Zsanett!!!!!! Szerintem nem volt rossz választás Korfu. Mi két éve voltunk és nagyon jól éreztük magunkat, az egész szigetet bejártuk motorral. Hidd el nagyon jó lesz!!!
Zsanett !
Korfu, mint olyan nem volt roszz választás. De a szigetet be kell járni. Ha egy helyben maradsz és csak a szállás körrnyékén mozogsz csalódni fogsz. Különösen ott ahol a szállásod van. Körbe kell csatangolni a szigetet. Rodától nem is olyan messze gyönyörű üblök és strandok vannak erdőkkel borított hegyekkel koszorúzva. Ne dőlj be annak amit a szálláshelyen tapasztalsz a szigeten a táj a falvak gyönyörűek.
Csak vicc volt!
Tudom hogy jó választás volt Korfu!Csak alig írtak erre az oldalra!
Mi is majd körbe akarjuk járni motorral vagy autóval.
Azért köszi hogy megnyugtattál!Már nagyon várjuk hogy ott legyünk.
Köszi a képeket tényleg.
Örülök, hogy csatlakoztam hozzátok, mert így könnyebb elviselni ezt a 126 napot, ami még hátra van. Már kétszer voltam Görögországban, De úgy hallottam, hogy Korfu kicsit másabb hangulatában, mint a tipikus görög helyek. Nagyon várom már azt a 12 napot, amit ott tölthetek. Örülök, mert azt hallottam, hogy Messonghi, ahol lesz a szállásunk, csendes hely. Úgy is egész nap autókázni szeretnénk, és estére biztos elfáradunk.
Szeretném megkérdezni, hogy a leszállás nagyon kalandos-e, mert azt hallottam, hogy a leszállópálya rövidsége miatt, csak a legtapasztaltabb pilótákat engedik a szigetre.
Nem vagyok egy félős típus, de itt a fórumon láttam egy képet a leszállópályáról és azért eléggé tágra nyíltak a szemeim a látványtól .
Valakinek van friss infója autóbérlésről? Árak, ilyesmi. Utószezonban megyünk (08.27.), úgyhogy gondolom kicsivel kedvezőbbek lesznek az árak, mint általában.
Na örülök, hogy kicsit feléledt a topik is. Ok biztos a válság miatt ide már kevesebben fizetnek be, lehet ezért nem írnak ide többen.
Jaj ezeket a képeket nézem mostanában, már nagyon várom, hogy ott legyünk. Nagyon kíváncsi vagyok a szigetre, mert sok jót olvastam itt.
Pedig én nem is ide akartam jönni, hanem Pargára, de le lettem szavazva.
Kedves Zsani, sajnos a véleményedet nem fogom itt olvasni, ha visszaértél, mert pont váltjuk egymást csak mi a Nikos poolba fogunk lenni.
Egyedül az angol ifjaktól tartok, remélem amikor ott leszünk a normálisabbjai lesznek ott. Mondjuk a mi szállásuk tán a csendesebb részén lesz Sidarinak.
Nem csak Korfu másabb mint a legtöbb görög sziget, hanem a Jón-szigetek általában. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem gyönyörű! nagyon szép zöld, sok látnivaló is van. Az sem elhanyagolható szempont, hogy könnyen bejárható a nyaralás alatt.
Bizony nagyon kicsi a reptér kifutója és az is a tengerben van szinte. Olyan érzés a landolás, mintha a vízre szállnál le. Azért nem kell félned, tényleg profik a pilóták. Érdemes majd eljönni ide kirándulni és fenn az egyik étterem teraszáról nézni a repcsiket és a tájat, valamint lenn megnézni a Vlacherna kolostort és áthajózni az Egérszigetre.
Nem hiszem, hogy csalódni fogsz Korfuban, mert tényleg nagyon szép! Annak idején mi is Sidariban laktunk, de sajnos a főutcán, ami bizony nagyon hangos volt a sok karaoke bár és egyéb szórakozóhelyek miatt. Görög kajákra ne nagyon számíts, mert mindent az angoloknak készítenek szinte. Drágább is Sidari, mint a többi település. Érdemes átmenni Perouládesbe (egybe van nőve Sidarival, a Canal d'Amour is ott van lényegében), mert ott már találsz igazi görög tavernát.
Pargára át lehet menni Korfuról, mi is onnan mentünk. Vedd rá a családot egy kirándulásra és akkor jövőre tuti, hogy oda mennének Ők is. Parga az egyik legszebb görög kisváros.
Na ettől féltem, hogy inkább az angolok íze szerint főznek majd, és az biz nekünk nem lesz jó. Azért bízom benne, hogy addig lesz aki visszaér Sidariról vagy környékéről és ajánl jó kis tavernákat, de mi is szét nézzünk, mert a családias tavernákat szeretjük.
Jaj idén nagy kaland lesz megint, mert autóval fogunk menni, és a srácok nagyon várják a kompolást. Mivel tranzit szállásunk deguéknál lesz /remélem sikerül neki megtartani a foglalásunkat / így nem kell rohani, lesz időnk Pargát is megnézni.
Mi 2004-ben voltunk Korfun egy hetet, autóval mentünk. Aztán mentünk tovább a szárazföldre.
Nekünk nem annyira tetszett Korfu.
Nem bántuk meg, hogy elmentünk Korfura, de inkább csak kötelező programnak gondoljuk.
Hát kedves Admin én azért nem süllyeszteném Korfut egy kötelező program nívójára,mert azért ebben a formában ez nem helytálló.
Ízlések és pofonok, igaz ami igaz egyediek...