A kilépõvel kapcsolatban: nekünk eddig sokszor volt, de ahogy írjátok, soksozr még zuhanytálca sincs. Akor meg mit ér a kilépõ, ha úszik a vízben, és mivel többnyire fehér, két nap múlva már nagyon undorítóan néz ki (mert a türülközõkkel ellentétben azt nem cserélik ki x naponként).
Most akkor a Vileda kis törlõizére gondoltok, az a sárga vagy milyen, vagy vesztek felmosót?
Bocsi, ha értetlen vagyok.
Korfun volt egy lavór a fürdõben, mi abban mostunk.
Lehet kapni nagyobb méretben is úgy 40×70-es és felmosó a neve nem törlõkendõ, és többféle "márka" is van mint pl. domet. Minden hiper és szupermarketben és rossmann meg dm üzletben lehet kapni.
Sõt én a legtöbb helyen találkoztam ezzel az el vagy lehúzható szúnyoghálóval. Gondolom ez elsõsorban az újabb házakba lett beszerelve (én 10 évvel ezelõtt láttam ezt elõször kinn egy vadonat új apartmanházban lakva), a régebbiekben nincs ilyen. De nyílván a tulajdonos döntése, hogy beszerelteti-e, vállalva a többletköltségeket.
Ez nagyon jó!
Sajna én még nem találkoztam ilyen apartmannal,pedig szerintem a szunyogháló nem lenne túl nagy költség,ha figyelembe vesszük,hogy szinte az összes apartman ki van adva.
Niki
Igen, én csak figyelgettem itt és nem értettem, mert Makrin tavaly a stúdiókban mindenütt elhúzható szúnyogháló volt, ami kellemes meglepi volt, mivel nagyon utálom a kis dögöket!
Viszont nem találkoztam szúnyogokkal kint sem.
Ezek szerint máshol vannak?
Vagy idõponttól is függ a jelnlétük (már mint naptárilag - mert ugye nálunk szinte májustól késõ õszig)?
Mázlista vagy!,mind az elhúzható szunyoghálóval,és hogy nem volt személyes találkád velük.Mi tavaly augusztusba voltunk Nei Porin,és sokan voltak!
Niki
Ratio | #29504 | 2007-05-30 12:37:03 | Válasz a #29498. hsz-ra
Mi július végén voltunk, meg most is (mert most van kötelezõ szabi).
Hát ez egy kicsit megrémíszt. Máshol is? Akik már jártak másfelé, milyen a helyzet szúnyogügyben?
Ratio, rémes Korfun egy éjjel vagy 30-40-en jöttek, ugyanígy Thassoson is, de utóbbiek csípése fájt is. A Ploponnészosz egyes részein is volt inváziónk, Samoson is rengeteg volt. Egyedül Stavrosban, Krétán és Tolóban voltak kevesebben, de azért ott is akadtak. Én szúnyodmentes görög hellyel még nem találkoztam!!! Mondjuk, engem nagyonszeretnek, szóval akárhol rámtalálnak.
Tavaly nyáron Tolóban találkoztunk e kis aranyos állatkákkal, máshol nem volt "szerencsénk" hozzájuk. Sartiban szuper védelem volt minden nyílászárón, de szerencsére szúnyog az nem volt!