Köszi Juhi, aranyos vagy. Én csak Ákost idéztem. Még sajnos én sem olvastam a könyvet.
De nagyon büszke vagyok, mert valamelyik este már azt láttam, hogy gyűjti az újabb "anyagot" talán a következő könyvhöz! Fogalmam sincs honnan van ennyi fantáziája a fiamnak?! De nagyon örülök neki!
És köszönöm nektek, hogy megvettétek, megveszitek a könyvet, hogy biztatjátok Ákost!
Azoknak, akik már elő is rendelik vagy majd meg fogják venni előre is köszönöm! Én úgy érzem, hogy valóban jobban sikerült, remélhetőleg tényleg így is van.
Juhi | #181186 | 2012-03-22 08:08:08 | Válasz a #181180. hsz-ra
Juhi | #182137 | 2012-04-12 12:02:59 | Válasz a #181705. hsz-ra
Ma kaptam egy emailt, hogy már a raktárban van a könyv, és mehetek érte. Személyes átvételt kértem, így már csak érte kell mennem, és olvashatom.
Már alig várom!
Azoknak, akik már elő is rendelik vagy majd meg fogják venni előre is köszönöm! Én úgy érzem, hogy valóban jobban sikerült, remélhetőleg tényleg így is van.
Nekem még nem sikerült kiolvasnom, de van akinek igen. Valóban nagyon jó könyv. Nem bírta letenni.
Én sajnos csaj jövő héten tudok rá időt szakítani.
Szia Juhi, de aranyos vagy, hogy megvetted a könyvet. Remélem én is, hogy tetszeni fog!?
Anyum már kiolvasta, neki nagyon tetszett, sajnos én nem haladok vele úgy, ahogy szeretnék!
Majd írd meg, hogy tetszett!
Juhi | #182887 | 2012-04-24 16:18:09 | Válasz a #182840. hsz-ra
Szia Anikó!
Szombaton megyek érte, akkor hozom haza a könyvet. Már nagyon várom. Sajnos nem sok időm van olvasni, és a hajnali ébresztő miatt, nem tudok sokáig olvasni. Majd a buszra várva elfoglalom magam.
Több ismerősömnek is ajánlottam, illetve megosztottam a Fa.... k oldalon is, minél többen tudjanak róla.
Azoknak,akik szeretnének Krétáról,ezen belül is Spinalongáról és a hozzá kapcsolódó leprásokról nagyon jó könyvet olvasni,akkor ajánlom figyelmetekbe Victoria Hislop: A sziget című könyvét.