíves, mert küldenék a számlát.
Szóval biztos, hogy a partnerirodások kapnak csak jegyet.
más: én még nem kaptam értesítést a busz korábbi indulásáról, de látom a honlapon, ki van emelve pirossal. nem is gond, mert így elkerüljük a dugót Pesten és tényleg sokkal korábban kiérünk
Azért azt nem értem miért nem telefonon értesítenek mindenkit??Ne legyen igazam,de tuti lesz olyan utas aki se levelet nem kapott se a grandos oldalt sem olvassa ,így akaratán kívül rá fog várni az egész busz.......
írtam a GT-nak és rögtön fel is hívtak: az indulás előtt 1 héttel mennek ki a hivatalos értesítők az indulásról. aki hamarabb megkapta, az annak köszönheti, hogy gyors az ügyintézője
Mi kaptunk e-mailben és telefonon is tájékoztatást, hogy korábban indul a busz! így mi Győrből 4.20-kor indulunk! de ahogy ti is, mi is örültünk a hírnek, mert így nagyobb a valószínűsége, hogy már délelőtt a szigeten leszünk! azon a képen amit az Agni feltett nekem se tetszenek a felhők, sőt ami azt illeti az emberkék sem éppen rövidnadrágban és pólóban vannak! Én napsütést szeretnék és 35 fokot!
szerintem klassz idő lesz kinn, a képen látható max egy májusi vihar volt.
így biztosan elérjük a reggeli kompot. én is számolgatom, mikor kell indulnunk: még hajnalban le kell adnom a papagájokat anyukámnál (ő gardedámolja őket a távollétünkben ); szóval mi is kb 4:30kor indulunk itthonról, h elérjük a 6:45-ös időpontot.
legalább így majd tudok aludni a buszon.
tényleg, ti tudtok aludni útközben? én csak nyűglődöm, mert mindig van egyvalaki aki iszonyat hangosan horkol... szóval általában k.o. vagyok megérkezésre.
Eszerint elég hervadt az idő kinn
Bár mindig megfogadom, hogy nem nézegetem, nem hagyom, hogy a kedvemet szegje. Jövő szombaton úgyis más lesz. Kíváncsi lennék, a mostaniaknak milyen ott helyben mondjuk a hőmárséklt és a hőérzet, mert azt pl. látom, hogy tegnap Ithakán csak 21 fok volt a max. hőmérséklet.
Ithaka
Az Ithakás webkam szerintem nem sokat ér a képe az tuti nem élő max az követhető rajta mennyi volt előző nap a hőmérséklet.
Egyébként én is mindig idegesítem magam rajta milyen az idő,pedig megtanulhattam volna már,hogy az előrejelzések nagyvonalakban jók csak jövőhét végére egyébként már 26-27 fokot mond és sok napsütést ami igen csak ránk fér.
Sajnos a tenger valószínűleg jó ha 20 fokos lesz ami elég hüsi,de azért nem fog a parton tartani