Szabad érdeklődnöm, hogy mennyiért sikerült a jegyet megvenned, és hány napra mész?
Szállásod van már? Ne késlekedj, mert a booking.com-on akkor vannak jó akciók, ha jóval indulás előtt foglalsz.
Ha elküldöd privát üzenetben a mail címed, el tudom küldeni a júniusi programunkat (excel file). Az egy hetes volt, de a főbb látnivalókat le tudod szűrni belőle.
Üdv.: Szilvi
Köszi firkamano!
Én is örülök, hogy mehetek. Igaz, csak egy hétvégére. Az általd ajánlott oldal át fogom böngészni. Tegnap hoztam a könyvtárból két útikönyvet, egy hangoskönyvet és egy dvd-t Párizsról.
Az index fórumon rendszeresen jelenlévő, szegus nick vevű hölgy és egy ismerőse is ad ki szobát, bár nem kifejezetten olcsón, de tudsz neki írni privit, egy levelet megér talán.
Sikerült párat találnom, a legjobb az 18 euro/fő, a legdrágább 24 euro/fő.
Hétfőn válaszol az ismerősöm, hogy valamelyik jó-e nekik, és ha nem, akkor írok ennek a hölgynek akit ajánlottál.
Örülök neki, hogy a "néni" mellett döntöttek, ha legközelebb megyek, újra nála fogok megszállni. Jó a közlekedés és a környék is, Ilona meg nagyon aranyos, ha segítségre van szüksége az embernek, akkor segít, ugyanakkor jó érzékkel tud visszavonulni is.
Szanna, a munkatársam a Sacré-coeur-t ajánlotta megnézni, meg a Concorde teret, és a sablonosabb Notre Dame-ot, az Eiffel tornyot, stb, de még valami kaput is emlegetett, csak annak elfelejtette a nevét
de itt még vannak érdekes infók, látandók: Párizs kalauz