Sziasztok!!!
Óriási hírem van!!!!! Ma megkaptam az utastájékoztatót: május 21.-én, du. 13,50-kor indulunk az erzsébeti TESCO parkolójából!!
Érkezés: június 07-én.
Zeusz lánya! Nagyon, nagyon irigyellek, egyrészt, mert már 8 nap múlva utazol, másrészt, mert Pargára mész.
Biztos, hogy nagyon jól fogod magad érezni, és ugyanúgy beleszeretsz Pargába, mint itt mindannyian.
Szia Zeusz lánya,
ha jól emléklszem azt írtad, hogy az Aeolusal utazol, mi si velük megyünk, és ezért kicsit meglepett hogy 21-én indultok. A mi termínusunk május 22-töl június 7-ig tart beleértve az utat is. Mi is 7-én érkezünk, de viszont 22--én reggel 05,20 kor indulunk , bár most már elbizonytalanodtam, és ez elsö dolog lesz, ha hazaérek, hogy utánanézek az infónak...
Szia Josza!
Köszönöm az infót és,hogy ilyen gyorsan válaszoltál.Megnyugodtam,hogy legalább létezik ez az apartman.Az,hogy jövõ hónaptól engem is el fog kapni a Parga-imádat,már sejtem ,és nektek köszönhetem.Innen indult az egész,ti ragasztottátok rám!
Üdv:Anita
....Az,hogy jövõ hónaptól engem is el fog kapni a Parga-imádat,már sejtem ,és nektek köszönhetem.Innen indult az egész,ti ragasztottátok rám!
Szia Lirezso!
Én is így és itt kezdtem....én is ennek a közösségnek köszönhetem. Ez a topik egy vírushordozó... Ha egyszer megfertõzött, ne reménykedj egy életre szól a "betegség".
Üdv: Josza
Szia Nrenata! Ne aggodj,még éjjel átértek a szerpentinen,nem olyan vészes,tudsz a buszon aludni,reggelre már simább és nagyon szép az ut. Probálok ide egy buszos képet rakni az utról.Parga gyönyörû, de lesz idõtök elmenni több helyre is,Lefkadát ne hagyd ki, az még látványnak is csoda, járjátok körbe a szigetet,ezt nem scak én ajánlom.Az egész környék mesés,fõleg igy tavasszal.
Szia Timba,
köszi a képet és az infót, mivel csak kettecskén megyünk, és ez már nem fordult elö vagy úgy 20 éve, azt hiszem több idönk lesz mindenre, köszönöm az ajánlást, majd megpróbálunk kocsit bérelni, úgy tudom Lefkadára hídon lehet eljutni, már amennyit a netröl megtudtam. Már nagyon várjuk az indulást , még a férjem is visszaszámlál, mint egy gyerek...
Szia Nrenata! Pargan tudsz autót bérelni ,Preveza felé mentek van a tenger alatt alagut,Lefkadára hid és sima ut vezet,tudtok jól közlekedni,betudtok vásárolni van Lidl,nem drága. Jó utat jó pihenést kivánunk.
Sziasztok kedves Pargás Barátaim!
Annyira magával ragadott a készülõdés, hogy csak most van idõm írni. Már összeraktam a bõröndömet, de még nem zártam be Külön magamba zártam mindazt a sok segítséget, tanácsot, ötletet, amit tõletek kaptam. Köszönöm mindenkinek a jókívánságait!!! Igérem, hogy beszámolok az élményeinkrõl.
Igyekszem még benézni a fórumra indulásig, de ha nem sikerülne, akkor mindenkinek kellemes napokat kívánok! (júni. 07.-én jövök.)
Zeusz lánya | #61361 | 2008-05-18 21:59:59 | Válasz a #60500. hsz-ra