Nagyszerű, köszi!
Épp az Alexist néztem ki én is! Leginkább a tisztaság érdekelne.
Benitsesben már 2x voltunk, de a Bellával. A falu tetszett, központi helyen van, úgyhogy ezért szívesen mennék oda vissza megint.
Milyen az apartman környéke? Zajos vagy inkább nyugis?
Az Alexis síri csendes, egy picit felfele kell a központtól menni. A légkondi tavaly benne volt az árban, nagyon jó volt. Valami tisztaság mániás lehet a tulaj, 2 naponta takarítottak, felmostak, tán ágynemüt is cseréltek. Csak ajánlani tudom. A közelbe lévő kisboltba magyar lány van, nagy segítség volt.
Családdal, 2 gyerek meg mi. Ki akarjuk próbálni a homokos partot is, ezért választottuk Sidarit. Hogy ófalu e nem tudom, egy üzletsorokkal szegélyezett keskeny úton kell felfele a hegynek menni, majdnem a legfelső apartman. Ott megy fel az út, ahol van a központba a buszmegálló ( a Potamakitól a következő észak felé) szemben halárusító hely.
Sziasztok!Én még nem jártam Görögországban de már nagyon várom. (Szeptember 17-24)Korfura esett a választásunk,azon belűl is Sidari.Minden info érdekelne a városról illetve nagyon örülnék ha vki járt már volna a Hotel Mimosaban és lenne vmi tapasztalata.