Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 157 158 159 ... 745 746 747   >
Üzenet
  IMI80 | #60411 Üzenet | 2008-05-14 10:37:11 |
Köszi Cilla!

Azzal nem lesz gond mert ameddig látom a tájat, addig nézelödök aztán zenét hallgatok vagy filmezek, igaz kicsi kijelzõn (telefon) de azért élvezhetõ.

köszi Imi
  Ericsike69 | #60415 Üzenet | 2008-05-14 11:25:10 |
Sziasztok! Mi tavaly utaztunk az Aeloussal. Reggel 9-kor indultunk Budapestrõl és másnap 12 -re érkeztünk. Mi is vegyes busszal mentünk de magyrul vetitették a filmekett. Az úton nem volt semmi gond. Hát a szállástól nem voltam elájulva eddig ez volt a legsilányabb apartmanunk Görögbe icon_evil.gif . A vagiába laktunk elsõ em 11 szoba. Azért kilehetett bírni icon_confused.gif . Viszont Parga nagyon szép!! icon_lol.gif Hát még a haza utazásnál volt egy kis gond mert összevonták a buszokat és az ülésrendet így nemtudták betartani pedig sokan fizettek érte és az durva volt , hogy családokat szét akartak ültetni. Volt jó nagy cirkusz amit az akkori idegenvezetõ nem igazán tudott kezelni. Bár õ szinte semmire nem volt képes.Egyenlõ volt a nullával. De szerintem biztos nem õ lessz idén. Haza du 5 körül indultunk és kb másnap 10 körül érkeztünk Budapestre. Jó utat jó nyaralás kívánok a hamarossan utazóknak! icon_lol.gif /Ja és a szerpentínes részre készüljetek nagyon szép csak jó durva kanyrgós. Ha valaki érzékeny ajánlom a dedalont./ Sziasztok Erika
  Csincsi44 | #60417 Üzenet | 2008-05-14 12:13:59 | Válasz a #60393. hsz-ra Előzmény #60393
Szia! Tavaly Andra mutatta ezt a linket, én azóta ezt nézem, 15 napos elõrejelzés:
Parga idõjárás
  IMI80 | #60420 Üzenet | 2008-05-14 12:41:47 |
Szia Erika!

Köszönöm az infót, mi a Manos-ba megyünk így nem lesz gond a szállással mert csak jókat olvasam róla. Helyjegyet én is fizettem remélem, hogy idén nem lesz ilyen gond, mert akkor balhézni fogok. Lesz majd eligazítás és akkor rákérdezek mégegyszer.

Köszi

Imi
  Nrenata | #60429 Üzenet | 2008-05-14 13:28:12 |
Szia csincsi44, köszi a linket, szuper , az elörejelzés szerint az elsö hat napunk úgynézki napos lesz, már most megérte , még ha a többi napon más lesz az idö.....elvégre pihenni megyünk, bármi lesz is icon_smile.gif
  Csincsi44 | #60436 Üzenet | 2008-05-14 14:25:41 | Válasz a #60420. hsz-ra Előzmény #60420
Szia Imi!
Jól látom, hogy Te Paraliára utazol?
Csak mert akkor Ercsike infoi nem igen megfelelõek számodra, legalábbis utazási idõ szempontjából biztosan nem, Paralia sokkal közelebb van, mint Parga! icon_biggrin.gif
  Josza2 | #60438 Üzenet | 2008-05-14 14:36:27 | Sakisba menõknek!!!
Sziasztok!
Kérek egy kis szivességet azoktól, akik a Sakis házba mennek. Nagyon aranyosak a háziak és nagyon összebarátkoztam velük. Legyetek szívesek megmondani nekik, hogy az a házaspár, aki tavaly az utolsó turnusban a földszint 7.sz apartmanban lakott üdvözli õket és sok puszit küld. kiss.gif
Egyébként aki még nem tudja, lehet náluk nagyon olcsón finom paradicsomot, paprikát, uburkát, hagymát stb. vásárolni. (Mi elõször vettünk, utána már ajándékba kaptunk gyümölcsöket is). icon_wink.gif
Még egy dolog! Ha jóba akartok lenni velük, annak a legjobb módja, hogy ne felejtsétek el a wc papírt a kis szemetesbe tenni. icon_lol.gif Ezt különbözõ ürüggyel az elején ellenõrzi./ Pl. már másnap tiszta törülközõt hoz, vagy ellenõrzi, hogy nem folyik e a csap, vagy egyéb praktikákkal bejut az apartmanba és mintegy mellékesen megnézi, van e "termés" a fürdõszobai kisszemetesben. Ha igen, megfelelõnek tartja a "készletet". akkor onnantól elismerése jeléül nagyon kedves lesz és többet nem ellenõriz. icon_redface.gif icon_wink.gif Fontos, hogy ezen a vizsgán eredményesen essetek túl, a további jó hangulat érdekében. icon_lol.gif Biztos, hogy sokszor dugult el már nekik a lefolyó, ezért a szigor. A néni többször mondta, hogy sokkal jobban szereti a magyarokat, mint a szlovákokat, mert azok nem átallanak a wc-be dobni a wc papirt. Elnézést a vulgáris témáért nem ellenetek, értetek írtam. icon_redface.gif icon_wink.gif icon_lol.gif icon_redface.gif icon_eek.gif
Nagyszerû nyaralást!!!!!! icon_cool.gif icon_lol.gif Üdv: Josza
  Nrenata | #60439 Üzenet | 2008-05-14 14:50:40 |
Szia josza2
, köszi az infót, bár mivel má 3x voltunk görögországban nyaralni a wc-papir historián már túl vagyunk. Szeretnélek megkérni egy kis bövebb tájékoztatóra a Sakisal kapocsolatbal, kérnék néhány infót a szobával és a felszereltséggel kapcsolatban, köszi , az üdvözletedet persze nagyon szívesen átadom, ha annyi info elég nekik amit írtál...
  IMI80 | #60440 Üzenet | 2008-05-14 14:52:35 |
Szia Csincsin44!

Köszi, hogy jelezted, de nekem inkább az irodáról érdeklõdtem, hogy milyen tapasztalata volt, mert azzal megyünk

köszi
  Josza2 | #60446 Üzenet | 2008-05-14 15:32:33 |
nrenata írta:
... mivel má 3x voltunk görögországban nyaralni ... a Sakisal kapocsolatbal, kérnék néhány infót a szobával és a felszereltséggel kapcsolatban, köszi

Szia Nrenáta!
Gondolom, sokan ismerik a görög viszonyokat wc papír ügyben. Itt a szokásosnál komolyabban veszik a dolgot. Lehet, hogy elõttünk valaki nagy kárt okozott és ezért jobban rámozdultak a kérdésre. Nem tudom. icon_redface.gif icon_cry.gif
Az elõbb írtam, hogy a 7.-es szobában voltunk. Az épület nagyon igényesen lett megépítve. Nem láthatók a megszokott görög elnagyolások. Gyönyörû és hatalmas márványterasz van kilátással Ali pasa várára. Tágas, szép fürdõszba, benne a wc+papír+ személyenként kétféle hófehér törülközõ, egy kisebb és egy nagyobb. A szoba világos és tágas kényelmes kétszemélyes ággyal+ pótággyal, aránylag új, igényes fabútorokkal. icon_lol.gif icon_cool.gif A konyharész szokásosan felszerelt. Kávéfõzõ, konyharuha, mosogatószer nincs. icon_redface.gif Van viszont sütõ, /ami ritkaság/ és TV, valamint légkondi. icon_biggrin.gif Éles kést+ konyharuhát és mosogatószivacsot, vagy kendõt érdemes vinni. A kert leírhatatlanul szép és ápolt. Tele szebbnél szebb virágokkal és fákkal. icon_lol.gif icon_wink.gif icon_cool.gif icon_lol.gif
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
Üdv: Josza
  Nrenata | #60449 Üzenet | 2008-05-14 15:46:16 |
Szia josza2
nagyon köszi, sikerült ezzel az infóval még jobban feldobnod a hangulatom. Tényleg még TV és légkondi is van? Eddig erröl nem olvastam sehol, eredetileg a Diogenisben foglaltunk szállást, de azt lefújták és én a Sakist választottam, a férjemnek nem is mondtam a változást, hogy feleslegessen ne mérgelödjön, remélem ez a szállás is nagyon beválik
  Thoom | #60452 Üzenet | 2008-05-14 15:52:22 |
sziasztok! Érdeklõdnék tud-e valaki valami jó oldalt ahol meglehet nézni,hogy Pargán a tenger hány fokos?
  Josza2 | #60453 Üzenet | 2008-05-14 15:52:31 |
Szia Nrenata
Sokkal jobban jártál ezzel, mint a Diogenisszel. Jobb helyen van. Imádni fogod!!! Biztos!!!
Üdv. Josza
  Zeusz lánya | #60494 Üzenet | 2008-05-14 22:06:24 | Válasz a #60385. hsz-ra Előzmény #60385
Szia Csincsi!
Köszönöm az elõrejelzést, igazi nyár fogad ott akkor minket!! icon_biggrin.gif icon_lol.gif
  Zeusz lánya | #60495 Üzenet | 2008-05-14 22:20:39 | Válasz a #60446. hsz-ra Előzmény #60446
Szia Josza2!
Annyi szépet és jót írtál a Sakis házról és a házigazdáról, hogy már alig bírok magammal icon_lol.gif Köszönöm a leírásokat és a praktikus tanácsokat. Már február óta gyûjtöm Tõled és a többi Pargát imádó fórumlakótól az információkat, igyekszem jól felkészülni a nagy utazásra. icon_wink.gif icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 157 158 159 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu