Sziasztok!
Nekünk akkor kellett kifizetni a második részletet, mikor megmondták hova megyünk.
A repülőn van ülésrend, vagy érkezési sorrendben?? Lehet hülye kérdés, de ez lesz az első...
Nemethvili! Kefalonia csoda szép! Mi tavaly nyaraltunk ott tombolával. Pont tegnap olvastam, hogy Platia Ammosra nem lehet lemenni, pedig gyönyörű. Bár szerintem érdemes fentről is megnézni.
Timi! A második részletet csak akkor kell fizetni, amikor már tudod, hogy hova mész. Ez eddig is így volt.
Zsanna! A beszállókártyán majd rajta lesz az ülésszám. Ha hamar kimentek a repülőtérre, akkor még lehet alkudozni, hogy hova szeretnétek ülni. Nekem elég végigücsörögni azt az időt, amit a terminálban kell tölteni, ezért mi nem szoktunk hamar menni, így a maradékot kapjuk
Én még nem fizettem be, 08.11 héten indulunk, majd felhívnak, ha valami gond van...
Tavaly akkor fizettünk mikor szóltak, de azóta változhatott a dolog
NIncs ülésrend, megnyitják a check in pultot és akkor sorba kell állni ( magyar emberek sé a sorban állás AJAJ) és ott tudtok esetleg alkudozni, hogy hova szeretnétek ülni. Szerintem nincs lehetőség online checkolásra vagy ilyesmire...
Oké, akkor majd alkudozok velük...
Kefalonia tényleg csodaszép! Sőt nekünk egy ici-picit jobban tetszett mint Zak.
Autót min. 4 napra kell bérelni, mert nagy a sziget és rengeteg hely van ahova érdemes elmenni.
Köszönöm a válaszokat! Sajnos az autó az nem játszik, mivel jogosítványt még egyikünk sem csinálta meg... Szóval valószínűleg a fakultatív programok közül azért választunk valamit - bár ami azt illeti, akkor sem leszünk csalódottak, ha nem sikerül mindent megnéznünk (első közös nyaralásunk lesz külföldön). Persze, azért majd igyekszünk...
Annyit még, hogy a helyi buszközlekedés milyen..? Érdemes vele kalandozni?