Szia Bofefe . Köszönöm a videód,de már decemberben megnéztük és a te videód és leirásod alapján döntőtűnk Stavros mellett.Nagyon bejött a hely remélem nem csalódunk,de azt az elvett képviseljük hogy olyan lesz a nyaralásod amilyet szeretnél. Mi egy nagyon jó kis csapat vagyunk 16 fővel és imádjuk a tengert,és szeretünk együtt lenni.
Ez Stavros egyik legjobb szállodája és a Dias Zeusz központja, innen is sokan voltak már ott, csak valószínűleg még téli álmot alszanak a kedves topiktársak. A mellékelt linken sok kép van a szállodáról.
Márta, mi is ott szálltunk meg kétszer is. Egyszer nyáron, egyszer télen. Nekünk nagyon tetszett. Nagyon tiszta volt, minden nap takarítottak, törülközőt cseréltek.
Lift van, étkező is, ha esetleg előfizettek rá.
A szobák ugyan picik, de kényelmesek. TV, légkondi van.!
Nem tudom az albumomba raktam-e fel fotókat róla, de azt hiszem igen. Ha mégsem írj és szivesen küldök át e-mailedre.
Szerintem nem fogtok csalódni, ha odamentek.
Arra figyelj oda, hogy nem minden szobához van konyha, mert van, amelyik szállodai kategória, ott csak hűtő van a szobában.
Van medence is, ami közös a Stavros ap.házzal. Van egy kis bár is az udvaron, ami nagyon jó volt reggelente egy frappéra, esténként kis lazításnak.
Vscotina!
Köszi,ezeket már végignéztem és igazad lehet, hogy még nincs mindenki utazási lázban!
Anikó! én is úgy emlékeztem, hogy ti már voltatok ott. Rátaláltam a leírásodra de szobai képeket nem ha küldenél az emailomra vagy privibe a konyha és fürdő is érdekelne. Köszi.
Azt a szobát látom ami a Diasnál található.
Végig néztem , nagyon jók a képek. Mint írtam ma lefoglaltuk a szállást.
Kétségeim vannak mert stúdióba még sosem voltunk csak nagy apartmanba ahol a konyha külön volt. Majd meg szokjuk!
Szia Márta, akkor biztos furcsa lesz picit azt a kis szobát megszokni, de gondolom nem nagy családi főzőcskéket akarsz rendezni. Kisebb étkezésekhez elég az a konyha. Legalábbis nekünk még mindig elég volt!
Szerintem Stavrosban nem fogsz csalódni. Nekünk nagyon tetszett, hogy igazi "élő" görög falu, vagyis látod a görögök mindennapjait. Nekem picit rendezetlennek tűnt először, az össze-vissza utcák miatt, de megszerettem és remélem még koptatom majd az utcát valamikor Stavrosban!?
Fedezzétek fel a környéket alaposan, mert van látnivaló bőven! Érezzétek jól magatokat!