Nagyon kevés homokos part van. Ott,ahol mi voltunk nagyon apró kavicsos a part. A vízben viszont ott is hatalmas kövek voltak, de találtunk egy kb 5 méter széles homokos sávot, ott mentünk be a tengerbe.
Nincs semmi baj, csak tényleg megijedtem egy picit attól amit írtál, mert a prosiban is azt írták, hogy homokos a part és ezeket a képeket is megnéztem mielõtt lefoglaltam a szállást. Azért is néztük ki ezt a hotelt, mert jó part, nem kell külön fizetni a napágyakért, és csendes környéken van, de mégsem messze a várostól.
Remélem ilyen, bár büdös disznó vagyok, mert minden este készültem elsétálni megnézni, hogy milyen lesz a Ti szállásotok, de mindig lemaradtam. A szállodánkban a magyar animátorok olyan jó progikat csináltak minden estem hogy nem tudtam ott hagyni, napközben meg olyan hõség volt.
A középsõ képen látható egy félsziget, annak a csücskébe jártunk minden nap fürödni.
Én mindíg olyan szállást keresek amely közel van a vízhez és ahol ilyen a part. Ezért is megyünk most Törökországba a Caretta Beachbe. Nagy csalódás lesz, ha nem ilyen mégsem.
Nagyon köszönöm a képeket! Igen, láttam már õket, mert próbálok mindent megnézni amit találok a neten. Örülök, hogy feltetted, mert így most legalább gondolatban ott vagyok. Ferrari kicsit megijesztett, hogy az Õ szállodájuknál nem volt jó a part, pedig állítólag alig 5 hotel van a kettõ között.
Nekem az ilyen tengerpartok jönnek be, ahol úgy lehet mászkálni mint a középsõ képen. Imádom, ha mossa a víz a tappancsomat, miközben mezítláb sétálok a homokban.
Az jó, ha ilyen nagy a választék kajából és EFES sört csapolnak. Tunéziában megtanultam, hogy jégkockát sem szabad használni ital hûtésére. Majd gyorsan iszom a fincsi söröcskét, hogy ne legyen ideje felmelegedni. Azért bízom benne, hogy a szállodánál homokos lesz a part.
A kajcsik nagyon finomak és nagyon gusztusosak voltak, valamint nagyon nagy volt a választék. Nálunk mindig kb 8-10 kajából lehetett választani és édességbõl is kb ekkora volt a választék A sütik eszméletlen finomak voltak .A jégkockával, gyümölcsökkel, salátával vigyázni kell, mert csapvízben mossák ill. csapvízbõl készül.
A tengerpart nem tudom ott milyen, de nincs messze a Hotel Miradortól kb 5 szálloda választja csak el õket egymástól, mi végig ilyennek láttuk a partot. Homokos partot csak Alanyánán és Side-nél láttunk, de ott nagy volt a tömeg.
Manavgat kb 1 óra. Side-t nem bántam meg, nekem tetszett.
A klíma alapból benne volt az árban, Te szabályozhatod, hogy hány fokot akarsz a szobában.
Nagyon köszönöm a válaszod! Bízom benne, hogy EFES sör lesz nálunk is a szállodában. Bodrumban ittunk és nagyon ízlett a páromnak is.
Szeretnék elmenni megnézni sok mindent, de ha olyan rettentõ hõség lesz, akkor nem biztos, hogy kivitelezhetõ, mert vezetés szempontjából a barátainkra vagyunk utalva. Ezért érdekelt, hogy kb. mennyi idõ alatt lehet megjárni Manavgatot.
Szia!
Ugyan nem tõlem kérdezted, de: a török szladikban 99 %-ban a helyi EFES sõrt adják, mely egy Pilseni típusú és igen finom fajta.
Manavgat városa a tengerparton van és onnan a folyón hajóval viszik fel az embereket az elsõ vízesésésig, mely tulképpen egy zuhogó és onnan busszal a másodikhoz (kb 12-15 km), mert a hajók nyilván nem tudnak felmenni a zuhogókon.
Manavgattól különben nincs messze a Küprülü kanyon, nekünk nagyon tetszett.
Nagyon köszönöm az infókat. Remélem a Carettánál lehet majd fürdeni, hiszen azt írták a prosiban, hogy homokos. A meleg az aggaszt, mert nem nagyon jól viselem az ekkora hõséget. Tavaly Krétán fogtunk ki hasonló kánikulát. Remélem a légkondi rendesen fog mûködni a szállodában. Egyénileg állítható, így van esély rá, hogy sikerül elviselhetõ hõmérsékletet teremteni.
lehet, hogy mi sem megyünk nagyon sok helyre, mert annyit nem ér, hogy rosszul legyek. Alanyát, a Manavgati vízesést érdemes megnézni ugye? A Manavgati vízesés milyen messze van, kb. mennyi idõ alatt lehet eljutni? A szállodátokban milyen sör volt az all inclusíve ellátásban? A kaják ehetõk európai gyomorral?
Majd kérdezek még, ha eszembe jut valami! Rá érsz válaszolni, hiszen csak augusztusban megyünk.