Persze, tudom hogy vannak ilyen strandok, de akkor is megközelíthető, nem kell alkalmazkodni, és akkor mentek a másik szép strandra, amikor csak akartok.
Meg magánúton több ilyen helyre eljutsz mintha hajókirándulással mennél, és akkor a pénzről nem is beszéltem...
Szerintem ha Andiéknak 1 napjuk van a szigeten érdemesebb lenne maguknak alakítani a programot, több élménnyel fognak gazdagodni, az tuti!
Szerintem ha Andiéknak 1 napjuk van a szigeten érdemesebb lenne maguknak alakítani a programot, több élménnyel fognak gazdagodni, az tuti![/quote]
Igen, egyenlőre így van tervezve, de mostmár erősen gondolkodom a 2 napon. 1 autós -1 hajós. a gond az, hogy lesz velünk egy srác, aki nem tud gyalogolni. ( rossz a lába) tehát a 100-200-300 lépcső neki eleve megoldhatatlan. de ez nem probléma,(azt mondja menjünk nyugodtan) ő vár ránk addig a kocsiban. de ha megoldható nem szeretném kihagyni a látványból őt sem. ugyhogy a 10 nap Pargaból rá tudok 2 napot szánni Lefkadara. ugyis imádom ezt a környéket és ismerem magam nem tudna kielégíteni, ha félbehagynám amit elkezdek
Igazat adok Neked; én azt csinálnám, hogy elösször elmennék a hajóval, akkor lenne valami fogalmatok a szigetről és utána, ha úgy dönt a családi kupaktanács átugrotok kocsival. Közúton kb 70 km, az nem egy távolság.
Ha végig mentek a nyugati oldalon a gerincen vezető úton eszméletlen panorámában lesz részetek és megbánjátok, hogy Pargát választotátok Lefkada helyett
Hogy félreértés ne essék evvel nem akarom ledegradálni Pargat!
Én minden Jón-szigetnek a híve vagyok,de ettől én még szerethetem Symit,vagy Eviát,de Pargat is.
Nem értem én félre, de kb. sejtem mire számíthatok, mert tavaly Kefalónián voltunk. azért is akarok mindenképp átmenni ha már a közelben vagyunk, hogy megint láthassuk azokat a hihetetlen színeket, amit szerintem csak arra látni
Ha voltatok már Kefán ami nekünk eddig a sok sziget közül vitte és viszi a pálmát hát akkor, mán nem tudok mit írni.Esetleg azt,hogy most hagyjátok
Lefkadát és jövőre szánjatok rá 2 hetet és "fix und fertig" bejárhatjátok ezt a gyönyörű szigetet is. Akkor abban már benne lehet a Myloi "bícstő" Marathiasig,Nidritől Gialos bícsig minden... Jó nagy és szép programok, ha van kocsi és nem nem függtök senkitől.Ajánlat.
Igen ez már benne van a jövő évi pakliba, de most ugysem birom ki, hogy ne nézzek át egy kicsit! Épp a Kefalóniai györörűségek miatt, hogy megint lássak hasonló szépet
Igen ez már benne van a jövő évi pakliba, de most ugysem birom ki, hogy ne nézzek át egy kicsit! Épp a Kefalóniai györörűségek miatt, hogy megint lássak hasonló szépet
...és az egy nap alatt melyik részt akarjátok majd megnézni? Nyugat,kelet v.a fővárost?
Ugy gondoltam, hogy a hajós kirándulásra mennénk a nyugati oldalra először. Aztán, autóval végigmennénk arra, és a keleti oldalon fejeznénk be. Nagyon nem akarok szétnézni, mert akkor nem lesz miért visszamenni
Nagyon nem akarok szétnézni, mert akkor nem lesz miért visszamenni
Ez az egyik lehetőség.
A másik pedig az - és ez a valószínübb - , hogy pont azért szeretnétek jövőre visszamenni, mert ráéreztetek, hogy mennyi minden van még ott látnivaló.
Mi tíz éve járunk vissza és még mindig van újdonság