Szia! Kérdezném, hogy ez a frissítés tartalmaz-e új dolgokat szerbiára,macedóniára, görögre vonatkozólag? Magyarul, érdemes-e letölteni,s utána bemásolni a mappákba?
Köszi a választ.
Szia
Nekem ott csak: alapértelmezett
1 alternatíva
2 alternatíva
Nincs más lehetőség hiába állitható, nem váltózik nekem semmi esetleg más ötlet?
Samsung s 4 en van , igo primo 9.6.29. 625822
Neked melyik verzió van?
Nekem még 2015 térképek vannak azzal nincs baj.
Ha jól látom egy időben utazunk , ti mikor indultok ?
Sajnos nincs más ötletem egyenlőre, nekem változik ha választok az alternatívák között. Igen egy időben utazunk, de mi még nem döntöttük el hogy mikor indulunk. Általában délután 2 körül szoktunk de most azon agyalunk hogy inkább reggel korán megyünk és Lefkadan megnézzük a napfelkeltét ha szerencsénk van. Egybként mi Horvátország fel megyünk. Ti mit terveztetek az indulással kapcsolatban?
Sziasztok!
Ha engem kérdeztek, akkor a telefon az telefonálásra való.
A navigásíós készülékek meg navigálásra,főleg hogy már 18 ezerért baromi jó készülékeket lehet kapni.
De kinek a pap,kinek a papné,nekem meg marad a lányuk.
Üdv: Cserrobi
Ebben részben igazad van. De ha már szinte mindenkinek okostelefonja van, akkor miért kell még +1 ketyerét cipelni? Nekem vana kocsiban gyári navi, friss térképpel. Kíváncsi leszek mennyire pontos. De okostelefonra az iGO tökéletes, és mondjon bárki bármit, az egyik legkönnyebben kezelhető program.
Én meg azt az elvet vallom,ha navi akkor ráteszek 3 szoftvert és térképcserélőt ,na meg a telefonomon is van jó pár,de azt már csak ott használom (gyalog),ha nem találok valamit.