Segítséget szeretnék kérni.
Volt már valaki Sidariban a Gela apartmanban? Ha igen szeretném, ha írna pár szót róla, mi a tapasztalata.
Elõre is köszönöm!
Szia akropolisz!
Végre valaki aki szintén ide megy, mi júli 07.-tõl leszünk a Sotiriába 2 hétig. Nem sokat tudok a szállásról, szinte semmit. A ház harmadik emeletén van ezt neked is elmondták. Egy idõben leszünk kint.!
Sziasztok!
Paraliára mennénk augusztus 12-i,vagy13-i érkezéssel egy hétre. A baj az,hogy turnusváltások 11-én, és 14-én vannak. Tud valaki köztes megoldást ajánlani? köszi Anikó
Sziasztok!
Én ezen a héten szombaton indulok Görögországba!Pontosabban Olympic Beachre!Kettõ hetet fogok eltölteni a Stefanos apartmanházban!
Esetleg járt már itt valaki?Vagy netalán jön valaki ebben az idõben?
Elsõ Görög nyaralásom elõtt állok!Már nagyon izgatott vagyok!!
Mi júliusban voltunk a Maila apartmanban... Szeretnék tájékoztatni végre mindenkit arról, hogy rég voltam már ilyen satnya helyen elszállásolva, arról nem is beszélve, hogy a Jesus nevû háziúr egy vendégeit zaklató kukacos ember, nyoma sincs benne a görögökre jellemzõ vendégszeretetnek. Úgy éreztük magunkat mint egy olcsó albérletben.
Javasolom, hogy csak azok a túristák menjenek erre a helyre akik tudomásúl veszik, hogy ha valami próblémájuk van az apartmannal pl. elromlik a tûzhely, vagy szivárog a WC stb. a nyaralásuk végéig sem fog megváltozni a helyzet, ja és javasolt a fertõtlenitõ minden mennyiségben, ugyanis kosz van!!!! Takarítás csak papok tánca, leszámítva az ágynemût az szerencsére tiszta volt.
Végûl is mielõtt még mindenki hasonlóan megjárja mint mi, csak röviden akatam összefoglalni a mondandómat és néhány közhely jár az eszemben: "Olcsó húsnak híg a leve!" vagy Néha az ólcsóbb a legdrágább" Mj. Szerencsére nem ment rá az egész nyaralásunk, de még aludni sem tudtunk egy jót,(Jesus állandóan ellenõrzõ sétát tett az épület minden pontján és mindenkit mindenért kioktatott!!) így nagyon sokba kerûlt a szállás...... Sziasztok
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szállást kaptatok, remélem mi tanulni fogunk az esetedbõl.
Tudta a tulaj, hogy értitek mit mond? Én szoktam a hülyét játszani, és magyarul beszélni ha valamit nem akarok érteni. Ez nálam eddig bármerre jártam bevált. Tovább nincs macera senki részérõl.
Nekem még ilyen jellegû szállás problémám nem volt.
Szia Brigi!!!
Mi aug. 16-tol leszunk a Stefanosban ott meg mi sem voltunk.
Egyebkent ha szereted a gyonyoru tajakat, a Gorog feelinget, tiszta tengert nagyon fogod szeretni. A Stefanosek egyebkent mindenben fognak neked segiteni!!!!!! Ezt a telefonbeszelgetesekbol szurtem le.
Nagyon kellemes nyaralast kivanok!!!
Legyszives ha visszajossz ird le a tapasztalataidat ide a forumba varni fogom!!!
M.