Elõször is nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert hasznosítható információ dömpinget olvashatok. Gratula!!!
Mi idén szeptemberben Kos-ra készülünk a párommal a Hotel Meni Beach-be, Tigakiba.
Aki tud számunkra a hotelrõl fotókat, információkat küldeni, azt megköszönjük!!!!
Mindenkinek nagyon jó tervezgetést és kellemes pihenést kívánok!
Nagyon szépen köszönöm a javaslatot, éltem vele! Sajna azonban elég kevéske fotót találtam. Esetleg arról van-e infód, hogy valaki volt-e ott, és milyen tapasztalata volt?
Kicsit "megijesztettek" a Travel Service járatával, ill. annak pontatlanságával. Bár amin nem tudok változtatni, azon kár elõre idegeskedni. Ti TS-el mentetek?
Az idei nyaralásodhoz sok-sok élményt, mi tavaly augusztusban voltunk Zakynthoson Tsiliviben a Hotel Lazarosban. Fantasztikus volt!!!
Miattuk választottuk ismét Görögországot!
Nagyon sokat segített a döntésünkben a Ti profi élménybeszámolótok képaláírással egybekötve! Ezt mindenképp látni kell!
Sajnos nem tudom, hogy ki járt abban a szállodában már.
Mi a SkyEurop-pal voltunk. A gép pontosan reggel 6 órakor indult. A TS járatairól nem tudok nyilatkozni, Velük még nem repültem.
Köszönöm a jókívánságokat a nyaralásunkhoz, viszont kívánom Nektek is, hogy legalább olyan jól érezzétek magatokat Kos szigetén mint mi.
Örülök, hogy segítségedre volt a döntésedben az itt található beszámoló és fotók, akkor nem dolgoztam hiába.
Jó lenne, ha hazaérkezésetek után Te is gazdagítanád a hellasz.hu-t egy élménybeszámolóval és fotókkal.
Kedves Miklós52!
Hazajöttetek már? Ha igen, légyszi meséljél valamit a szállodáról /és persze minden fontos dologról/, mert szeptemberben az Aeolus-szal mi is a Blue Sea Beach-be megyünk.
Elõre is köszi! Somogyiné
Sziasztok!
Most találtam ide. Keresgéltem, mert 31-én utazunk mi is Kos-ra. Kétéve már voltunk, akkor Kos városban szállodában. Akkor béreltünk autót, és bejártuk a szigetet. Akkor találtunk rá Tigakira, és megfogadtuk, hogy oda még visszamegyünk! Most érkezett el az ideje.
Tulképpen a Kalimnos-Pserimos szigetekrõl akartam olvasni. Mit lehet ott látni? Mirõl híresek?
Két éve Nisirosra kirándultunk. Ott található Eu. egyetlen(?) fehér krátere, meg fölmentünk megnézni egy csodálatos ikont, aminek érdekes legendája van. Ott lehet kapni az utcán néniktõl saját készítésû mandula ízû italt. Ha jól emlékszem szumáda a neve. Sok jéggel, tiszta vízzel isszák. Nekünk nagyon ízlett. Szóval miért is menjünk Kalimnosra és Pserimosra? Tudja-e valaki?
Kössz!
Sziasztok.
Ferrari te már voltál Kos szigetén? Neked hogy tetszett? Tényleg olyan dús a növényzet,mint a képeken látni? És mecsetek is vannak, érezni Törökország közelségét??
üdv. Helguska
Nekem nagyon bejött Kos szigete.
Sok mecset nincs, de Kos városában van egy, ha megnézed a képeimet ott láthatod is.
A szigeten sok a virág, fõleg a bouginvillea.
Elég zöld a sziget és amilyen kicsi olyan sok látnivaló van.
Olyan török bazár, minr Rodoszon itt nincs, de nagyon közel van a török part bármikor átmehetsz Bodrunba kb. 15 perc alatt átér a hajó.
Ott vehetsz aranyat és bõrárut.
Átmehetsz Rodoszra is. Ez már kicsit hosszabb út , közel 2 óra és 35 euró a hajójegy ( magán-szervezésben ).
Még biztos visszamegyek Kosra!!!
sziasztok!
tegnap éjjel érkeztünk haza Kosról. Kefalosban voltunk a Sacallis Inn hotelben, ha tudok valakinek segíteni kérdezzen bátran.
amúgy a sziget fantasztikus!
Mastichari-ról nem tud valaki valamit? (Azt már tudom, hogy a nap este a tengerbe bukik, és nem a hegyekbe. )
Írtatok, hogy komppal érdemes átmenni Kalymnos-ra, mennyibe kerül?
A város mekkora? Ismertek egy jó kis tavernát ott?
Autó és motorkölcsönzõ van?
Árakat tudtok mondai?